Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

niloşum naber canım görüşemedik kaç gündür nasıl gidiyor çalışmalar:jeyyar:
yumurtlama testin budefa pozitif çıkmış galiba yanlış anlamadıysam

osmaniye ah canım ah. seni okadar iyi anlıyorumki vallaha. çok kötü bir duygu okadar üzücüki her ay umutla bekleyim olmaması. sana umut verici bir şey anlatayımmı. dayımın kızı 19 yaşında eşi 23 yaşında ve canlı sperm sayısı yüzde yetmiş ölü yok yani neredeyse ama ydi aylık evli ve 4 aylık hamile nekadar umut verici dimi canım gerçekten. allahtan ümit kesilmez. ümidimiz kalmazsa eğer başaramayız lütfen canım güçlü ol sen güçlü olki eşinde güçlü olsun

niloşum naber canım görüşemedik kaç gündür nasıl gidiyor çalışmalar:jeyyar:
yumurtlama testin budefa pozitif çıkmış galiba yanlış anlamadıysam

evt canımcım bu defa çizgi gibi bişi vardı ben onu pozitif saydım valla sevindimhihoyyythihoyyyt canımcım benim dün sondu ama bugünde denicem belki bir iki gün gecikir bu yumurtlama diyerekten garanti olsun...biyerimiz eksilmiyo ya çok çalışmakla:roflol::roflol::roflol:
acaba olmuşmudur valla hiç bişi hissetmiyorummmsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
abarttım galiba biazzzsırnaşık şeysırnaşık şey

cnm o zaman esın hemen tedavıyı olsun

canım bulundugumuz yerde üroloji yok bu ay işleri cok yogundu ama yarın gün alacak baska bi ile gitmemiz gerekiyo saolun kızlar dertlesebildiğim tek sizlersiniz burda cevremdekilerin hepsi benim gereksiz yere dert ettiğimi düsünüyosenağlama

bu arada herkese slm ne haber bakalım kızlar çitos çok güzel yaprtığın davranış canım burayada bu yakışır dimi kız hlymms ne haber çiçeği burnunda anne nasıl gidiyo bakalım vildangel sen nasılsın ezgiii yaptınmı testi

cok saol canım evet bu ay okadar umudum yoktu ama yinede gecince umutlandım işte.eşim bu gün nöbetci. o götürdü beni oda belli etmesede canını sıkıyo onun yanında belli etmedim aman canım hayılısı olsun diyip sakaya vurdum.eve gelince bıraktım kendimi direk depresyona yani hem kendime hemde eşi me üzülüyom ama ayakta durmam lazım

evet canım öyle olmamız lazım inş eşinin sorunuda kalmaz bebişiniz gelir inş üzme kendini hayırlı herşeyin de hep dua et bol bol dua et çok iyi geliyo kendini güçlü hissediyosun bide gez dolaş dağıt aklını :1hug:

Hayırlısı olsun tatlım ya inşallah tutmuştur valla benim adetimde bitti ilaçda bakalım ama hiç çalışasım yok yaw -tatlicadiarzu-
İnşallah şu hap işe yararda düzene girer benimkide valla

Hoşgeldin canım nasılsın :1hug::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…