Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

pardon ya ben şimdi escalesin yazdıklarından anladım.mavi_gozlü sen normal adt beklerkenmi?o parça geldi adt olmadın yani eyer öyleyse benimde ilk hamiş kaldığımda öle olmuştu canım.ufak birparça çamaşırımda gördüm kana benzemiyodu sonrasında hamile kalmıştım.olabilir çalışmalara devam bırakma.:)

canım dr görünmeni tavsiye ederim ben aylık iğne vuruluyorum bes sene aralıksız her ay vurulmam gerek ağır bi iğne söleyim koruyucu iğne oluyo bende dizlerde eklemlerde ağrı oluyo ben bi sene kullanmadım iğnemi cok canımı yakıyodu bırakmıstım kalbe vurdu kalp kapakcıgında hafif kalınlasma var dr gitmeni tavsiye ederim kanda aso die biliniyo ona bi baktır derim ben hazırlıklı ol ama hamilelik süphesi var de asona baktır biran önce gebelikte dr kontrolunde olman gerekiyo iğneyi vurulabilmen için tamam mı aso yu kan tahliliyle bakıyolar biran önce yaptır testini

cuma yada ctesi kan vereceğim kızlar...gerçi daha bir testim daha var kızzz onuda yaparım cuma günü falan..))))boşa gitmesin oyuncağımsırnaşık şey

kız niloş allah iyiliğini versin kaçtane test aldın.:roflol::roflol:
inşallah hamişsindirde halay çekerimmm kııııııııız.:sm_cool:Şeniz

benim dokuz gun geçti adtimin üstünden ondan sonra adt oldum die biliyom yani ilk gün deilde ikinci gün geldi ilk gun az kanama geldi ikinci gun yogundu üçüncü gunde yogun oldu ikinci gördüm et parcası gibi şeyi çalışmaları bırakmam ayol nasıl bırakayımm

aaa öylemi mavişim yaaa...tamam bi söylerim doktora bakayım..benim bitek yağışlı havalarda oluyo bu ağrı...çok şiddetli değil yani..özellikle uyku halinde dizlerim bi sancıyo uyanıyorum mesela geçiyo falan çok sinsi bi ağrı...bi danışırım bakayım..
senin bitek dizlerde herhalde..mesela benim dizim geçiyo bazen el bileklerim ağrıyıo...bi tabak bile tutamıyorum o ağrıyan elimle birgun sürüyor sadece.çok garip dimi...sonra turp gibi oluyo geçip gidiyo..

nilüfercim aspirin içme bu aralar tamam mı aspirin her zaman iyi deil söleyim benimde ilaçlarım vardı evlendikten sonra bıraktım hepisini kalp ilacı aspirin ne varsa mide hapı say say bitiremem sana tavsiyem aso na bi baktır tamam

he aferin kız derslerine iyi çalış anacım herşey bebişlerimiz için anacım :CüvCüv:

Öncelikle geçmiş olsun canım bende küçükken boğaz enfeksiyonu geçirmiştim.doktora gittiğimde romatizma olduğumu ve bunun kalp kalbe vurduğunu öğrendik.Daha ilkokul dördüncü sınıftaydın.Birden herşey yasaklandı.3 ay kortizon tedavisi ve hiç tuz yemedim.her gün 6 tane aspirin ve her ay penisilin vuruldum.beş sene boyunca.artık bu konuda doktora gitmekten nefret eder olmuştum.bende arada yağmurlu havalarda ağrı çekiyorum.ama kalple ilgili bişeyim varmı hala bilmiyorum aslında bilmekde istemiyorum.kendimdede bişey hissetmiyorum.çok zor ve sabır isteyen bi hastalık süreci bu Allah sabır ve şifa versin herkese :Saruboceq:

kız niloş allah iyiliğini versin kaçtane test aldın.:roflol::roflol:
inşallah hamişsindirde halay çekerimmm kııııııııız.:sm_cool:Şeniz

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
üçç tane aldımm kuzumkaydirigubbakcemile3 heray çıkmayınca tekrar tekrar yapıyoruz ya o yönden stoklamıştım kızzz..şimdi çıkınca tabi kan vermek en doğrusu:lepi: ama hazır evde varken yaparım onuda artıkın israf olmasınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nasıl bişi oldunu biliyom canım hiç bi yerim ağrı olmadan geçmiyo kol eklemlerimde el bilelerimde de var benim sağ elimde su toplaması oluştu bileklik kullanıyom kist dedi sıvı toplanmıs sırıngayla çekmişlerdi hala ağrısı var ellerini çok zorlama

hayırlısı ozamn canım inşallah RABBİM HERKEZİN GÖNLÜNDEN GEÇENİ VERİR.amin.:Saruboceq:

yaaa ben sıklıdım evde olmaktan kaç gündür geziyorum evde durmak istemiyorum dünde kitap fuarına gittim kitaplar aldım kendime okuyup vakit geçireyim bari çalışmak güzel canım kıymetini bil

o konuda haklısın canım ben evde duramıyanlardanım zaten ilk evlendiğim ay çalıştığım iş yerinden istifa ettim o ay sadece 1 ay falan çalışmadım heralde inan sana ne diyeyim o bir ay bana zindan oldu adamın başının etini yiyordum aslında çocuk falan olsa heralde pek sıkmazda insanı ama ne bileyim ben çalışmadan yapamam heralde

canım sanada gecmiş olsun o iğneyi bende kullanıyorum suan sadece adı deişti bu arada kalp ultrasonunu altı ayda bi çektirmeni tavsiye ederim aksatma derim ne olur ne olmaz die allah kimseye hastalık vermesi
n çok zor oluyo gercekten kaç hastane gittim allah bilir benim ergenlik dönemimde konuldu romatizma teshisi hala anlamıyorlar beni nasıl bişi bu her gun bi yerim ağrır

kız ben ikl hamile kaldığımda hiç aklıma gelmemişti kalacağım beklemiyodum gerçi korunmuyordumda.aradan 5.6gün geçti bende herzamanki gibi gecikti diye düşündüm sonra onbeş gün oldu.aklıma takıldı test alıp yaptım yok anam beşgün daha bekledim bidaha yaptım gene yok bıraktım sonra karın ağrısındandoktora gittim test yaptı iki aylık hamilesin dedi şok oldum yani bende çıkmıyor testler yani.ilginç sonra düşük olmuştu tabi.:bbo:

allah iyiliğini versin kız senin sırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…