Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

benimde kasıklarımda ağrı var biraz da sancı gibi mi ama adet olucam sanırım

hihoyyyt ama olsun bitişinde herşey değişcek inş... dualarınıda unutmayın lütfen

angel edacım soru neydi görmedim.
kızlar be c.tesi günü muayeneye gittim başka bi doktora. ve normal adet günüm bugün. daha olmadım. sizce hamile olsaydım doktor ultrasonda görmez miydi? ben sormadım. o da şüphelenmedi bile. sizce bu normal mi? ha bi de bana dedi ki ben de pco var ya eğer adet olmazsan ara beni sana adet söktürücü vereyim dedi. hadi gebeysem?

hoşgeldin sessizdeniz... çok sevindim haberini duyunca gözünaydın cnım..kaydirigubbakcemile5

angel_ada arkadasim doktor normalde ultrason da gormesi lazim bebegin olup olmadigini
bir kac gun gelmemis bekle bakalim benim uc ay gelmedi ama doktor bana adet sokturucuye bile gerek duymadi adetin gelmesi dr una anlat bebek dusunuyom normal mi hap alim mi almiyim mi diye sor ok

göremeyebilir canım..okadar çabuk görmesi çok zor zaten...test yap bence...idrarda bile bazen çıkmayabiliyo..bu durumlarda en kesın kantesti cicim:lepi:

sağol canım darısı sana olsun inşallah...

canım bu arada eğer hamile olsaydın kesin belli olurdu
ama sen yine dr arayıp bu şüpheni ona söylemelisin bence

hihoyyyt hamile olan arkadasim senin nasildi hamilelik belirtin adetten sonra mi kasiklarin agridi ben anliyamadim biraz bizi hamilelik tecrubenle aydinlatirmisin sekerim:enbuyukkk:

sesızdenız hg cnm kendını hamıle olduguna yavas yavas ınandır bence cok dıkkat et kendıne cunku sen daha once dusukte yapmıstın cok dıkkatlı olmalısın

hihoyyyt hamile olan arkadasim senin nasildi hamilelik belirtin adetten sonra mi kasiklarin agridi ben anliyamadim biraz bizi hamilelik tecrubenle aydinlatirmisin sekerim:enbuyukkk:

banamı soruyosun cnm
benım once adet olacakmısım gıbı goguslerım belım agrıdı bunlar benım adet belırtılerımdır bende adet olcam sandım bu ayda olmadı dıye dusundum sonra adet olacagım gunu test yaptım sılık cıktı ertesı gun testı tekrarladım cızgı daha belırgınlestı emın olmak ıcın bıde kan testı yaptırdım pozıtıf cıktı cnm sımdı 5 haftalıkmıs c.tesı dr a gıttıkte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…