nilüfercim bana kızcan ama biz bunu ne zaman yapıcaktık ya ben valla unuttum gene :CüvCüv:
kız daha 2 sayfa önce yazdımklava: klava:
ama senin için yazıyorum tekrardan kuzum...adetin bitince başla 7 inciri iki bardak klorsuz suda tencerenin ağzı kapalı 20 dk kaynat ılıyınca süzüp iç ...sabah akşam açkarnına...
21 gun içiliyorr... ben bitek akşamları tok karnına içtim ama bilmem ki işe yaradımı kızzzz...2 gün sonra kesin kezzz belli olcekkk bakalım
hoşgeldin nilüfercim test yaptınmı dün yapıcam diyordun yanlış hatırlamıyorsam CADIARZU
kızma bana gülüm valla unutuyorum ama ya dur çıktısını alcam ben bunun bu arada neden olmasın allahtan dileğim olur şekercim bak sessizdenizin oldu inşallah sendende bir bebiş haberi alırız
ben bide 10 gün adaçayı içtim gündüzleri 2-3 bardak..yumurtlama günü içmiyorsun ..ben adet bitince başladım tam 10 gün içtim ...
hoşbulduk kuzum ..ben dün akşam eve giderken benimkine nöbetçi eczane buldurdum 3 tane test aldım...nasılsa testim var diyip sabaha kadar bekleyemedim 10 buçuk 11 gibi yaptım....5dk sonra baktım.....silik ötesi 2. çizgi var...ışığın altına gelip dikkatlice bakınca gözüküyor..loş odada gözükmüyor meselaaa ışığın altında bakınca ancaaa....büyüteç lazım yanii....
25 dk sonra baktım silik ama daha belirgindi loş odada bile gözüküyordu....ama prospektüste 5dk sonra okuyun falan yazdığından emin olamadım...buarada adetime daha varr 24-27 arası..erken yaptım yanii ....çok sabırsızım ben 9 ay nasıl beklicem bilmem kızlarr...sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
allah hayırlısını nasibetsin...2 test daha var yarın sabah yaparım yine
kızlar annemler gelicek bugün İzmir'den biraz işim var ben fazla giremeyebilirim.
nilüfer canım adetine ne kadar var geçmişi tam okuyamadım ama?
vildancım sen test yaptın mı?
kızlar annemler gelicek bugün İzmir'den biraz işim var ben fazla giremeyebilirim.
nilüfer canım adetine ne kadar var geçmişi tam okuyamadım ama?
vildancım sen test yaptın mı?
nilüfercim ikinci çzigi silik çıktı diyorsun ya hadi hayırlısı. canım adetine daha var ama döllenmenin ne zaman olduğunu bilemeyiz ki. ayyyyyyy çok heyecenlandım vallaha hadi hayırlı haberler alırız inşallah senden ve diğer kızlardan:Saruboceq: halaya hazırlanalım bence:teytey::teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?