Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Hazırım zaten gÜzelım ama yınede sormak ıstedım ay benım doktor erkek korkuyorum ya ne gıbı bıŞeyle bakıyor aĞrı oluyormu pekı hayatım

Hazırım zaten gÜzelİm ama yİnede sormak İstedİm ay benİm doktor erkek korkuyorum ya ne gİbİ bİŞeyle bakıyor aĞrı oluyormu pekİ hayatım

baktıgı seyın adını bılmıyorum ama bıraz acıyo ılk ılıskıye baslarkenkı gıbı ama kendını kasma

ay sen nasıl hamile kaldın bitanem korkuyorum ya benim ilişkiye girerken ağrı olmuyor ama hangi pozisyon daha ii canım benim

biraz kısayım 1.60 kilomda 63.7 -tatlicadiarzu-
evlendiğimde 56 kiloydum tam idealdi bence ama bu kadarı fazla ağırlık yapıyo valla uyuşuk oldum

kilon birazcık fazla ama hamile kalırsan bebek doğduktan sonra pitirpirikli bi anne olursan çabuk verirsin eğer rahat olursan bi o kadarda üstüne alırsın canım dikkat et o yüzden

Slm hoşbulduk canım sende rejimdemsin ne bu rejim furyası incirler yok ballar kilo aldırdı dimi

yok gülüm ben o dediklerinden yapmıyorum canım benim çalıştığım ortam sabahtan akşama kadar oturulan bir ortam birde ben kilo almaya meyilli birisiyim kilo almamı şuan durdurmaya ve vermeye açlışıyorum öyle kötü bir durumki benim ömrüm ha bire rejim yapmakla gçiyor bir süre yapıyorum hemde bayağa veriyorum sonra geri alıyorum bir ayarını tutturamadım gitti valla

baktıgı seyın adını bılmıyorum ama bıraz acıyo ılk ılıskıye baslarkenkı gıbı ama kendını kasma
Benim dotur ona vajinal ultrason diyor canım
işte böyle bir alet

şu ona bağlı işte içine takıyo ekrandan bakıyo sende görüyon içinde ne var ne yok kaydirigubbakcemile3

kızlar ben kesinlikle diyete girdim kafayı taktım kilo vermem lazım benim

kaç kilosun cicim..ayhh bende diyetteyim..2 kilo verdim ama geçen hafta hiç veremedim buaralarda dietim bozuluyor gibi bişi oldu yidim yaniii(((((
bende akşamları hiç yemiyorumm...6-7 de yiyorum bidaha yok..çok güzel oluyordu....
nebilim işte kilo hareketsiz verilmiyo 3 kilodan sonra kasmaya başlıyooodelikafaduldendelikafadulden

korkutucu görünüyor bitanem ya çok acırmı acaba cuma günü görcez eşimde gitcek ama ona sperm testi yapmışlardı daha önce normaldi şimdi tekrar yaparlarmı acaba yaa

benim işimde oturrarak ama aralarda fazla atıştırmamak lazım. Bide benim işyeri vasıtaya uzak 15 dak sabah akşam yürüyorum öğlende yürüyorum. Tutturursun bi bebiş olsun ama doğumdan sonrada hemen vermeye ugraşmayın veremiyosun zaten zamanla ben 52 kiloyla kaldım 68 le bitti doğum yaptığımda 65 kiloydum oğlumda 3,55 doğmasına rağmen dr içinde bi tane dahamı var unuttuk diye şaka yapmıştı. şimdi 55 im her şeyide yiyorum ama az

buarada diette olanlar kilo verenler daha rahat hamile kalıyor...doktorlar bile devamlı bunu söylüyorr...birazda olsa kilosu olanlara bile...kilo hiç iii değil vallaa...
svetla sabahtan berim pozisyonu bulamadınmı kıss...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kadın altta erkek üstte..bi saatt enaz yatacaksın..banyoyapmıcaksın canımcım öyle hemen

senin boy kilo kaç tatlım bizim gibiler çabuk alıp çabuk veriyo ama ben öyleyim mesela tam bu dediklerimi yapsam hiç zorlanmadan verebiliyorum ama yasakları deliyorum :mymeka:işte
ama bidaha yapmıycam ya kesin benimde vermem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…