Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar çok aclee çıkmam lazım.. bu aralar çok giremiyorum.. zor günler yaşıyorum.. kendinize iyi bakın byeee

Haklısın canım daha sakin olmaya çalışıcam bende doğum kontrol hapı kullanıyorum korunmak için evet dediğin gibi içinde şüphe olmaması çok iyi bişey

geçmiş olsun canım umarım senin için hayırlısı olur.yani bencede bekle sonuçlarını.

canlarım ben çıkıyorum tekrar görüşmek üzere kendinize iyi bakın

cok sagol cnm darısı basına ınş olur cnm dualarım sızınle morelını bozma sakın

Galiba haklısın sonuçları beklemek en iyisi hakkımızda herşeyin hayırlısı birde üzülmeyi kesebilsem keşke neyse vcanım çok sağol

rıca edrım cnm zaman kaybı olarak dusunme bence zaten bende cocuk ısteyıp ıstemedıgımden emın degılım dıyosun bence en guzelı sunucları beklemek hem belkı o zaman bebıste ıstersın ooh mısler gıbı hamış olursun hem hamıle kalamama gıbı bı sorununda yok bak buda cok guzel

hlymms canım senin hamileliğinde hayırlı olsun.Umarım rahat ve güzel bi hamilelik geçirirsin...Benim gibi şaftın kaymaz..-tatlicadiarzu-
sagol cnm . sımdılık bı rahatsızlıgım yok bebısım 5 haftalıkmıs

merhaba kızlar nasılsınız? dünden bu yana bi haber var mı? sessiz deniz test yaptırcaktı? bi de vildan dı galiba test yapcaktı. noldu son durum?

selammm kızlarrr..sessizdeniz hamilee:teytey:
vildoş yarın yapackmış testi canım...

merhaba kızlar nasılsınız ?

bizde geri sayıma başladık önceden regl günlerim gelmesin diye du aederdim şimdide gelsin bitsin diye dua ediyorum bitsin ...iyi bi doktor bulduk hemen ona gidicez dua edin inş. iyi sonuçlar alırız

bugün gene arkadaşlar sordular bebek düşünün artık diye.Evde ağladım sanki ben istemiyorum:1no2:

hg cnm aramıza ama bole olmazzz morelını bozmak aglamak yok bak ona gore bızım topıkte yasak bunlar stres sıkıntı gebelığe engel en buyuk sorunlar cnm rahat ol onlarada dusunmuyoruz de bıtsın gıtsın acıklama yapmak zorundada degılsın

rıca edrım cnm zaman kaybı olarak dusunme bence zaten bende cocuk ısteyıp ıstemedıgımden emın degılım dıyosun bence en guzelı sunucları beklemek hem belkı o zaman bebıste ıstersın ooh mısler gıbı hamış olursun hem hamıle kalamama gıbı bı sorununda yok bak buda cok guzel

evet tek tesellim bu istediğim an hamile kalabiliyor olmam ama biliyormusun ozamanda işin sürprizi esprisi kalmıyor hemen biliyorsun testten önce hamile olduğunu :) Bazen düşünüyorum keşke umutla bekleseydim her ay belki daha heyecanlı olurdu ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…