yok canım sen kullanıyormusun????ağrı olduğunda aspirin içiyorum bitane..bide benim bütün vücudumu geziyo akşam dizim ağrıyo sabah sağ el bileğim öğleden sonra sola geçiyo mesela bi garip....doktora gitmedim..
cuma yada ctesi kan vereceğim kızlar...gerçi daha bir testim daha var kızzz onuda yaparım cuma günü falan..))))boşa gitmesin oyuncağımsırnaşık şey
pardon ya ben şimdi escalesin yazdıklarından anladım.mavi_gozlü sen normal adt beklerkenmi?o parça geldi adt olmadın yani eyer öyleyse benimde ilk hamiş kaldığımda öle olmuştu canım.ufak birparça çamaşırımda gördüm kana benzemiyodu sonrasında hamile kalmıştım.olabilir çalışmalara devam bırakma.:)
hoşgeldin canım hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz Şenizcuma yada ctesi kan vereceğim kızlar...gerçi daha bir testim daha var kızzz onuda yaparım cuma günü falan..))))boşa gitmesin oyuncağımsırnaşık şey
benim dokuz gun geçti adtimin üstünden ondan sonra adt oldum die biliyom yani ilk gün deilde ikinci gün geldi ilk gun az kanama geldi ikinci gun yogundu üçüncü gunde yogun oldu ikinci gördüm et parcası gibi şeyi çalışmaları bırakmam ayol nasıl bırakayımm
canım dr görünmeni tavsiye ederim ben aylık iğne vuruluyorum bes sene aralıksız her ay vurulmam gerek ağır bi iğne söleyim koruyucu iğne oluyo bende dizlerde eklemlerde ağrı oluyo ben bi sene kullanmadım iğnemi cok canımı yakıyodu bırakmıstım kalbe vurdu kalp kapakcıgında hafif kalınlasma var dr gitmeni tavsiye ederim kanda aso die biliniyo ona bi baktır derim ben hazırlıklı ol ama hamilelik süphesi var de asona baktır biran önce gebelikte dr kontrolunde olman gerekiyo iğneyi vurulabilmen için tamam mı aso yu kan tahliliyle bakıyolar biran önce yaptır testini
kız niloş allah iyiliğini versin kaçtane test aldın.:roflol::roflol:
inşallah hamişsindirde halay çekerimmm kııııııııız.:sm_cool:Şeniz
aaa öylemi mavişim yaaa...tamam bi söylerim doktora bakayım..benim bitek yağışlı havalarda oluyo bu ağrı...çok şiddetli değil yani..özellikle uyku halinde dizlerim bi sancıyo uyanıyorum mesela geçiyo falan çok sinsi bi ağrı...bi danışırım bakayım..
senin bitek dizlerde herhalde..mesela benim dizim geçiyo bazen el bileklerim ağrıyıo...bi tabak bile tutamıyorum o ağrıyan elimle birgun sürüyor sadece.çok garip dimi...sonra turp gibi oluyo geçip gidiyo..
benim dokuz gun geçti adtimin üstünden ondan sonra adt oldum die biliyom yani ilk gün deilde ikinci gün geldi ilk gun az kanama geldi ikinci gun yogundu üçüncü gunde yogun oldu ikinci gördüm et parcası gibi şeyi çalışmaları bırakmam ayol nasıl bırakayımm
yaaa ben sıklıdım evde olmaktan kaç gündür geziyorum evde durmak istemiyorum dünde kitap fuarına gittim kitaplar aldım kendime okuyup vakit geçireyim bari çalışmak güzel canım kıymetini bil
he aferin kız derslerine iyi çalış anacım herşey bebişlerimiz için anacım :CüvCüv:
Öncelikle geçmiş olsun canım bende küçükken boğaz enfeksiyonu geçirmiştim.doktora gittiğimde romatizma olduğumu ve bunun kalp kalbe vurduğunu öğrendik.Daha ilkokul dördüncü sınıftaydın.Birden herşey yasaklandı.3 ay kortizon tedavisi ve hiç tuz yemedim.her gün 6 tane aspirin ve her ay penisilin vuruldum.beş sene boyunca.artık bu konuda doktora gitmekten nefret eder olmuştum.bende arada yağmurlu havalarda ağrı çekiyorum.ama kalple ilgili bişeyim varmı hala bilmiyorum aslında bilmekde istemiyorum.kendimdede bişey hissetmiyorum.çok zor ve sabır isteyen bi hastalık süreci bu Allah sabır ve şifa versin herkese :Saruboceq:
hoşgeldin canım hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz Şeniz
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
üçç tane aldımm kuzumkaydirigubbakcemile3 heray çıkmayınca tekrar tekrar yapıyoruz ya o yönden stoklamıştım kızzz..şimdi çıkınca tabi kan vermek en doğrusu:lepi: ama hazır evde varken yaparım onuda artıkın israf olmasınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
üçç tane aldımm kuzumkaydirigubbakcemile3 heray çıkmayınca tekrar tekrar yapıyoruz ya o yönden stoklamıştım kızzz..şimdi çıkınca tabi kan vermek en doğrusu:lepi: ama hazır evde varken yaparım onuda artıkın israf olmasınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?