canım ben 3,5 aylık oldu daha dün öğrendik daha sein belli değildir cnm 3 aylık olunca organlar belli oluyormuşsengözlerimebaksanab
anladım canım bzim daha çok var ben hep kız hissediyorum ama bakalım hayırlısı olsun.bu arada ben hala su çiçeğini düşünüyorum az önce netten baktım bi kadın 7 haftalıkmış kızı su çiçeği geçiriyomuş kadın küçükken geçirmiş doktora sormuş bana geçer mi diye doktor kesinlikle geçmez yazmış ben hala tereddütlüyüm acaba geçermi yada ben nem yapıyorum özledim keratalarıda saat alcam dyede söz vermiştim şimdi benden saat bekliyo napıyım acaba tekrar sorayım içim rahat etsin daha önce geçirdim bidaha geçmez dimi yeni gelen bayanlar sizde cevaplayın lütfen
mervecim fazla evham yapıyon gülüm bişicik olmaz allaha emanet gerçi bazen bende kafaya takıyom bişi olursa diye rabbim korur meleklerimizi merak etme fisfisfis
mavigözlü hoşgeldin
cnm senin adetin 35 günden uzun oluyo heralde arası o yüzden kullanamıyon otomatik hesaplayıcıyı
okyanus ezgicim hoşgeldiniz
hb canım nasılsın???
çitosum günaydın nasılsın kız oğluşun oluyomuş hadi gözün aydınay sen şimdi cadı kaynana olursun kıs gelinin yandı-tatlicadiarzu-
mervecim eğer çok kafana takılıyosa dr a sor ama geçirdiysen korkmana gerek yok
bebiş nasıl bakalım üzüyo mu seni bulantıların falan var mı???
valla otomatik hesaplayıcıya verdiğin tarihleri girince 35 günden fazla sürüyomuşcanım hep 28 gun sürüyodu sonra hesapladıgım kadarıyla 32 gun oldu şimdide 35 mi oldu yaa off napıcam ben bu böyle devam edermi düzensizlik olurmu hep
vildan de kıs -tatlicadiarzu- nasılsın ezgicimciimhihoyyythoşbulduk vildangelcim
hb canım nasılsın???
çitosum günaydın nasılsın kız oğluşun oluyomuş hadi gözün aydınay sen şimdi cadı kaynana olursun kıs gelinin yandı-tatlicadiarzu-
hb canım nasılsın???
kızlar bebiş için zayıflamam lazım boyun 173 kilom 82 yardım
valla otomatik hesaplayıcıya verdiğin tarihleri girince 35 günden fazla sürüyomuş
sen tedavi görüyomuydun cnm
vildan de kıs -tatlicadiarzu- nasılsın ezgicimciimhihoyyyt
hoşgeldin okyanus artık hiç girmiyon nedense
yoksa bisi sefmiyonmu eskisi gibi:çok üzgünüm:
ama doğru bir tahmin yürüttün citostan çok cadı kaynana olur vah zavallı gelinsırnaşık şeysırnaşık şey
günaydın okyanus hanım hoşgeldiniz :1closedeyes:
bakıyomda çabuk unuttunuz bizi:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
vildoş okyanuskötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsoklava: klava:
:jeyyar:sırnaşık şeysırnaşık şeyvildoş okyanuskötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsoklava: klava:
hmm cnm kaç senelik evlisincanım ben herhangi bi tedavi filan görmüyorum drda görünmedim hiç sadece normal yollarla deniyom şincik eşim gidecekti dr sperm testi için daha gitmemişti hiç bakalım sorun kimde bu hafta göndercem koçişi dr kafama takmaktansa :çok üzgünüm:
kıs sizi unutsam burda ne işim var aşkolsun :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bi yandan evi topluyorum ya anca bitanem ben sizleri çok sefiyom ama sık giremiyorum işte kusura bakmayın fırsat buldukça soluğu burda alıyom merak etmeyin çitosum gel seni öpem barışalım ŞenizŞeniz
vildanım ben sizi çok çok sefiyom yaaŞenizŞeniz
ah mervecim moralini bozmak gibi olmasın ama ben 20.haftamdayım hala arada bulanıyo midem 16.haftaya kadar ne yemek yapabildim ne yiyebildim çok zor yani
kıs sizi unutsam burda ne işim var aşkolsun :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bi yandan evi topluyorum ya anca bitanem ben sizleri çok sefiyom ama sık giremiyorum işte kusura bakmayın fırsat buldukça soluğu burda alıyom merak etmeyin çitosum gel seni öpem barışalım ŞenizŞeniz
vildanım ben sizi çok çok sefiyom yaaŞenizŞeniz
ah mervecim moralini bozmak gibi olmasın ama ben 20.haftamdayım hala arada bulanıyo midem 16.haftaya kadar ne yemek yapabildim ne yiyebildim çok zor yani
hadi acıdım haline arkideşim bidaha olmasın bizi ihmal etme merak ediyoz sonra arasıra kafanı uzat ŞenizŞenizŞenizbizdeseni çok sefiyoz gulüm:1hug:heh şimdi oldu kızım karnıma vuruyo sende kafama vuruyon ne bu yaaasenağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?