Aş eriyon galiba kıs hadi hayırlısı canım ya inşallah hamilesindir :Saruboceq:ayyhh evet ya banada öyle bi tembellik geliyor şu günlerde bende anlamıyorum...
sanki sadece incir suyunu içerek ve burada yazışarak hamile kalacakmışım gibi geliyor...böyle salak bi düşünce....canım hiç çalışma yapmak istemiyorr...gamyoncuiremsu
kızlar bişi diyimmi....cumartesi gününden beri sarma kokusu alıyorum canım istedi ama dün yapmaya fırsat bulamadım işten güçten...şuanda okadar tokum hala ağzım sulanıyo sanki sarma kokuyor yaa...ve bugun çok ilginç bişi oldu kayınvalidem aradı biraz önce bana sarma yapmışş...hayırdır işallahhh dedim içimden..kimseyede demedim bile eşime bile demedimm...hemende hayale daldı demesinler diyee....kayınvalidem nasıl demk getirdi bu işi bilmiyorum...bana gelsin alsın diyopr eşim içinn...hayırdır işallahhh ...hayr olsun hayrr olsun yarabbim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sanmam cnm zaten oncesın herhangı belırtı olmuyo aynı adet olacakmıs gıbı belırtıler oluyo adetın bıraz gectıkten sonra kasık agrılarım basladı
hadı hayırlısı yoncagulum
işallahhh bizde hlymms nin arkasından geliriz buay...benim daha çookkk varr ammaa bu ay sonu belli olurr..ohoooo çokkmuşşş dahaa cidden..ben havaya girdim bileee:CüvCüv:hihoyyyt
aysonudaa pıssssss diye sönerim:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
işallahhh bizde hlymms nin arkasından geliriz buay...benim daha çookkk varr ammaa bu ay sonu belli olurr..ohoooo çokkmuşşş dahaa cidden..ben havaya girdim bileee:CüvCüv:hihoyyyt
aysonudaa pıssssss diye sönerim:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
sönmezsin inş canım ayın kaçı regli günün
benim adet tarihim ayın 20 si kızlar. inşallah hamiş olurum. olmazsam ama adet olursam incir kürüne başlıcam. önümüzdeki ay da denicem olmazsa artık diğer ay tedavi yolları görünüyor bana. -tatlicadiarzu-ıns cnm ayagımı surttum bak senın adet tarıhın ne zman
sen hamilesin heralde canım. tedaviyle mi oldu?hlymms tebrik edrim canım allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
sen hamilesin heralde canım. tedaviyle mi oldu?
ben de pco var sen de ne vardı ve ne tedavisi gördün?:1hug:hamileyim ewet bende tedavi gördüm.
hlymms tebrik edrim canım allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
ben de pco var sen de ne vardı ve ne tedavisi gördün?:1hug:
güle güle canım kendine ve bebişine dikkat et.ben kacıyorum kızlar
sönmezsin inş canım ayın kaçı regli günün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?