Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

bayanlar ultrasonda cinsiyet görüntüleri erkek ne kadar net ama kızda belli bile değil

KIZ

ERKEK

Benim selamımı da görmediler baksana hamilelik sarhoşluğu olsa gerek :mymeka:
Bende seni özledim tatlışım Şeniz Valla ben iyiyim çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyo :1hug:

dil-Nurcum ben sana rep göndercem dün gönderdiğimden bugün gönderemiyorum mervecim sana yollayabildim hlymms sanada dün yolladığımdan gönderemedim şekercm

Benim selamımı da görmediler baksana hamilelik sarhoşluğu olsa gerek :mymeka:
Bende seni özledim tatlışım Şeniz Valla ben iyiyim çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyo :1hug:

benim berbat gidiyor valla ne bileyim bu aralar dökülüyorum sanki heralde havadan olsa gerek birde kilo aldığımdan bir anda yoruluyorum hemen tıkanıyorum kafayı bozdum kiloyla ben bu aralar gene sabah kahvaltı yapmadım öğle yemeğinde bir kepek ekmeği domates yumurta kırdım birde standart yediğim yeşillik eğer bunlarlada vermezsem uçacam ben kendime valla

dılnur sende hg cnm
escales sabah kahvaltı yapmadan rejım olmaz kahvaltı sart
merne cnm ben c.tesı ılk defa dr a gıdııcem

aslında yanlış yapıyosun canım kahvaltı çok önemli kahvaltıda ne kadar yersen ye kilo almazsın sorun öğleden sonra başlıyo sabahları metabolizma hızlı çalıştığı için öğütebiliyosun ama akşama doğru yavaşladığı için bu saatteki yemelerine dikkat etmelisin

bayanlar ben çıkıyorum gözlerim ağrımaya başladı kendinize bebişlere iyi bakın hoşçakalın öptümm

bende öyle canım ya gerçekten bu kilo insanı mahvediyo ben senin kadar sıkı olmasada rejim yapmaya çalışıyorum ama 2 kilo verdim daha bakalım biraz daha hızlanıyım diyorum yaz geliyo yandık valla nereye saklarız bu göbişleri işte hamile kalsaydık ondan oldu der yırtardık oda olmadı kaydirigubbakcemile3

Kızlar aranıza yeni katıldım bende hamile kalmak istiyorum bir düşüğüm var hiç bebişim yok ...... 1 yıllık evliyim

Kızlar aranıza yeni katıldım bende hamile kalmak istiyorum bir düşüğüm var hiç bebişim yok ...... 1 yıllık evliyim
Aramıza hoşgeldin canım tabi buarada geçmiş olsun :1hug:
İnşallah sende en yakın zamanda kavuşursun tekrar meleğine :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…