canım doğrumudur bilmiyorum ama benim bir arkadaşım vardı aynı senin dediğin gibi et parçası gibi şeyler geliyordu ki ben burda bir doktor var onu aradım kadın bana buraya gelmesi lazım düşük yapmış olabilir dedi ve ertesi aya dediğin gibi hamile çıktı canım olabilir dediğin ama şuvar o ay çalışmalara devam anacım çünkü onlar hap kullanıyordu ve hap onu korumamış onlar farkında olmadan azıcık çalışmaları sürdürdü ve ertesi ay bizimkisi adet olmadı can cağızım :CüvCüv:
hayırlısı canım artık takmıyorum şimdi rahatım neydi eskiden her ay kafayı yiyordum ama şunu öğrendim rabbim isterse veriyor o zaman takmaya gerek yok yine verir diye düşünüyorum yeterki hayırlısı olsunhoşgeldin belenaycım inşallah yakında sende bebiş çalışmalarına geçersin canım dur bakem ondan sonra biz senin çalışmalarını okuruz anacım :lepi:
hoşgeldin ablacım:1hug:
maşallah dediğin gibi topik bereketli yine bu sıralar nazar değmesin topiğimize
kızlar listeyi yeniledim .ESCALES ÖZÜR DİLERİM .YANLIŞ ANLAMIŞIM.
kızlar ben kaçıyorum benim kociş biras hastalandıda onunla ilgileneyim biraz hepinizi öpüyorum hoşçakalın
hoşgeldin citos valla nilüfer hamile gibi görünüyor
buarada beryal+, dezy+, ESCALES+, gize+, k.a.y.r.a., mavi_qozlu, melike25 beni duymadınızmı insan bir selamımı alır :mymeka:
escales canım bende o konuyu okudum ama idrarda çıkıyomu bu peki kimyasal gebelik onu merak ettim acaba ben düşük yapmıs olabilirmiyim die emin deilim ama[/QUOTE
canım peki kanaman artımı daha doğrusu kanama oldumu yani uzun sürerse düşüktür bence.:teselli:
canım ayın 15 çarsamba gunu akşam adt oldum ama daha dün temizlendim yani sanki yedi gun sürdü normalmi ben hep beş gun olurdum
ne olsun çitoscum bugün dışarı çıkamadım deli gibi temizlik yapıyorum hırsımı alamıyorum başka türlü evde kalmak yaramadı bana:çok üzgünüm:
sen nasılsın aslanın nasıl bakalım
AMİİİNNN inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:hayırlısı canım artık takmıyorum şimdi rahatım neydi eskiden her ay kafayı yiyordum ama şunu öğrendim rabbim isterse veriyor o zaman takmaya gerek yok yine verir diye düşünüyorum yeterki hayırlısı olsun
sen nasılsın
maşallah canım maşallah aman nazar değmesin 2009 bereketiyle geldi allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin Şeniz
güle güle:a015:kızlar ben kaçıyorum benim kociş biras hastalandıda onunla ilgileneyim biraz hepinizi öpüyorum hoşçakalın
yani ben düşük yapmış olabilirmiyim :uhm: kanda baktırmamıstım dokuz gunum geçmişti ilk defa dokuz gun geçti idrarda çıkmamıstı bide o et parcası gibi bişi görünce hepten kafama takıldı
hayırlısı canım artık takmıyorum şimdi rahatım neydi eskiden her ay kafayı yiyordum ama şunu öğrendim rabbim isterse veriyor o zaman takmaya gerek yok yine verir diye düşünüyorum yeterki hayırlısı olsun
sen nasılsın
maşallah canım maşallah aman nazar değmesin 2009 bereketiyle geldi allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin Şeniz
canım yaaa üzülme üzülmede çabuk gelsin meleğin :teselli:
benim oğluş iyi teyzesi o topik senin bu topik benim bol bol geziyoz oğluşumla kaydirigubbakcemile3
evden dışarı çıkmak yasak bende burda sizlerle vakit geçiriyom napiyim
yani ben düşük yapmış olabilirmiyim :uhm: kanda baktırmamıstım dokuz gunum geçmişti ilk defa dokuz gun geçti idrarda çıkmamıstı bide o et parcası gibi bişi görünce hepten kafama takıldı
ohhh maşallah gezin gezin evden çıkmadanda geziliyor demek bak bende deniyeyimkaydirigubbakcemile3
benimde romatizlarım azdı canımm sen iğne kullanıyonmu
ohhh maşallah gezin gezin evden çıkmadanda geziliyor demek bak bende deniyeyimkaydirigubbakcemile3
bir doktora görünseydin canım nasıl olsa gitmiyecekmiydin hormon testi falan yaparladı belki ordan çıkardı canım ama idrarda çıkıyormu çıkmıyormu onu bilmiyorum canım hatta benimde geçen aylarda öyle oldu o arkadaşıma söyledim için temizlenmiş kızım senin dedi ama o aralar ben bebiş çalışmasına geçmemiştim sadece bir yanlışlık kurbanı olmuştum o aralar bana dediği çalışmalara başla kızım bu aralar bebek olma durumu yüksek demişti ama benden nafile bir şey yapmamıştık valla o zamanlar :CüvCüv:
bende işten çıkmadan gezenlerdenim belenaycım bazen her yanım uyuşuyor valla :CüvCüv:
Ben hamile olduğunu düşünüyorum canım inşallah da öyledir çünkü daha önce ovulasyon testinde çift çizgiyi silik de olsa görmüştü bu sayede doğru günü tutturdu galiba
2 kere test yaptı silik diyo ama yinede çift çıkmış bence günü daha geçmedi ya ondan silik olabilir ama yaklaşıyo sanırım yakında belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?