niye kine citos
merhaba kızlar geçmişi oku oku bitmiyor yetişemiyorum bende bıraktım geçmişi geleceğe bakıyorum:))))
nasılsınız bugün hamişlerimiz nasıl hamiş adayları sizler nasılsınız herkes hamiş kalma teleşında bense kös kös oturuyorum daha yaza kadarda yassah bize bebek ama olsun bende sizlerle avunuyorum anne olamasamda maşallah bu aralar teyzelikten yana şansım bol maşallah maşallah tu tu tu
o neki kız ben duymadım onu :1shok:
mrb daha yeni gördüm teşekkür ederim canım sırnaşık şey
hoşgeldin gülüm ben okumamışım valla görsem alırdım şekercim
hoşbulduk anacım nasıl gidiyor bakem hayat :CüvCüv:
Hoşbulduk kızlar sonunda geldiniz yahu -tatlicadiarzu-selam tatlım bikaç sayfa geri gittim geçmişten ondan canım benim.Şeniz
hoşbulduk kızlarr yeni hamilelere hayırlı olsun rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Ben şimdi veremiyorum canım biraz istirahat etmem lazım mış kaydirigubbakcemile3hehe o zaman bende varım kızlar repleyin beni anacım lülülülülülü
merhaba kızlar geçmişi oku oku bitmiyor yetişemiyorum bende bıraktım geçmişi geleceğe bakıyorum:))))
nasılsınız bugün hamişlerimiz nasıl hamiş adayları sizler nasılsınız herkes hamiş kalma teleşında bense kös kös oturuyorum daha yaza kadarda yassah bize bebek ama olsun bende sizlerle avunuyorum anne olamasamda maşallah bu aralar teyzelikten yana şansım bol maşallah maşallah tu tu tu
diğer topişler geyik muhabbeti burası bebiş için cnm oyüzdensırnaşık şey
hoşgeldin ablacım:1hug:merhaba kızlar geçmişi oku oku bitmiyor yetişemiyorum bende bıraktım geçmişi geleceğe bakıyorum:))))
slm cnm nasılsın ŞenizŞeniz
[/QUOTE]TARİH : 22.04.2009 SAAT : 13:45
HAMİLE LİSTESİ
İSİM____________________ SAT ___________cinsiyeti___
1.okyanus: _______________28 KASIM ___________kız
2.hakca : ________________12 ARALIK
3.Çİtos2903 :______________10 OCAK____________erkek
4.beryal: _________________12 OCAK
5.bİrcan:__________________25 OCAK
6.sÜprİz_mucİze : __________6 OCAK
7.İNTERHAT:
8.merve_85: ________________6 ŞUBAT
19.ÖZLEMİMSİN: ___________ 9 ARALIK
10.tatlibebek :_______________13 ŞUBAT
11.mervevatan:
12.kardelen_32:_____________10 ŞUBAT
13.missmiss : _____________
14.hlymms: ________________8 MART
15.sessizdeniz:_____________
16.sevgii:) _________________
UMUT LİSTESİ
1.vildangel
2.sara
3.sanalem
4.pancuben
5.dolunay_esra
6.maat
7.rufeyde serra
8:rozalin
9:dil-nur
10.lucian
11.nilüfer79
12.pinkrose
13. yeb2004
14.sumos23
15.benbilirim
16.dyd
17.kurnaz
18.alin
19.yadel
20.ezgicik
21.eylull
22.pingu................... aramıza hg canım
23.funda41 ...............aramıza hg canım
24.selra
25.huzeyfe
26.smhsmh
27.yosun2003
28.orays
29.butha...............aramıza hg canım
30.ozle_mm..........aramıza hg canım
31.bilgen35..........aramıza hg
32.tatl : ...............aramıza hg
33.SivriBiber: ........aramıza hg
34.NAZ87 : ..........aramıza hg
35.melike25:
36.burcinn:
37.hayrun:
38.meryem82.
39.zahidem:
40.triyandafil:
41.Eski_dünya:.........aramıza hg
42.umutlu16:.............aramıza hg
43.ekince:
44.gaye: .................hg aramıza
45.ceylanmelek: .....hg aramıza
46:srncr : ...............hg aramıza
47:daisy24: ............hg aramıza
48.34nesli: .............hg aramıza
49.vildan83: ............hg aramıza
50.bengl :...............hg aramıza
51.&ayla&:.............hgaramıza
52.cesica:..............hg aramıza
53.mavi_gozlu:.......hg aramıza
54.ebrar42: ...........hg aramıza
55.osmaniye80:
56.fransiyum:
57.ALARA1983:
58.muhasebe22:
59.angel_eda:
60.talyaa:
61.ktg:
62.belenay:
63.datlum:
64.zeyn77:
65.yagmur2009:
66.windy:
67.niran77:
68.yldz:
69.iklimtuana:
70.tekecen:
71.ESCALES:
72.dezy:
73.gize:
74.ozbek83:
75.sedcan:
KIZLAR EN YENİ LİSTE BU LÜTFEN İSMİ OLMAYANLAR BİLDİRSİN
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
canım hamile oldugunu öğreniyosun bhcg değirin sonra düşük çıkıyo düşük yapıyosun biokimyasal gebelik diyolar eğer kimyasal gebelik geçirdiysen bir daha ki aya hamile kalma sansın çok yüksekmiş ama benim anlamadığım bu gebelik idrarda çıkıyomudur onu merak ettim ben adt olduktan sonra banamı öle geldi bilmiyom sölmesi ayıptır belki sanki bi parca geldi et parcası gibi meraktan suya koydum dağılmadı kan olsaydı dağılırdı ama dağılmadı acaba diyom düşük filan olmuş olabilirmiyim ben aklım çok karısık
yaw burayı bulabilmek için neler çektim ben biliyormusun bu sayfadaki arkadaşları teker teker tıkladım hangi sayfadalar diye amma doğru yolu sende buldum cancağzım izindeyim sırnaşık şey
hoşgeldin citos valla nilüfer hamile gibi görünüyor
buarada beryal+, dezy+, ESCALES+, gize+, k.a.y.r.a., mavi_qozlu, melike25 beni duymadınızmı insan bir selamımı alır :mymeka:
escales canım bende o konuyu okudum ama idrarda çıkıyomu bu peki kimyasal gebelik onu merak ettim acaba ben düşük yapmıs olabilirmiyim die emin deilim ama[/QUOTE
canım peki kanaman artımı daha doğrusu kanama oldumu yani uzun sürerse düşüktür bence.:teselli:
Ben hamile olduğunu düşünüyorum canım inşallah da öyledir çünkü daha önce ovulasyon testinde çift çizgiyi silik de olsa görmüştü bu sayede doğru günü tutturdu galibadilnur kız inşalah niloş hamiştir eyer gününe yakınsa bence hmiştir.inşallah:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?