kaç kilosun cicim..ayhh bende diyetteyim..2 kilo verdim ama geçen hafta hiç veremedim buaralarda dietim bozuluyor gibi bişi oldu yidim yaniii(((((
bende akşamları hiç yemiyorumm...6-7 de yiyorum bidaha yok..çok güzel oluyordu....
Nebilim işte kilo hareketsiz verilmiyo 3 kilodan sonra kasmaya başlıyooodelikafaduldendelikafadulden
Amiiiinnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:rep veren eller dert görmesin göbişler ikizle dolsun dilnur bidaha ugraşmasın bizimki gibi 2. ye
benimkide erkek canım bişey farketmiyor kadın veya erkek olması ben memnunum inşallah sende iyi bir doktora denk gelirsinde zorluk çekmezsinok dilnurcum bakıcaz gidince erkek ya doktor o yüzden yaniiii
MıSYONER MıS-YO-NER....BEN çarşıya gittim geldim hala pozisyon soruyon:1rolleyes:ay sen nasıl hamile kaldın bitanem korkuyorum ya benim ilişkiye girerken ağrı olmuyor ama hangi pozisyon daha ii canım benim
bende bilmiyom gıı yeni evliyiz ya cahılız biraz :1shok:
buarada hoşgeldin canım aydınlatıver bizi hadi :jeyyar:
hoşbuldum cnmŞeniznılufer vıldan hg dınız
sırnaşık şey ne dergisi ne cd si yaw alıyolar ellerine plastik kap wc ye hadi bakemayy ne iğrenç tuvalettemi yaptırıyorlar nasıl yapıyor kız benim bildiğim onun için odalar var bide cd ve dergi falanda veriyorlarmış. Ayy ne kötü yaa düşünsene tam yapıyor adam kapı çalınıyor doluu diyosun ıyyy
rep veren eller dert görmesin göbişler ikizle dolsun dilnur bidaha ugraşmasın bizimki gibi 2. ye
MİSYONER MİS-YO-NER....BEN çarşıya gittim geldim hala pozisyon soruyon:1rolleyes:
elizabetle cnmsırnaşık şeysırnaşık şey
hoşbuldum şekerimŞeniz
hoşbuldum cnmŞeniz
sırnaşık şey ne dergisi ne cd si yaw alıyolar ellerine plastik kap wc ye hadi bakem
burda o kadar konfor nerde sırnaşık şey
cnm bende verecem sana ama şimdi dinleniyom borcum olsun gobişim bebiş dolsun benimdesüprizzzzz
MİSYONER MİS-YO-NER....BEN çarşıya gittim geldim hala pozisyon soruyon:1rolleyes:
elizabetle cnm
hoşbuldum şekerimŞeniz
hoşbuldum cnmŞeniz
sırnaşık şey ne dergisi ne cd si yaw alıyolar ellerine plastik kap wc ye hadi bakem
cnm bende verecem sana ama şimdi dinleniyom borcum olsun gobişim bebiş dolsun benimdesüprizzzzz
Hoşgeldin canım isteyen herkese versin amiiiiiiiiiiin banada hayırlı sağlıklı bi kız versin ısmarla gibi oldu emme
korkama diyom canım acıtmıyo sadece kendini kasma yeter okiş a.s
o odalar öncedenmiş adam napsın ya beraber gitcen wc ye accan biyerlerini o motive olup boşalcak yada tek başına yanlar dolu orası burası dolu boş derken boşalcak işte
hlymss ve escales sizede teşekkür rep için
hlymmss görmedin galiba canım yumurtlama takibi için kaç defa dr gittin kaçıncıda iğneyi vurdu
Tahmin etmiştim zaten başka nasıl olcakki demi kaydirigubbakcemile3MİSYONER MİS-YO-NER....BEN çarşıya gittim geldim hala pozisyon soruyon:1rolleyes:
elizabetle cnm
hoşbuldum şekerimŞeniz
hoşbuldum cnmŞeniz
hoşbuldum cnm
hiç yazmıycan sanmıştım anca okuyon
bi üniversite daha bitirirdin sen bu okumayla-tatlicadiarzu-
hlymss ve escales sizede teşekkür rep için
hlymmss görmedin galiba canım yumurtlama takibi için kaç defa dr gittin kaçıncıda iğneyi vurdu
Tahmin etmiştim zaten başka nasıl olcakki demi kaydirigubbakcemile3
belki daha sonra benimkindende isticek dimi olmazsa:1shok: iğrenç ya
Valla sen beni tanıyon galiba ben okumayı çok severdim amma maddi yetersizlikler sonucu 1 tane bitirebildim. Oda işe girince gece okudum anca çalışıyoruz evden yazmıyoz bacımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?