Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

nilüfercim bana kızcan ama biz bunu ne zaman yapıcaktık ya ben valla unuttum gene :CüvCüv:

kız daha 2 sayfa önce yazdım klava:klava:
ama senin için yazıyorum tekrardan kuzum...adetin bitince başla 7 inciri iki bardak klorsuz suda tencerenin ağzı kapalı 20 dk kaynat ılıyınca süzüp iç ...sabah akşam açkarnına...
21 gun içiliyorr... ben bitek akşamları tok karnına içtim ama bilmem ki işe yaradımı kızzzz...2 gün sonra kesin kezzz belli olcekkk bakalım

ben bide 10 gün adaçayı içtim gündüzleri 2-3 bardak..yumurtlama günü içmiyorsun ..ben adet bitince başladım tam 10 gün içtim ...

bende nilüfer diyorum bu ay ilk güzel haberi ondan alıcaz sonra sırayla hepimiz söyleriz inş..:CüvCüv:

kızma bana gülüm valla unutuyorum ama ya dur çıktısını alcam ben bunun bu arada neden olmasın allahtan dileğim olur şekercim bak sessizdenizin oldu inşallah sendende bir bebiş haberi alırız

herkese merhaba umarım herkes iyidir. geçmişe bir bakayım dedim yine maaşallahı var topiğimizin. bir gelişme var mı?

hoşgeldin nilüfercim test yaptınmı dün yapıcam diyordun yanlış hatırlamıyorsam CADIARZU

hoşbulduk kuzum ..ben dün akşam eve giderken benimkine nöbetçi eczane buldurdum 3 tane test aldım...nasılsa testim var diyip sabaha kadar bekleyemedim 10 buçuk 11 gibi yaptım....5dk sonra baktım.....silik ötesi 2. çizgi var...ışığın altına gelip dikkatlice bakınca gözüküyor..loş odada gözükmüyor meselaaa ışığın altında bakınca ancaaa....büyüteç lazım yanii....
25 dk sonra baktım silik ama daha belirgindi loş odada bile gözüküyordu....ama prospektüste 5dk sonra okuyun falan yazdığından emin olamadım...buarada adetime daha varr 24-27 arası..erken yaptım yanii ....çok sabırsızım ben 9 ay nasıl beklicem bilmem kızlarr...sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
allah hayırlısını nasibetsin...2 test daha var yarın sabah yaparım yine

kızlar annemler gelicek bugün ızmir'den biraz işim var ben fazla giremeyebilirim.

nilüfer canım adetine ne kadar var geçmişi tam okuyamadım ama?

vildancım sen test yaptın mı?

kızma bana gülüm valla unutuyorum ama ya dur çıktısını alcam ben bunun bu arada neden olmasın allahtan dileğim olur şekercim bak sessizdenizin oldu inşallah sendende bir bebiş haberi alırız

işallahhh kızzzz...
bak ben bu ay 10-12 gun yedim içtim cicim..valla hamileysem bu incir suyu ve adaçayı falan işe yarıyooooooooooooo....2 gün sonra kesin söylerim canlarımmmm

nilüfercim ikinci çzigi silik çıktı diyorsun ya hadi hayırlısı. canım adetine daha var ama döllenmenin ne zaman olduğunu bilemeyiz ki. ayyyyyyy çok heyecenlandım vallaha hadi hayırlı haberler alırız inşallah senden ve diğer kızlardan:Saruboceq: halaya hazırlanalım bence:teytey::teytey::teytey:

kızlar annemler gelicek bugün İzmir'den biraz işim var ben fazla giremeyebilirim.

vildan test yaptı negatifmiş.senağlamasenağlamasenağlama
benim adette 24-27 arası canım

kız nılufer cnm yaaa ıns hamılesındır cok sevındımm ben adet gunumde yapmıstım sılık cıkmıstı ama sole elıme alıp uzaktan bakınca bıle cok hafııf bellı oluyodu erken oldugu ıcın cıkmamaıstır sonra ben artesı aksam yaptım cızgı daha belırdı sen bu test bıde yarın sabahtan yap kocışınde gonlunu alırsın sılık cıktıgı zaman bende soyledım ama emın degılım bak cok sevınme dedım ertesı gun testı tekrarladıktan conra gıtttım kan testı yaptırdım pozıtıf cıktı eve donuştede kocışe cıcek aldım uzerınede dunyanın en tatlı en yakışıklı ve en sanslı babasına dıye not yazdım cok sasırmıştı o zaman daha bı sevındı sende sonuctan kesın emın olduktan sonra bıseyler yapabılırsın

kızlar annemler gelicek bugün İzmir'den biraz işim var ben fazla giremeyebilirim.

günaydın hakçacım dur ben söylüyeyim nilüferin 2 gün var vildan test yapmış negatif çıkmış bu arada sessizdeniz de hamile anacım

banada öyle geliyo ama kemin olamıyorum kiii.ah şu aceleciliğim yokmuuuu....
hayırlısı ise olsun tatlışım....bilmiyorum hiç emin değilim yani sevinemiyorum oyüzde..2 gun geçsin kesin kezzz emin olacağım hayırlıs ileeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…