Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

hlymms canım herkes ya geçmişi okuyor yada susuyorlar neyse bende burdayım bakalım kim gelecek başka.

kızlar benim hatlar ha bire gidip geliyor bazen hattan çıkmış görünüyorum ama bende burdayım şekerler

Doktorun dedigine göre operasyondan sonra sorunum kalmadi,2 ay korunmali iliski olacak dedi,onunda miladini tamamladik ve 2 aydir deniyoruz yine tutmadi.Bakalim bu ay,a bekliyorum sonuc ne olur?...

kızlar bu arada ben bir şey sorcam benim ocak 29 şubat 26 ve 5 nisan diğer reglim gebelik oluşma günlerini hesaplıyamıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim kızlar

kızlar bu arada ben bir şey sorcam benim ocak 29 şubat 26 ve 5 nisan diğer reglim gebelik oluşma günlerini hesaplıyamıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim kızlar

cnm adetının 10. gununden ıtıbaren calışmalara baslayın gunasırı 22.gune kadar calışın cnm beryal ole dıyodu

Kızlar ne olur bana yardım edin çıldırmak üzereyim. Ne yapacağımı bilemiyorum. Bana akıl verin. Şimdi ben 2 kez düşük yaptım ardındanda kürtaj oldum. Son düşüğümün üzerinden 9 ay geçti. Şuan araştırılıyoruz dr tarafından bütün testler yapıldı bugün son test olan kromozom analizimiz yapıldı ama 2 ay sonra çıkacakmış sonuç sonra dr bakacak ve sebebi varsa tedavi yoksa hadi bi daha deneyin dicek. Bugünkü test için zaten 7 ay bekledim şimdi birde sonuç için 2 ay bekleyecekmişim birde belkide dr diğer testleri uzun zaman oldu diye yeniden isteyebilir. Ya ne yapiim ben korunuyorum. Çocuk istediğimdende emin değilim yani erken olabilir bilmiyorum ama ya 3. de düşerse diye düşününce sanki zaman kaybediyorum gibi geliyor. Korunmadığım an hamile kalabiliyorum ama 5 haftalık olunca düşüyor. 24 yaşındayım eşimde 28. 1 sene 4 aylık evliyim. Lütfen yardım edin siz benim yerimde olsaydınız hemen hamile kalırmıydınız yoksa 4-5 ay daha bekleyebilirmiydiniz? Yorumlarınızı bekliyorum...

rufeyde malen hg dınız kızlar malen ne operasyonu gecırdın cnm

Canim ben yaklasik 2 senedir evliyim ve hic korunmadim,korunmadigim halde hamilelik gibi bir durumumda olmadi.Bir gece evde arkadaslarimizla oturuken aniden bosluguma saniye aralarla sancilar girmeye basladi ve esim beni hemen acile götürdü.Orda tüm kontroller yapildi ama jinekolog baska birsey var deyip kontrole aldi.O gece hastaneye gittim ve 12 gün hastanede kaldim.Sag yumurtalikta yogun bir iltihap ile karsilastilar..Antibiotik vs bu iltihap kurutuldu,hersey bitti derken bu sefer ayda 2 kere regly olmaya basladim,sonunda yine doktora gittim ve doktor bana kürtaj yapacagini cünkü tüm vücutta bulunan sivinin rahip arkasinda biriktigini ve bununda cocuk olma olayini engelledigini söyledi..Onuda kabul ettim ve rahim ici temizlendi.2ay bekledikten sonra cocuk yapabilirsiniz dendi.Simdi deniyoruz ama yine olmuyor.Bir süre bekleyecegim eger olmaz ise tekrar bana doktor yolu gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…