Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

hadi inşaalah benim gelin kız geliyodur :lepi:

yaw benden başka konuşan yok :1closedeyes:
çenem düştü yine konuşsanıza bee :mymeka:

citos bebeğin sanırım 3 aylık cinsiyetini kaçıncı haftanda öğrendn ben 10 haftalık oldum merak ettim bu kadar erken öğrenilebiliyomu

günaydın rosem sağolasın tatlım rabbim sanada nasip eder inşaalah Şeniz
AMİN canım ağzın bal yesin inş...kaydirigubbakcemile5

inş adet olmazsın hayırlısıyla gelir bebişin:CüvCüv:

hımm karbonat tesrini bilmem ama kurbağa testini duymuştum eskiden sağlık ocaklarında test yokken çaydan kurbağa yakalayıp idrarı şırıngayla zerk ederlerdi hayvana kurbiş şişiyodu galiba hamileyse öyle hatırladım hayal meyal ııııyyyykkkk...şakkıdı

citos bebeğin sanırım 3 aylık cinsiyetini kaçıncı haftanda öğrendn ben 10 haftalık oldum merak ettim bu kadar erken öğrenilebiliyomu
canım ben 3,5 aylık oldu daha dün öğrendik daha sein belli değildir cnm 3 aylık olunca organlar belli oluyormuşsengözlerimebaksanab

kurbağa testimi hiç duymamıştım:1shok:

bu arada kızlarr ben adt oldum hiç böle olmamısmı dokuz gün geçti üstelik ne kötü bi durum moralim bozuldu dün eşimde anladı beni oyalamaya çalıştı artık dr gönercem adamı bi bakınsın yaww dimi ona göre kafa yorarız bide benim ovulasyon tarihini nasıl hesaplıcam 30 ocak 6 mart bide 15 nisan son sat internetten baktım olmadı kafam karıstıı

mavigözlü hoşgeldin
cnm senin adetin 35 günden uzun oluyo heralde arası o yüzden kullanamıyon otomatik hesaplayıcıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…