Hlym ay hayatım hayırlısı bİtanem ya Çatlama İĞnesİ hemen İŞe yaradı ha bende bu cuma doktora gİtcem bakalım hayırlısı ya İnŞallah olur bana e dİcek daha Önce test yaptırmıŞtım herŞey olumlu nasıl vuruyolar Çatlama İĞnesİnİ yazarmısın bİtanem
cnm benım bulantım yok ama senın gıbı benım bı arkasasımda olmustu su bıle ıcse cıkartıyomus 3.aydan sonra gecmıstı sanırım cnm ıns senınde gecer
MERVEM AY HAYATIM BENİMDE BUGÜN ADETİM KAHVERENGİ GELİYOR BİTTİ BİTCEK BUGECE HEMEN DENEYEYİM HAYATIM BAKALIM kaydirigubbakcemile3 İNŞALLAH OLU HAYATIM YAAA
SÜPERSİN BAKALIM HEMEN BENDE BU AKŞAM DENİCEM BEBEĞİM ALLAHIM İNŞALLAH HAMİLE KALIRIMMMMMM
Ben hap falan kullanmadın doktora Şİmdİ gİtcem normal test yaptırdım İŞte ben gebelİĞe engel bİŞey varmı dİye bakalım cuma gÜnÜ doktor verİrse bİŞeyler hap kullanmadan oluyormu bana sadece folİkasİt verdİ kullan dİyeee
Ben hap falan kullanmadın doktora Şİmdİ gİtcem normal test yaptırdım İŞte ben gebelİĞe engel bİŞey varmı dİye bakalım cuma gÜnÜ doktor verİrse bİŞeyler hap kullanmadan oluyormu bana sadece folİkasİt verdİ kullan dİyeee
folikasit canım zaten bebek isteyen herkese veriyorlamış bende 3 aydan beri kullanıyorum anacımBen hap falan kullanmadın doktora Şİmdİ gİtcem normal test yaptırdım İŞte ben gebelİĞe engel bİŞey varmı dİye bakalım cuma gÜnÜ doktor verİrse bİŞeyler hap kullanmadan oluyormu bana sadece folİkasİt verdİ kullan dİyeee
hııııım pekı adetın 3.gunu hormon testı yaptırmanı ıstedımı
Ne kesesİ be hayatım sende İnŞallah hayatım ya
canım senin içinden ne geçiyo cinsiyeti ile ilgili içinden ne geçerse o olurmuş benim hep kız geçiyo eşim ilki hep erkek olsun istiyo çevremde hep kız diyo ama hayırlısı inşallah sağlıklı almak nasip etsin allah:saruboceq:
ya kızlar ben keseyı gormeden hamıle olduguma ınananıcam cok korkuyorum bos falan cıkar dıye ıns bı sorun cıkmaz
ÜZME HAYATIM KENDİNİ İNŞALLAH DOLUDUR BİTANEM BEN ÖYLE HİSSEDİYORUM KALP ATIŞLARINI DUYMADINMI AAAAAA
ya hayatım hap kullanmdan yapmıyolarmı çatlama iğnesini yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?