Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

saracıgım yaa bende doktora gidiyorum ama bana hormon testi yapmadılar neden olabilir bitek eşime yaptılar benide muyane ediyor hep doktor

kızlar selam ne haber eşimle varikosel ameliyatı için gittik degerleri yüksek cıktı cocugunuz olmaması için hiç bi sebeb yok dedi hala saskınım eeeeee bizim cocugumuz niye olmuyo arkadaslar spermogramı degerlendirebilecek anlayan arkadaslar varmı

escalesciğim hiç pas vermiyosun bana nasılsın bitanem işler nasıl

yok be gülüm pas vermez olurmuyum canım işler fena değil canım benim bu ayda olmıyacak galiba bebiş ben yumurtlama gününüde bilmiyorum bu aralar pek iyi değilim. :CüvCüv::CüvCüv:

ne guzel cnm yaa bak sız calışöalara devam edın olur cnm stres yapma rahat ol sırf cocuk yapmak ıcın ılışkıye gırme dusun olacak dıye dusun

okudum cnm okudum bıkac gun daha bakle bence olmazsan test yaparsın

meraba canım eeherşey normalse olur vakti zamanı vardır bizede öyle diyorlar ama bende bilmiyorum ama problem olmadıgına sewindim canım

işte benim sigorta problemim var canım ondan devlette olsa özelde olsa farketmiyo muayenesi testi ilacı vs baya tutuyo oyüzden sigortanın dolmasını bekliyorum ama bu böyle devam ederse gideriz napalım kendine iyi bak
tatlım hoşçakal :1hug::a015:

melikecim sen hangi düzenleyiciyi kullanıyordun bende kullandım da progestan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…