Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ezgicim aramıza hoşgeldin cnm

pinkrose aplam teşekkür ederim canm benim a.s.a.s.

kızlar ben cıktım öğleden sonra görüsürüz öptüm hepinizi tesekkürler herkese byyyyyyyyyyyyyyy:teytey:

kızlar benim pc çok yavaşladı
kızımıda okula koyup gelirim
şimsilik hoşçakalın

herkese slma.s.
kızlar nasılsınız bi kaç gündür giremedim..
neler oldu bakalım..bebişli gelişmeler var mı

cnm ole sorunu olan arkadslarımız var ama suan burada degıller sen dr gıdıyomusun tedavı falan...

evet canım gittim bana diabet hapı verdi biraz bekle bebek olmassa bakarız dedi.ben 04/03/2009 adet gördüm hala olmadı ayın 8 de test yaptırdım negatif çıktı bilmiyorum hamile olabilirmiyim inş.:CüvCüv:

benım nasıl hamıle kaldıgımı sormusunuz kızlar hemen azyım sızlere
ben bu ay klomen kullandım ve ıkı yumurtam olustu dr sonra catlatma ıgnesı verdı ovıtrelle.tıbben bu kadar
sımdı kendı uyguladıklarımdan bahsedeyım ben bu ay cok umutluydum olacagınada cok ınanmıstım dr gıtmek benı bı nebze olsun rahatlatmıs tedavıler umutlandırmıstı.bu ayda ben sabahları bal corekotu ve tarcın karısımın yedım sabah ac karınla esımede kecıboynuzu pekmezı aldım onada sabah aksam yedırdım bu pekmezden ılışkıden 2 saat oncede kahve ıcırdım.
bunlarla beraber dualarım ve sızlerınde duaları vardı
Rabbımde dıledı ve ´ol´ dedı sonuc ıse bebısım mınıcık kalbı carpmaya basladı
muhtesem bısey kızlar ıns bıgın sızlerde yasayacaksınız bu duyguyu anlatılcak bısey degıl yasaması bıle bı ruya gıbı......
dualarınız ıcınde sızlere cok tesekkur edrım gercı o da az gelır hakkınızı helel edın ben de sızler ıcın dua edıyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…