bu arada moralini yüksek tut üzülmemeye çalış üzüntü vede stres her hastalığın başı biliyosun.:teselli:
güle güle canım yine gel...canlarım ben çıkıyorum tekrar görüşmek üzere kendinize iyi bakın
iyim tatlım nasıl olsun yarın dr.gitcem heyecanlıyım ne olacak sorun ne çıkaca bilmiyorum merak ediyorum .
ebrar nılufer angel eda hg dınız kızlar
kızlar muhasebe arkadasımızda test yapmıs sılık cıkmıs yarın kan testı yaptıracakmıs
Sağol arkidiş öle yapmaya çalışıcam artık ya bişey değil kocişi de üzüyorum üzülerek ama merak etme burda oturur ağlar burdan kalkar gülerim ben neşeliyimdir çok şükür ilgin için teşekkürler
selam canım ay çok sevindi sessizdeniz adına umarım vildoşunda olur hadi halaya ozaman.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
demedimmi ibrahim daha çok halay çekicez diye :teytey: :dance: :teytey: :dance: :teytey:
çok sağolun bana önerileriniz varmı şu ovulasyon testini kullanan var mı aranızda.lütfen destek
selaaaammm.. nasılsın canım?ebrar nılufer angel eda hg dınız kızlar
bu habere de sevindim tabikii...kızlar muhasebe arkadasımızda test yapmıs sılık cıkmıs yarın kan testı yaptıracakmıs
selam gize.. nasılsın canım. senle tanışmamaıştık hiç..angel ede ebrar42 sizde h.g.kızkar
hakkatten haaa... ben de bu ay ümitliydim ama doktor bişey demedi ben de sormadım salak gibi :mymeka:hışbulduk canım..ayağını sürttün kızzz..bakalım bizim durumlar neolcak:ecrin_bebek::ecrin_bebek: taze anne bizede bulaştır anneliğiiiiiiiiiiii:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
hışbulduk canım..ayağını sürttün kızzz..bakalım bizim durumlar neolcak:ecrin_bebek::ecrin_bebek: taze anne bizede bulaştır anneliğiiiiiiiiiiii:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
:teytey::teytey::teytey::teytey:bende oynim kıss birazhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:
sositosositosositosositosositosositosositososito:teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ohhh yoruldummmmmmmmmmmmmmmmirmirmirmirmirmirmirmir
güle güle canım yine gel...
inşallah bir sorun yoktur canım geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?