Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

slm hlymms ne haber yeb geçmiş olsun canım bol bol ıhlamur ve nane kaynatıp iç canım dikkat et kendine

kurs iyi gidiyo canım ama öyle hergün gidemiyorum sabah uyanmakta birz zorluk çekiyorum ondan haftada 2 3 gün yetiyo zaten şimdiden öğrendim bile bazı modelleri

öyle valaha hem eşimin okulunada çok yakın arada gidip denetliyorum onukaydirigubbakcemile3 ya zaten yanına bayan müdür yardımcısı gelmiş çok sinir oluyorum bi görseniz varya adamı mahvediyom vallaha e napayım ya valaha çok kıskancım işte kurs başlamadn bi gidip bakıyom kurs bitince yine gidip bakıyomkaydirigubbakcemile3

hee tabii bana diyolarki güvenmiyosun sen eşine e dedim ona ne kadar güvensem boş karşısındaki kadın efendi bir insan değilki

kızlar hg dınız
hb.. canım sende hg....

yaa hlymms kızım seninde canın sıkılıyorsa artık ben öleyim ne güzel işte bak anne oluyosun allah bizede inş o günleri gösterir valaha ben hamile olsam hiç canım sıkılmaz otururum evimde bebeğimle

kız merve ben hamile değilimki allah seniiikaydirigubbakcemile3 allahmı söyletti kız hadi inş

ya ben seni hamile zannediyodum ya kızz neyse kusura bakma canım yaa inan bilmiyodum epeydir annemdeydim giremiyodum nete ondan fransız kaldım kaydirigubbakcemile3ay hadi inşallah kalırrsın hamile

kız napayım bebıs ıcın tabıkı mutluyum ama evde degılım kı evde olsam canım sıkılmaz
karnım da acıktı bebısı besleme lazım ama evde degılım

bole acıkınca canım hersey ıstıyo off ya babamız gelse balık alcaz ama oda 6 da gelıyo

valla ilk 3 ay hiç beslemediğini düşünüceksin canım çünkü bulantıdan yiyemicekssin ama zaten bebekler 3 ay anne karnında besleniyomuş sen yiyemesende ama nadına ye tabiki canım yoksa benim gibi çekersin

önemli değil mervecim ya ne kusuru inş allah söyletmiştirde vardır bende de bir şeyler inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…