Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Kimyasal gebelik, biyokimyasal gebelik ve sessiz düşük nedir, ne demektir. Tedavi gerektirir mi, tedavisi nasıldır?

Döllenen yumurtanın sağlıklı bir embriyo gelişimi ile devam etmemesi ve gebeliğin sadece laboratuar tetkikleri ve gebelik testleri ile tespit edilebilmesi sonucu kadınlar bu düşüğü algılayamamaktadır genelde adet gecikmesi sanmaktadırlar.

Fakat aslında düşük yapmaktadırlar. Kimyasal gebelik sessiz düşük olarak da isimlendirilmektedir.

Kimyasal gebelik şüphesi tespit edildiği zaman bazen dış gebelik de sanılmaktadır. Fakat takip sonucunda B HCG oranlarında hızlı bir düşüş görülmektedir. Diğer gebelik sorunlarında olduğu gibi kürtaj veya takip gerektirmez.
bak ne buldum anacım

slm cnm nasılsın ŞenizŞeniz

o neki kız ben duymadım onu :1shok:

canım hamile oldugunu öğreniyosun bhcg değirin sonra düşük çıkıyo düşük yapıyosun biokimyasal gebelik diyolar eğer kimyasal gebelik geçirdiysen bir daha ki aya hamile kalma sansın çok yüksekmiş ama benim anlamadığım bu gebelik idrarda çıkıyomudur onu merak ettim ben adt olduktan sonra banamı öle geldi bilmiyom sölmesi ayıptır belki sanki bi parca geldi et parcası gibi meraktan suya koydum dağılmadı kan olsaydı dağılırdı ama dağılmadı acaba diyom düşük filan olmuş olabilirmiyim ben aklım çok karısık

mrb daha yeni gördüm teşekkür ederim canım sırnaşık şey

hoşgeldin gülüm ben okumamışım valla görsem alırdım şekercim

hoşbulduk anacım nasıl gidiyor bakem hayat :CüvCüv:

selam tatlım bikaç sayfa geri gittim geçmişten ondan canım benim.Şeniz
Hoşbulduk kızlar sonunda geldiniz yahu -tatlicadiarzu-

hoşbulduk kızlarr yeni hamilelere hayırlı olsun rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

AMİİİİİNNNN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hehe o zaman bende varım kızlar repleyin beni anacım lülülülülülü
Ben şimdi veremiyorum canım biraz istirahat etmem lazım mış kaydirigubbakcemile3
sonra vercem ama aklımdasın yerimseniben

hoşgeldin belenaycım inşallah yakında sende bebiş çalışmalarına geçersin canım dur bakem ondan sonra biz senin çalışmalarını okuruz anacım :lepi:

TARıH : 22.04.2009 SAAT : 13:45

HAMıLE LıSTESı

ıSıM____________________ SAT ___________cinsiyeti___

1.okyanus: _______________28 KASIM ___________kız
2.hakca : ________________12 ARALIK
3.Çıtos2903 :______________10 OCAK____________erkek
4.beryal: _________________12 OCAK
5.bırcan:__________________25 OCAK
6.sÜprız_mucıze : __________6 OCAK
7.ıNTERHAT:
8.merve_85: ________________6 ŞUBAT
19.ÖZLEMıMSıN: ___________ 9 ARALIK
10.tatlibebek :_______________13 ŞUBAT
11.mervevatan:
12.kardelen_32:_____________10 ŞUBAT
13.missmiss : _____________
14.hlymms: ________________8 MART
15.sessizdeniz:_____________
16.sevgii:) _________________

UMUT LıSTESı

1.vildangel
2.sara
3.sanalem
4.pancuben
5.dolunay_esra
6.maat
7.rufeyde serra
8:rozalin
9:dil-nur
10.lucian
11.nilüfer79
12.pinkrose
13. yeb2004
14.sumos23
15.benbilirim
16.dyd
17.kurnaz
18.alin
19.yadel
20.ezgicik
21.eylull
22.pingu................... aramıza hg canım
23.funda41 ...............aramıza hg canım
24.selra
25.huzeyfe
26.smhsmh
27.yosun2003
28.orays
29.butha...............aramıza hg canım
30.ozle_mm..........aramıza hg canım
31.bilgen35..........aramıza hg
32.tatl : ...............aramıza hg
33.SivriBiber: ........aramıza hg
34.NAZ87 : ..........aramıza hg
35.melike25:
36.burcinn:
37.hayrun:
38.meryem82.
39.zahidem:
40.triyandafil:
41.Eski_dünya:.........aramıza hg
42.umutlu16:.............aramıza hg
43.ekince:
44.gaye: .................hg aramıza
45.ceylanmelek: .....hg aramıza
46:srncr : ...............hg aramıza
47:daisy24: ............hg aramıza
48.34nesli: .............hg aramıza
49.vildan83: ............hg aramıza
50.bengl :...............hg aramıza
51.&ayla&:.............hgaramıza
52.cesica:..............hg aramıza
53.mavi_gozlu:.......hg aramıza
54.ebrar42: ...........hg aramıza
55.osmaniye80:
56.fransiyum:
57.ALARA1983:
58.muhasebe22:
59.angel_eda:
60.talyaa:
61.ktg:
62.belenay:
63.datlum:
64.zeyn77:
65.yagmur2009:
66.windy:
67.niran77:
68.yldz:
69.iklimtuana:
70.tekecen:
71.ESCALES:
72.dezy:
73.gize:
74.ozbek83:
75.sedcan:

KIZLAR EN YENı LıSTE BU LÜTFEN ıSMı OLMAYANLAR BıLDıRSıN
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

diğer topişler geyik muhabbeti burası bebiş için cnm oyüzdensırnaşık şey

yaw burayı bulabilmek için neler çektim ben biliyormusun bu sayfadaki arkadaşları teker teker tıkladım hangi sayfadalar diye amma doğru yolu sende buldum cancağzım izindeyim sırnaşık şey

hoşgeldin ablacım:1hug:
maşallah dediğin gibi topik bereketli yine bu sıralar nazar değmesin topiğimize

escales canım bende o konuyu okudum ama idrarda çıkıyomu bu peki kimyasal gebelik onu merak ettim acaba ben düşük yapmıs olabilirmiyim die emin deilim ama

dilnur kız inşalah niloş hamiştir eyer gününe yakınsa bence hmiştir.inşallah:Saruboceq:

[/QUOTE]

yaww ben yine yokum listede

canım doğrumudur bilmiyorum ama benim bir arkadaşım vardı aynı senin dediğin gibi et parçası gibi şeyler geliyordu ki ben burda bir doktor var onu aradım kadın bana buraya gelmesi lazım düşük yapmış olabilir dedi ve ertesi aya dediğin gibi hamile çıktı canım olabilir dediğin ama şuvar o ay çalışmalara devam anacım çünkü onlar hap kullanıyordu ve hap onu korumamış onlar farkında olmadan azıcık çalışmaları sürdürdü ve ertesi ay bizimkisi adet olmadı can cağızım :CüvCüv:

yaw burayı bulabilmek için neler çektim ben biliyormusun bu sayfadaki arkadaşları teker teker tıkladım hangi sayfadalar diye amma doğru yolu sende buldum cancağzım izindeyim sırnaşık şey

doğru yoldasın cnm takıl bana hayatını yaşa:lepi:yerimseniben

kızlar ben kaçıyorum benim kociş biras hastalandıda onunla ilgileneyim biraz hepinizi öpüyorum hoşçakalın

hoşgeldin citos valla nilüfer hamile gibi görünüyor
buarada beryal+, dezy+, ESCALES+, gize+, k.a.y.r.a., mavi_qozlu, melike25 beni duymadınızmı insan bir selamımı alır :mymeka:

dilnur kız inşalah niloş hamiştir eyer gününe yakınsa bence hmiştir.inşallah:Saruboceq:
Ben hamile olduğunu düşünüyorum canım inşallah da öyledir çünkü daha önce ovulasyon testinde çift çizgiyi silik de olsa görmüştü bu sayede doğru günü tutturdu galiba
2 kere test yaptı silik diyo ama yinede çift çıkmış bence günü daha geçmedi ya ondan silik olabilir ama yaklaşıyo sanırım yakında belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…