Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Aş eriyon galiba kıs hadi hayırlısı canım ya inşallah hamilesindir :Saruboceq:

sanmam cnm zaten oncesın herhangı belırtı olmuyo aynı adet olacakmıs gıbı belırtıler oluyo adetın bıraz gectıkten sonra kasık agrılarım basladı

bende iki günden bu yana üzülüyorum kaydirigubbakcemile5
regli olcam die adet ağrısı gibi ağrılarım başlamıştı hadi hayırlısıkaydirigubbakcemile

işallahhh bizde hlymms nin arkasından geliriz buay...benim daha çookkk varr ammaa bu ay sonu belli olurr..ohoooo çokkmuşşş dahaa cidden..ben havaya girdim bileee:CüvCüv:hihoyyyt
aysonudaa pıssssss diye sönerim:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

sönmezsin inş canım ayın kaçı regli günün

ıns cnm ayagımı surttum bak senın adet tarıhın ne zman

canlarım ben çıkmak zorundayım hepinizi öptüm şu işlerimi hallediyim öptüm hepinizide Şeniz

sönmezsin inş canım ayın kaçı regli günün

ıns cnm ayagımı surttum bak senın adet tarıhın ne zman
benim adet tarihim ayın 20 si kızlar. inşallah hamiş olurum. olmazsam ama adet olursam incir kürüne başlıcam. önümüzdeki ay da denicem olmazsa artık diğer ay tedavi yolları görünüyor bana. -tatlicadiarzu-

ben de pco var sen de ne vardı ve ne tedavisi gördün?:1hug:

bana pco falan demedi doktor sadece yumurtlarım gelişmiyomuş bunu söledi ama pco burdaki arkadaşlarla konuştuğumda aynı tedaviyi gördüğümüzü öğrendim.Ayrıca benden kilo vermemi de istemişti doktor gerçi çok veremedim ben ama.

nilüfercim bi slm yok mu ay?
bu arda süpriz_mucize çok sevindm sana da darısı inşallah olmayan herkesin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…