canım benimde ikigündür asırı belim agrıyo yaaaa agrıdan iki gündür yatıyorum hiç birşey yapamıyorum
amin cnm inaşallah
hadi hayırlısı cnm inşallah :CüvCüv:
canım dediğin gibi bazı belirtiler adet belirtiside olabilir ama hamilelik belirtiside olabilir. bizde umut ediyoruz ki inşallah hamilesindir:Saruboceq: tabi hayırlısı diye dua et. vallaha ben bile çok heyecenlıyım. sabırsızlıkla hepimiz haberlerini bekliyoruz.
osmanıye merakını anlıyorum cnm senın adetın ne zamandı
aramıza yenı katılan arkadaslar hg dınız
hakcacım sonuclar ıns guzel cıkar ve bebıs kendını gosterır ne zaman gıdıcen
gecen ay 5 martta oldum bu ay da ya 5 de ya 7 de bekliyodum
amin canım inşallah.akşamüstü 5 gibi gelin dedi sekreter ama ben daha önce çıkıp sonucumu alıcam. sen nasılsın? şikayetin var mı?
amin canım inşallah.akşamüstü 5 gibi gelin dedi sekreter ama ben daha önce çıkıp sonucumu alıcam. sen nasılsın? şikayetin var mı?
inşallah sonucun iyi cıkar
cnm bak benımde 7 nısandı ben hamıleyım ve belım ara ara cok agrıyo ama devamlı degıl ve bazen kasıklarımda agrı oluyo aynı adet olacakmıssın gıbı oluyo bende adet olucam sanıyodum ama hamıleyım benım kasıklarım gıc agrımazdı yanı adet olcagım zaman falan hıc bılmeme ben kasıklarım agrısın .ama sımdı o agrılar ara ara var senınle adet tarıhımız nerseyse aynı olduguna gore sendede u belırtılrın olması hamılelık gostergesı olabılır cnm ama sen yınede kendını olumlu yada olumsuz sonuca gore hazırla ama ıns hamılesındır cnm
merhaba kızlar benyeni katıldım bu kulübe ve bende bebek istiyorum Allah nasip ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?