Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

anam dur kız sen testmi yaptın ula ben gene fransız kaldım nilüfer silikmi çıktı anam valla senden önce ben heycanlandım ha

günaydın hakçacım dur ben söylüyeyim nilüferin 2 gün var vildan test yapmış negatif çıkmış bu arada sessizdeniz de hamile anacım

canım merhaba hayırlısı olsun herkes için ne diyelim.Allahım vakti ve zamanını biliyor. Allahım dualarımızı kabul etsin,emeklerimiz boşa gitmesin.

ayy evet tam içimden geçeni söyledin canımcım...artık bende öyle bişi düşünüyorum..benmki bide romantik öyle şeyler istiyor)))) bende tam realist........
ama ayarlıcam bişiler..bende sabah yapayım diyordum şekercim kahvaltı hazırlarım sonra not yazarım tabağına ç,çek falan koyarım gibilerinden....a.s.a.s.a.s.

sonra ebrardan gelcek güzel haber

güzel temennin için teşekkür ederim canım ama benim adetim 26 -28 i arasında biz ondan sonra iyi bidoktor tavsiyesi aldık ona başlıycaz umanarım hemen güzel sonuçlar alırız yerimseniben

nilüferden sonra ben de seni söyleyecektim inşaallah senden alırız güzel haberleride halaya başlarız :teytey:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:valla ben testi bilmiyordum kız bak ilk anda senden emin oldum ve dedim ilk haberleri senden ve melikeden dedim anam inşallah bebiş vardır :teytey::teytey:

anam dur kız sen testmi yaptın ula ben gene fransız kaldım nilüfer silikmi çıktı anam valla senden önce ben heycanlandım ha

kızzz yaptımmm dün akşam 10.30 da falan...büyüteçle bakınca gözüküyor ancaksırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
çok silik çokkk..ama var yanii...25 dk geçince normal silik oldu...ne bilimm kıızzzz hiç emin değilim kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

canım hayırlısı olsun hepimiz aceleciyiz ne yapalım.bende idrar testini akşam 23:00 de yapmıştım ve ikinci çizgi silik çıkmıltı. genelde sabah ilk idrarla yapın diyorlar ama ben dayanamamıştım ve tahmini sadece 1 gün geçmişti.

hakca cnm nasılsın ozlıcez senı

canım biz iyiyiz ya siz nasılsınız? canım benimde girmediğim zaman aklım burada kalıyor. daha geçmişi okuyamadım kızlara sordum bir gelişme var mı diyekaydirigubbakcemile3 arada bir girmeye çalışırım.

canım merhaba hayırlısı olsun herkes için ne diyelim.Allahım vakti ve zamanını biliyor. Allahım dualarımızı kabul etsin,emeklerimiz boşa gitmesin.

amin hakçacım inşallah duaların kabul olur cancağızım valla bu aralar ben pek iyi değilim dün eşimin ailesinden birinin çocuğu var ki ben o bebişi o kadar çok seviyorum ki anlatamam sana canım onu gördüm sevdim içim cız etti ne bilim çok dokunuyor bu aralar allah olmayanların hepsine versin içindede bana versin canım. :Saruboceq::Saruboceq:

aysen75, ebrar42 sizler içinde hayırlısı olsun. ben inanıyorum ki yakın zamanda hamiş haberleri alıcaz.

cnm bızde ıyız c.tesı dr gıttık bebısm 5 haftalıkmıs 15 gun sonra yıne gel dedı o zaman ne yapacak acaba

amin canım amin inşallah. inşallah en yakın zamanda kendi bebişini seveceksin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

dur onuda not alayım ben gelecek ay dersime iyi çalışayım dimi kızlar

kızzz bak ben adet olursam bitince yine devam incir suyuna yaaa..yumurtlamaya sağlıyormuşşş.bide balı tarçınla karıştırdım sabah akşam bir kaşık yedim...
hatta sabahları nesfit meyvelinin içine sütle tarçınlı balı karıştırıp yiyordum çok nefis oluyordu heee))))

bol bolda sütlaç yapıp üzerine booolll tarçın ekiyordum..tarçın çok iyiymiş yumurtalara..)))yedim içtim işteee....kısmet artıkın

cnm bızde ıyız c.tesı dr gıttık bebısm 5 haftalıkmıs 15 gun sonra yıne gel dedı o zaman ne yapacak acaba

canım maaşallah hayırlısı olsun Allah sağlıkla tamamını erdirsin inşallah. canım 15 gün sonra gidince bebeğin kalp atışlarını görürsün belkide duyarsın. kalp atışlarınıgörmek için çağırmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…