seni çok iyi anlıyorum inanki bende de aynısı var işte zaman kaybetme korkusu ve keşke dememe isteği neyse Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin inşallah tamam dediğin gibi en iyisi sonuçları alıp dr sormak
ewt
sor zaten dr sonuçlarda ne gösterirse ona göre hareket edersiniz cnm inş olur fazla uğraşmadan yada olurda uzn ömürlü inş
Haklısın canım daha sakin olmaya çalışıcam bende doğum kontrol hapı kullanıyorum korunmak için evet dediğin gibi içinde şüphe olmaması çok iyi bişey
hb... canım nasılsııınnnnnnkaydirigubbakcemile3nihayet hoş geldin canım
escalescim sende hoşgeldin canım vede diyer kızlar.
kızlar çok aclee çıkmam lazım.. bu aralar çok giremiyorum.. zor günler yaşıyorum.. kendinize iyi bakın byeee
kızlar çok aclee çıkmam lazım.. bu aralar çok giremiyorum.. zor günler yaşıyorum.. kendinize iyi bakın byeee
ay canım çok sevindim allah kucağınıza almayı nasip etsin...
benim haberler kötü. ilk spermiogram testimzin sonuçlarına göre tüp bebekl bile olmazmış.. ikinciyi yaptırdık eşime keçiboynuzu içirdim.. şimdi olurmuş ama çok acele etmemiz gerekiyor. ani bir düşüş var.. allahtan bir tane yavrum var.. allah herkese yaşatsın... sağlık olsun napalım...
Galiba haklısın sonuçları beklemek en iyisi hakkımızda herşeyin hayırlısı birde üzülmeyi kesebilsem keşke neyse vcanım çok sağol
sagol cnm . sımdılık bı rahatsızlıgım yok bebısım 5 haftalıkmıshlymms canım senin hamileliğinde hayırlı olsun.Umarım rahat ve güzel bi hamilelik geçirirsin...Benim gibi şaftın kaymaz..-tatlicadiarzu-
hb... canım nasılsııınnnnnnkaydirigubbakcemile3
güle güle canım yine gellll:a015:
canlarım ben çıkıyorum tekrar görüşmek üzere kendinize iyi bakın
Sağol canım öle yapiim artık ne yapalım hayırlısı olsun
bugün gene arkadaşlar sordular bebek düşünün artık diye.Evde ağladım sanki ben istemiyorum:1no2:
selammm kızlarrr..sessizdeniz hamilee:teytey:
vildoş yarın yapackmış testi canım...
süper bi haber bu!!!!!!selammm kızlarrr..sessizdeniz hamilee:teytey:
vildoş yarın yapackmış testi canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?