Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım benimde ikigündür asırı belim agrıyo yaaaa agrıdan iki gündür yatıyorum hiç birşey yapamıyorum

canım dediğin gibi bazı belirtiler adet belirtiside olabilir ama hamilelik belirtiside olabilir. bizde umut ediyoruz ki inşallah hamilesindir:Saruboceq: tabi hayırlısı diye dua et. vallaha ben bile çok heyecenlıyım. sabırsızlıkla hepimiz haberlerini bekliyoruz.

saol canım benim dediğin gibi hayırlısı olsun allahım nasıl layık görüyorsa onu nasip etsin

gunaydıın kızlar nıhayet gecmıs bıttı bılıyonuz ben gcmısı okumadan yazmıyom huyum kurusun napayım merak edıyom

aramıza yenı katılan arkadaslar hg dınız
hakcacım sonuclar ıns guzel cıkar ve bebıs kendını gosterır ne zaman gıdıcen

aramıza yenı katılan arkadaslar hg dınız
hakcacım sonuclar ıns guzel cıkar ve bebıs kendını gosterır ne zaman gıdıcen

amin canım inşallah.akşamüstü 5 gibi gelin dedi sekreter ama ben daha önce çıkıp sonucumu alıcam. sen nasılsın? şikayetin var mı?

iyi bari burda olanlar sesime ses vermişler

osmaniyecim ben hamile kalınca belimde şiddetli ağrı oldu
bide göğüslerim çok hassaslaşmıştı

gecen ay 5 martta oldum bu ay da ya 5 de ya 7 de bekliyodum

cnm bak benımde 7 nısandı ben hamıleyım ve belım ara ara cok agrıyo ama devamlı degıl ve bazen kasıklarımda agrı oluyo aynı adet olacakmıssın gıbı oluyo bende adet olucam sanıyodum ama hamıleyım benım kasıklarım gıc agrımazdı yanı adet olcagım zaman falan hıc bılmeme ben kasıklarım agrısın .ama sımdı o agrılar ara ara var senınle adet tarıhımız nerseyse aynı olduguna gore sendede u belırtılrın olması hamılelık gostergesı olabılır cnm ama sen yınede kendını olumlu yada olumsuz sonuca gore hazırla ama ıns hamılesındır cnm

amin canım inşallah.akşamüstü 5 gibi gelin dedi sekreter ama ben daha önce çıkıp sonucumu alıcam. sen nasılsın? şikayetin var mı?

hadı hayırlısı cnm
ben ıyım hıc bı sıkıntım yok cnm sımdılık arada belım ve kasıklarım agrıyo ama fazla degıl aksam ılk defa bıraz mıdem bulandı ama devamı gelırmı bılmem

saol canım herseye hazırlıklıyım zatenaynı dediğin gibi ben sürekli adet döneminde sancı cekerim.bu ay cok sidetli bel agrım oldu iş yapamaz hale geldim kasıklarımda agrı hafif hafif var cildim catlak catlak oldu.bide adet döneminde gögüslerim cok agrırdı bu ay ağrı yok.dün belimin ağrısından duramadım acile gittik gebelik testi yapmamız lazım dedi dün labaratuarda ufak bi sorun var yarın gelseniz dedi sabah vaerdim kanı hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…