selam kızlar ben geldimmmmmmmmmmm
kızlar bu arada ben bir şey sorcam benim ocak 29 şubat 26 ve 5 nisan diğer reglim gebelik oluşma günlerini hesaplıyamıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim kızlar
rufeyde malen hg dınız kızlar malen ne operasyonu gecırdın cnm
hg canım nasılsın
rufeyde serrra,hlymms,escales ve diğer arkadaşlar nasılsınız hepiniz
rufeyde malen hg dınız kızlar malen ne operasyonu gecırdın cnm
süpriz mucize naber canım
Kızlar ne olur bana yardım edin çıldırmak üzereyim. Ne yapacağımı bilemiyorum. Bana akıl verin. Şimdi ben 2 kez düşük yaptım ardındanda kürtaj oldum. Son düşüğümün üzerinden 9 ay geçti. Şuan araştırılıyoruz dr tarafından bütün testler yapıldı bugün son test olan kromozom analizimiz yapıldı ama 2 ay sonra çıkacakmış sonuç sonra dr bakacak ve sebebi varsa tedavi yoksa hadi bi daha deneyin dicek. Bugünkü test için zaten 7 ay bekledim şimdi birde sonuç için 2 ay bekleyecekmişim birde belkide dr diğer testleri uzun zaman oldu diye yeniden isteyebilir. Ya ne yapiim ben korunuyorum. Çocuk istediğimdende emin değilim yani erken olabilir bilmiyorum ama ya 3. de düşerse diye düşününce sanki zaman kaybediyorum gibi geliyor. Korunmadığım an hamile kalabiliyorum ama 5 haftalık olunca düşüyor. 24 yaşındayım eşimde 28. 1 sene 4 aylık evliyim. Lütfen yardım edin siz benim yerimde olsaydınız hemen hamile kalırmıydınız yoksa 4-5 ay daha bekleyebilirmiydiniz? Yorumlarınızı bekliyorum...[/QUOTE hg cnm bence hamile kal zaman kaybetme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?