canım inan bende senin gibi hissediyodum her hafta gidiyodum hep boş hep boş sonunda bi gün gittiğimde doktorum kist gördü doktor sağ yumurtalıkta o gün doplere gönderdi(oda daha teferruatlı bi makina içini hep görüyo)inanırmısın o günde moralim çok bozuktu orada bebeğimi görmüştüm o gün hatta kalp atışlarını bile görmüştüm daha 5 haftalıktı inan çok güzel bi duygu sana ne desem yine aynı düşüncede olucaksın taki görene kadar bide doktorum keseyi görüyo ama bebeği göremiyo diye habire kan testi istiyodu böyle canım kendini sıkma bende senin gibiydim
BAK BİTANEM BAŞKA DOKTORA GİT BELKİDE ONDA SORUN VARDIR DOKTORDA ÜZÜLME YA İÇİNDEKİNİDE ÜZÜLOSUN GÜZEL HAMİŞİM BENİM ALLAH NASİP EDER İNŞALLAHHHH:CüvCüv:
BAK BİTANEM BAŞKA DOKTORA GİT BELKİDE ONDA SORUN VARDIR DOKTORDA ÜZÜLME YA İÇİNDEKİNİDE ÜZÜLOSUN GÜZEL HAMİŞİM BENİM ALLAH NASİP EDER İNŞALLAHHHH:CüvCüv:
bebgın ıcınde bulundugu kese cnm eger bossa bos gebelık oluyo yanı bebek yok
bıraz rahatladım mervecım sagol
kızlar ben çıkıyroum dikkat edin kendinize. byyeee
slm kıslar bugun test yaptım negtif çıktı tek çizgi hayırlısı olsun ne diyeyim
bayanlar aranızda 11-14 hafta ilk 3 aylık trimester testi yaptıranlar varmı acabafisfisfis
yedisinde olmam gerekiyodu bugunle berebar sekiz gün yaptım ama negatif
üzülmedim gercekten iyikide yok suan aile problemlerinden dolayı moralim bozuk işler iyice karıstı zaten neyse ben çıkıyorum canlarım sonra görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?