Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

gülüm 1,65 boyum 70 kiloyum belkide üstüne çıkmışımdırda durdurmam lazım ve çok rahatsız oluyırum bu konuda ben diyete girdiğimde ilk ay 4 2 ay 4 üçüncü ay ise 2 kilo verebiliyorum sonrasıda bayağa uğraştırıyor beni canım o konuda rahatım ama birde tutabilsem kendimi bugün ama başladım kesin kez kesin yani bebiş olursa ben daha çok kilo alıcam hayatta bu kiloları veremem ben ozamanda

ay sen nasıl hamile kaldın bitanem korkuyorum ya benim ilişkiye girerken ağrı olmuyor ama hangi pozisyon daha ii canım benim
MıSYONER MıS-YO-NER....BEN çarşıya gittim geldim hala pozisyon soruyon:1rolleyes:
bende bilmiyom gıı yeni evliyiz ya cahılız biraz :1shok:

buarada hoşgeldin canım aydınlatıver bizi hadi :jeyyar:
elizabetle cnm
hoşbuldum şekerimŞeniz

nılufer vıldan hg dınız
hoşbuldum cnmŞeniz
sırnaşık şey ne dergisi ne cd si yaw alıyolar ellerine plastik kap wc ye hadi bakem
burda o kadar konfor nerde sırnaşık şey
rep veren eller dert görmesin göbişler ikizle dolsun dilnur bidaha ugraşmasın bizimki gibi 2. ye

cnm bende verecem sana ama şimdi dinleniyom borcum olsun gobişim bebiş dolsun benimdesüprizzzzz

hlymss ve escales sizede teşekkür rep için

hlymmss görmedin galiba canım yumurtlama takibi için kaç defa dr gittin kaçıncıda iğneyi vurdu

o odalar öncedenmiş adam napsın ya beraber gitcen wc ye accan biyerlerini o motive olup boşalcak yada tek başına yanlar dolu orası burası dolu boş derken boşalcak işte

Hoşgeldin canım isteyen herkese versin amiiiiiiiiiiin banada hayırlı sağlıklı bi kız versin ısmarla gibi oldu emme

SMİLEYLERİM NİYE GÖRÜNMÜYO YAAAAAA

Hoşgeldin canım isteyen herkese versin amiiiiiiiiiiin banada hayırlı sağlıklı bi kız versin ısmarla gibi oldu emme

hoşbuldum cnm
hiç yazmıycan sanmıştım anca okuyon
bi üniversite daha bitirirdin sen bu okumayla-tatlicadiarzu-

hadi bakalım bildiğim kadar aydınlatı verelim sizi sonra laboranttakiler alıyor kapları bide kötü kokuyo ya onlar yazık orda çalışanlara nasıl dayanıyolarki yaaa çok acayip dimi ay filimlerde ağızlarına yaptırıyolar spermleri

korkama diyom canım acıtmıyo sadece kendini kasma yeter okiş a.s

dediğin gibi haklısın bu arada size bir tavsiye anacım ben şuan onun sorununu yaşıyorum çünkü o makinayı görünce hele o masa ve çubuk ben o gün çok korktum ki kendimi bayağa bir kastım ultrasonla içimi görünce rahatladım ama iş işten geçti ben o ara galiba vajinusmusmudur nedir ona yakalandım şimdi ilk anda bayağa sorun yaşıyorum canım yanıyor birliktelikte size tavsiye kesinlikle korkmayın yoksa benim gibi uğraşırsınız valla 3 aydan beri uğraşıyorum sonuçta psikolojik bir durum yeni yeni atmaya başladım o kasılmaları

o odalar öncedenmiş adam napsın ya beraber gitcen wc ye accan biyerlerini o motive olup boşalcak yada tek başına yanlar dolu orası burası dolu boş derken boşalcak işte

Amanın bendemi gircem ben hiç giremem valla ay bizim burda var allahtan benim eşim hayatta yapmaz heralde inşallah gerek kalmazda gerçi mecbur kalırsa yapsın bişeyler anacım

hlymss ve escales sizede teşekkür rep için

hlymmss görmedin galiba canım yumurtlama takibi için kaç defa dr gittin kaçıncıda iğneyi vurdu

cevaplamıstım cnm ama sen gormedın sanırım
ıkı defa gıttım cnm cuma gunuydu dr pazar gunu sabah 11-12 gıbı vurunmamı soyledı

Tahmin etmiştim zaten başka nasıl olcakki demi kaydirigubbakcemile3
belki daha sonra benimkindende isticek dimi olmazsa:1shok: iğrenç ya

size bişey anlatcam 1 adam yıllar önce helikopter düşmüş ıssız 1 adaya ne yiyecek ne bişey adam kendini motive edip yapraklardan yaptığı kase tarzı yaprağın içine boşalıp aylarca onları yemiş 3 ay sonra adamı bulmuşlar ve benim yazdıkları anlatmış herkes şaşırmış ama bu bir gerçek tabii

hoşbuldum cnm
hiç yazmıycan sanmıştım anca okuyon
bi üniversite daha bitirirdin sen bu okumayla-tatlicadiarzu-

Valla sen beni tanıyon galiba ben okumayı çok severdim amma maddi yetersizlikler sonucu 1 tane bitirebildim. Oda işe girince gece okudum anca çalışıyoruz evden yazmıyoz bacımm

Tahmin etmiştim zaten başka nasıl olcakki demi kaydirigubbakcemile3
belki daha sonra benimkindende isticek dimi olmazsa:1shok: iğrenç ya

malesef cnm aslında ilk etapta istiyolar yoksa kadına uygulanan tedavinin bi anlamı olmazki erkekte problem varsa

Valla sen beni tanıyon galiba ben okumayı çok severdim amma maddi yetersizlikler sonucu 1 tane bitirebildim. Oda işe girince gece okudum anca çalışıyoruz evden yazmıyoz bacımm

sen okuyum derken biz boş durmuyoz ama habire sayfalar dolduruyoz
sende okumayı bitirmekten sohbete katılamıyon bacım-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…