Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

benimde hep oturarak geçöiyor sabahtan akşama kadar şu koltuğa yapışıorumm vallaa..harekettt sıfırrrrrrrrrrrr

korkutucu görünüyor bitanem ya çok acırmı acaba cuma günü görcez eşimde gitcek ama ona sperm testi yapmışlardı daha önce normaldi şimdi tekrar yaparlarmı acaba yaa
Korma canım valla valla acıtmıyo kıs bana kaç kere baktı hiç bişey olmuyo sadece kasma kendini rahat ol a.s

sperm testi nasıl yapılıyor buarada..erkeğin spermi nasıl çekiliyorr???iğneylemi yosam doğal yöntemle şeymi yapıo hehekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sırnaşık şeysırnaşık şey
valla şaka yapim dedim ama bilmiyorum yaa merak ettim

slm yeb naber sen neler yapıyosun bakalım hayatım nasıl gidiyor hamilemisin yoksa olmayamı çalışıyosun biz gibi

ay sen nasıl hamile kaldın bitanem korkuyorum ya benim ilişkiye girerken ağrı olmuyor ama hangi pozisyon daha ii canım benim

kadın altta erkek ustte bıde ılıskıden ıkı saat once esıne nescafe ıcır spermlerı hareketlendırıyomus

Benim dotur ona vajinal ultrason diyor canım
işte böyle bir alet

şu ona bağlı işte içine takıyo ekrandan bakıyo sende görüyon içinde ne var ne yok kaydirigubbakcemile3

heh ıste bundan

hlymss canım drun yumurta takibi için kaç defa çağırdı kaçıncıda vurdu iğneyi

ıkı defa cagırdı canım cuma gunu gıtmıstım pazar gunu sabah 11- 12 gıbı ıgneyı vurun dedı

doktor soruyor ilişkiye gireli ne kadar oldu diye 3 gün ilişkiye girilmemesi gerekiyor bi tane kab veriyolar tuvalette git diyor orda boşalıyor içine labaratuvara gidiyor sonra

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey essahmı bilmiyon doğru söle:roflol::roflol::roflol::roflol:

slm yeb naber sen neler yapıyosun bakalım hayatım nasıl gidiyor hamilemisin yoksa olmayamı çalışıyosun biz gibi

1 oğlum var canım 1,5 yıl olucak 2. ci çin ugrşıyorum uğraşıyorum dediysem kendi çpımda dr gitmedim ama yol gözüktü gene geciktim.

Bide o alet hiç acıtmıyo kayganlaştırıcı jel sürüyor lüp diye girriyor. Yeterki sen dr git gerisi gelir her gittiğinde bi kere girer çıkar canım kurtuluşun yok

evet hamiş adayları öyle yapılıyor içine bişey sokulurmu be adamı sünnetmi yapcak çok hassas şeyleri onların eşimle ilk gittiğimizde ikimizde kontrol test yaptırmıştık ordan biliyorum canım benim

doktor soruyor ilişkiye gireli ne kadar oldu diye 3 gün ilişkiye girilmemesi gerekiyor bi tane kab veriyolar tuvalette git diyor orda boşalıyor içine labaratuvara gidiyor sonra

ayy ne iğrenç tuvalettemi yaptırıyorlar nasıl yapıyor kız benim bildiğim onun için odalar var bide cd ve dergi falanda veriyorlarmış. Ayy ne kötü yaa düşünsene tam yapıyor adam kapı çalınıyor doluu diyosun ıyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…