evet hayatım adetin bitince başlıyosun..
7 tane inciri ikiye üçe böl..2 bardak klorsuz suya at tencerenin ağzı kapalı 20dk kaynat..sonra balkona koy ılışsın...
sonra süz burnunu kapa bi dikişte iç...
ilk gun miden bulanır bi öğürme hissi falan oluyo 3.günden sonra alışıyosun meyve suyu gibi içiosun...
aynen kendi yaptığımı anlattım hayatım..sabah akşam aç karnına ...ama ben bitek akşam tok karnına içtim...
ben bi randevu için arayım dr bakalım
-tatlicadiarzu-sen 2 3 gün sonra testi tekrarla silik zor bile görünse var büyük ihtimalle...benim ilkte öyle olmuştu cnm 3 gün sonra testi tekrarladım net çıktı...inşallah vardır bari sen müjde ver hıı
biras üzüldüm ama geçti napıyım elden bişey gelmiyo
gözüm görmüyoki içerde neler dönüyo ....görsem ben alır elimle koyarım onu yerinekaydirigubbakcemile3
sağol sevgicim Rabbim tüm isteyenlere versin inşallahsesszdeniz hamiş misin kızzzzzzzz...gözünaydın cnm yaaaaaaa çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla doğsun inş
vildoşum canın sağolsun canım ya..kızlar günaydın az önce test yaptım
malesef ikinci çizgiyi göremedim hamile değilim
en başa döndük galiba.....o zaman niye adet olmadım beeeennnnnnnnnnnnn:1closedeyes:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3öle elle konsaydı vildan ben 2 3 tane koyardım kız
ev değişiminin stresidir kesin yada kistimin yüzünden gecikmiştirÇok üzgünüm çoookÜzülme vildancım.....üzülüp sıkılldıkça,kafaya taktıkça olacağı varsada olmuyo.Zaten hayırlsı nezamnsa ozaman olsun.Birgün belkide hiç beklemediğin bir anda çift çizgiyi göreceksin.Bi sorun olduğunuda sanmıyorum.Hava değişiminden gecikmiştir merak etme ve neden olmadım diye düşünme.düşününce nasıl bir döngü nasıl bir bünye bimiyorum ama hiç gelmiyo.Bunu en ii bilenlerden biriyim neyazıkki canım. yerimseniben
hayırlısı olsun tabiki hakkımızda...bende düğünde oynarım çatlasın bebiş:ecrin_bebek:gelmedi bu ay madem derdine yansınherişte bi hayır vardır..allahh biran önce nasibetsin işallahh....
vildancım işallah dediğin gibidir...yoksa bende çok üzülcem buay çok çalıştım yedim içtim ne bilim yinede allahın taktiri...
vildan yeni ay yeni ümitlerdir unutma
vildoşum canın sağolsun canım ya..
inşallah bi sorun yoktur
incir kaç gün içiliyodu peki canım
anladım hayatım çok saol
üzülmedim...bozuldum havaya girmiştim çünkükaydirigubbakcemile3
valla ben şimdi hamile olmadığıma değilde adetimin geciktiğine üzüldüm
seninde gözün aydın cnm çok sevindim allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?