Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Üzülme vildancım.....üzülüp sıkılldıkça,kafaya taktıkça olacağı varsada olmuyo.Zaten hayırlsı nezamnsa ozaman olsun.Birgün belkide hiç beklemediğin bir anda çift çizgiyi göreceksin.Bi sorun olduğunuda sanmıyorum.Hava değişiminden gecikmiştir merak etme ve neden olmadım diye düşünme.düşününce nasıl bir döngü nasıl bir bünye bimiyorum ama hiç gelmiyo.Bunu en ii bilenlerden biriyim neyazıkki canım. yerimseniben

teşekkürler canım benimde adet olmam gerek bugün yarın bitsinde başlıyım soğan suyunu denedim de bu nu ilk kez deniycem bakalım

herişte bi hayır vardır..allahh biran önce nasibetsin işallahh....
vildancım işallah dediğin gibidir...yoksa bende çok üzülcem buay çok çalıştım yedim içtim ne bilim yinede allahın taktiri...

iklimcim zaten soğandan sonra incir kürünü uygulamak başarıyı dahada çok arttırıyormuş...başla hayatım..bak adaçayıda iç 10 gün adet bitiminde başla 10 gün iç ..adaçayıda doğurganlığı arttırıyormuşş hayatım...ben günde 2-3 bardak içtim

sesszdeniz hamiş misin kızzzzzzzz...gözünaydın cnm yaaaaaaa çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla doğsun inş
sağol sevgicim Rabbim tüm isteyenlere versin inşallah
hepimiz sağlıcakla alalım kucaklarımıza inşallah...
kızlar günaydın az önce test yaptım
malesef ikinci çizgiyi göremedim hamile değilim
en başa döndük galiba.....o zaman niye adet olmadım beeeennnnnnnnnnnnn:1closedeyes:
vildoşum canın sağolsun canım ya..
inşallah bi sorun yoktur

öle elle konsaydı vildan ben 2 3 tane koyardım kız
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ev değişiminin stresidir kesin yada kistimin yüzünden gecikmiştirÇok üzgünüm çoook
herişte bi hayır vardır..allahh biran önce nasibetsin işallahh....
vildancım işallah dediğin gibidir...yoksa bende çok üzülcem buay çok çalıştım yedim içtim ne bilim yinede allahın taktiri...
hayırlısı olsun tabiki hakkımızda...bende düğünde oynarım çatlasın bebiş:ecrin_bebek:gelmedi bu ay madem derdine yansın
vildan yeni ay yeni ümitlerdir unutma

evet bu ay extralarım olacaksüprizzzzz

incir kaç gün içiliyodu peki canım

21 gün içiliyor ama ben 12 gün içebildim hayatım.. ama mesela 10 gün içtin sonra ADET OLDUN ARA VERİYORSUN . ADETİN GEÇTİKTEN SONRA 11 GÜN DAHA DEVAM EDEBİLİYORSUN KÜRÜ TAMAMLIYORSUN CANIM...

saol cnm ya..................inş sanada nasip eder rabbim:1hug:

sessizdenizim hamileymişsin anladığım kadarıyla şimdi sara olsaydı hadi halaya derdi gözün aydın cancağızım allah sağlıkla eline almayaı nasip etsin canım :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Günaydın kızlar kaydirigubbakcemile2 ara ara okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı takibimdesiniz yaneee.. sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…