kızl nılufer hakkaten ıkız senesı galıba benım arkadasımda yenı hamıle ıkızlerı olacakmıs kı onların ıkı taraftada ıkızları yok yanı Allah verınce oluyo benım esımın dedesıde ıkızmıs
kızlar sızce benım neyım olur hadı tahmın yurutun bakalım
GÜlÜm sen hamİlemİsİn nekadarlık hayırlısı İnŞallah gÜzelİm ya
bayanlar lütfen cevap
bayanlar hepinize merhaba nasıllarsınız bebişler falan :CüvCüv:
benim bebek 9+4 günlük oldu epeydir annemde kalıyodum miğde bulantılarım yüzünden ama 2 gündür iyiyim evime geldim sank yavaş yavaş geçiyo ama mahvetti bu bulantılar beni 1 aydır ilk defa yemek yaptım evimde kocamda özlemiş garibim.3 ayı dolupta bulantısı geçen varmı aramızda su içsem miğdem bulanıyo suya hasret kaldım karnım doydukça azar azar içebiliyorum arada mağden suyu iyi geliyo varmı aranızda bulantısı geçen arkadaşlar merak ediyorum acaba eski günlere dönebilecekmiyim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Mervem anlatsana gÜzelİm ya nasıl tam olarak anlayamadım Önce belİnİn altına yastık koydun daha sonra solunamı yattın bellİ zaman geÇtİkten sonra hayatım ya amİn İnŞallah hayatım yaaa
selam hlymms hoşgeldin. tvde şu sonay dikkayayı dinledim de üzüldüm be kızlar. bu arada bişey daha öğrendim ki; doğal yolla düşen bebekler zaten ilerki evrelerde sakat oluyormuş. doğa bunun tedbirini önceden alıyormuş.
sağol canım ben yan yatmadım ama yastık koydum altıma sırt üstü yattım hayırlısı beklemedeyimkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2ben korunuyodum hapla bıraktım hamile kalmak için sonraki adetimi oldum son günümdü 5 gün sürüyodu adetim son gün kahve rengi gibi geliyodu kanamam ilişkiye girdik bi süre kalkmadım ilişki bezini dayadım vajina bölgeme altımada yastık koydum bi sürede yan yattım hamile kalmışım bide eşim sol tarafımda oluyodu o tarafıma dönüyodum sol yumurtalığımdan hamle kalmışım aklınızda bulunsun bayanlar belk sizdede tutar
bence kızın olar bu sene kıs çoğunlukta:CüvCüv:kızlar sızce benım neyım olur hadı tahmın yurutun bakalım
GÜlÜm sen hamİlemİsİn nekadarlık hayırlısı İnŞallah gÜzelİm ya
cnm benım bulantım yok ama senın gıbı benım bı arkasasımda olmustu su bıle ıcse cıkartıyomus 3.aydan sonra gecmıstı sanırım cnm ıns senınde gecer
Hlym ay hayatım hayırlısı bİtanem ya Çatlama İĞnesİ hemen İŞe yaradı ha bende bu cuma doktora gİtcem bakalım hayırlısı ya İnŞallah olur bana e dİcek daha Önce test yaptırmıŞtım herŞey olumlu nasıl vuruyolar Çatlama İĞnesİnİ yazarmısın bİtanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?