evt canımcım bu defa çizgi gibi bişi vardı ben onu pozitif saydım valla sevindimhihoyyythihoyyyt canımcım benim dün sondu ama bugünde denicem belki bir iki gün gecikir bu yumurtlama diyerekten garanti olsun...biyerimiz eksilmiyo ya çok çalışmakla:roflol::roflol::roflol:
acaba olmuşmudur valla hiç bişi hissetmiyorummmsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
abarttım galiba biazzzsırnaşık şeysırnaşık şey
Yok canım yumurtlama testi yapmış o pozitif çıkmış a.skızlar nilüferden beiş haberimi var yoksa ben yanlışmı anladım
kızlar nilüferden beiş haberimi var yoksa ben yanlışmı anladım
Eyvah benim nevresim muhabbetine dönecek desene yandın valla sırnaşık şeykızlar ben çıkıyom tezeği avuçla yedim sular gitmiş bulaşıklar ortada kaldı kocişin en kızdığı şey yafff:mymeka:
bulaşık makinemde yokki ortadan kaldırıyım :çok üzgünüm:
neyse şunları doldurup bi leğene dolabın içine saklayım-tatlicadiarzu-
aslında çok değil kahvaltı bulaşıkları işte ama bi bardak bile görse kızıyo :mymeka::mymeka:
şimdilik hoşçakalın:bbo:
İyi canım ya ne olsun başka işlere verdik kendimizi gündüzleri temizlik yaptım haftasonu akşamlarıda gezmeye kendimi harap ettim valla yürü yürü daha 1 kilo verdim beceremedim bu rejim işini boğazımı tutamıyom-tatlicadiarzu-hoşbulduk dilnurcum iyiyim çok şüküe sen nasılsın nasıl gidiyo
ya hlymms burdaysan bir şey sorcam canım ya hamile olduğunu öğrenmeden akıntın varmıydı senin yani fazla varmıydı
Hayırlısı olsun tatlım ya inşallah tutmuştur valla benim adetimde bitti ilaçda bakalım ama hiç çalışasım yok yaw -tatlicadiarzu-
İnşallah şu hap işe yararda düzene girer benimkide valla
yok cnm her zamankı gıbı normaldı sımdıde cok degıl normal yanı
yok cnm her zamankı gıbı normaldı sımdıde cok degıl normal yanı
anladım canım sen adet olmadan test yaptın dimi ya benim ara kanam vardıya benim normal adet tarihim ayın 10uydu dr yine adet olursun demişti ama olmadım çok fazlada umutlanmak istemiyorum hayal kırıklığı yaşayacam diye ve 2 gündür akıntı var fazla bi şekilde yani iltihap felan değil yumurtlama olabilrmi acaba
anladım canım sen adet olmadan test yaptın dimi ya benim ara kanam vardıya benim normal adet tarihim ayın 10uydu dr yine adet olursun demişti ama olmadım çok fazlada umutlanmak istemiyorum hayal kırıklığı yaşayacam diye ve 2 gündür akıntı var fazla bi şekilde yani iltihap felan değil yumurtlama olabilrmi acaba
canımya benimde son dört günüm normal akıntı var kuzenim geldi dün akıntı varsa tutmamıştır diyosenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
:1shok:regli olmadan tesdt yapabiliyormuyuzkaydirigubbakcemile2
sıkma canınıkızlar çok üzgünüm hamile değilimsenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?