Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

vildancım negatif çıkmış galiba testin üzüldüm canım hem sıkma canını anacım nasıl olsa bende bu ay hamile klamıycam gelecek aylarda bizde kalırız kız sıkma bu kadar canını nasıl olsa bende geçen ay böyle havaya girmiştim sonra baktım test negatif çıktı ama sonuçta hayat devam ediyor gel kız sessizdenizim hamileymiş onun için bir oynıyalım anacım biraz ter atarız hem :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance:

anam varya bizim adamlar bu gidişle bizden bıkacaklar ne bu be canıma okudun falan diycekler valla hee

sağol canım benim darısı size olsun inşallah
:teytey::teytey::teytey:

canlarım benim çıkmam lazım kermese el işi yetiştiriyorum da yarın son gün elimdeki parçayı bitirmem lazım
Allah a emanet olun...

cinsiyetini ögrendin yani iyi canım hayırlısı olsun senin 1 tane daha fındıgın vardı dimi o kızmıydı canım:teytey::teytey:

ben hastalanmayı bekliyorum canım içim içime sıgmıyor ya bende inş olmam dua edin lütfen:roflol::roflol::roflol:
cnm çok sağol darısı başına inşallah kıı benim ilk fındığım daha karıştırdın beni galiba vildoşun var birtanesırnaşık şey

kızlar günaydın az önce test yaptım
malesef ikinci çizgiyi göremedim hamile değilim
en başa döndük galiba.....o zaman niye adet olmadım beeeennnnnnnnnnnnn:1closedeyes:
günaydın kankim üzülme yafrum bidahakine olur inşallah sen hiç vakit kaybetmeden dktra git bence :teselli:

bende bir şey sorcam kızlar biliyorsunuz bende biraz adet düzensizliği var bu bebişe engelmidir. benim bebiş o yüzdenmi olmuyor biliyorum erken diyeceksiniz ama ne bilim bazen onu düşünüyorum neden olmuyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…