Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

işallahhhhh yarabbimmm....gün yaklaştıkça moralim bozuluyo benim yaa..buhafta sonu yaparım bende ama nebilim böööyllleee biiiiii karamsarlık bassııyyyoooo...offff....
yumnurtlama günlerimde incir suları adaçayları derken moralim hevesim süperdi şimdi daha sonucu öğrenmeden çöktüüümmmmm sankiCADIARZU

kızlar be c.tesi günü muayeneye gittim başka bi doktora. ve normal adet günüm bugün. daha olmadım. sizce hamile olsaydım doktor ultrasonda görmez miydi? ben sormadım. o da şüphelenmedi bile. sizce bu normal mi? ha bi de bana dedi ki ben de pco var ya eğer adet olmazsan ara beni sana adet söktürücü vereyim dedi. hadi gebeysem?

bak sen kendini şimdiden salıyon ama olmazkiiiiiii olmamışsa bidaha yapacan bidaha ve yine biaha çalışmalara devam ben bir sene boyunca habu ay oldu aha bu ay oldu derken geçtigitti ama olsun allahtaan umut kesilmez niloşcum....

Kızlar herşey için teşekkürler şimdi izninizle yemek yapıcam kendinize iyi bakın yine görüşmek üzere bye

slm kızlar
bakıyorum da halaylar yine başlamış
bende mi katılsam diyorum yavaş yavaş gelirim arkadan:teytey:
bu arad benin pc de sorun var galiba sayfa donuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…