niloş kitin resmini yükleyecektin ne oldu olmadımı kaydirigubbakcemile3
kız ben ikl hamile kaldığımda hiç aklıma gelmemişti kalacağım beklemiyodum gerçi korunmuyordumda.aradan 5.6gün geçti bende herzamanki gibi gecikti diye düşündüm sonra onbeş gün oldu.aklıma takıldı test alıp yaptım yok anam beşgün daha bekledim bidaha yaptım gene yok bıraktım sonra karın ağrısındandoktora gittim test yaptı iki aylık hamilesin dedi şok oldum yani bende çıkmıyor testler yani.ilginç sonra düşük olmuştu tabi.:bbo:
tamam canım teşekkürederim..söyleyeceğim doktora...sağolnilüfercim aspirin içme bu aralar tamam mı aspirin her zaman iyi deil söleyim benimde ilaçlarım vardı evlendikten sonra bıraktım hepisini kalp ilacı aspirin ne varsa mide hapı say say bitiremem sana tavsiyem aso na bi baktır tamam
Öncelikle geçmiş olsun canım bende küçükken boğaz enfeksiyonu geçirmiştim.doktora gittiğimde romatizma olduğumu ve bunun kalp kalbe vurduğunu öğrendik.Daha ilkokul dördüncü sınıftaydın.Birden herşey yasaklandı.3 ay kortizon tedavisi ve hiç tuz yemedim.her gün 6 tane aspirin ve her ay penisilin vuruldum.beş sene boyunca.artık bu konuda doktora gitmekten nefret eder olmuştum.bende arada yağmurlu havalarda ağrı çekiyorum.ama kalple ilgili bişeyim varmı hala bilmiyorum aslında bilmekde istemiyorum.kendimdede bişey hissetmiyorum.çok zor ve sabır isteyen bi hastalık süreci bu Allah sabır ve şifa versin herkese :Saruboceq:
canım bebek olsada olmasada çalışmalara ömür boyu devammm :jeyyar:
canım sanada gecmiş olsun o iğneyi bende kullanıyorum suan sadece adı deişti bu arada kalp ultrasonunu altı ayda bi çektirmeni tavsiye ederim aksatma derim ne olur ne olmaz die allah kimseye hastalık vermesi
n çok zor oluyo gercekten kaç hastane gittim allah bilir benim ergenlik dönemimde konuldu romatizma teshisi hala anlamıyorlar beni nasıl bişi bu her gun bi yerim ağrır
aynen öyle anacım anam birde ikiz oluyormuş ben şimdi bir şey diycem size bana güleceksiniz
ozamanda negatif çıkarmışolabilir escalescim.belkide ama hamiş kalayım sonra deniyecem bu testi bakalım ozaman ne olacak.
kızzlar ben çıkıyorum akşamda yokum annemlere gidiyom sonra görüşürüzz öptüm hepiniiz tek tek bol sohbetler kendinize iyi bak sağlıcakla kalın sayfaları çok doldurmayım emii okuyamıyomm belki annemde girebilirim fırsat bulursam allaha emant olun
tamam canım teşekkürederim..söyleyeceğim doktora...sağol
çok çok geçmişolsun canım...bu genç yaşta ne romatizması dimi kızlar yaa..ben hep yaşlılık hastalığı olarak bilirdim ama demek değimiş...ALLH ŞİFA VERSİN HEPİMİZE..
Anladım canım 3. testin sonucunu çekersin artık sırnaşık şeysırnaşık şeyboyut büyük geliyo çok uğraştım olmadı canımcım ..sinir oldum sabah..sonra makineden boyut ayarı varmış ayarladım ama yenıden çekmem lazım kitlerde evde kuzum yaa kaldı işte öle..resimler makinedee)))
güle güle canım :a015:kızzlar ben çıkıyorum akşamda yokum annemlere gidiyom sonra görüşürüzz öptüm hepiniiz tek tek bol sohbetler kendinize iyi bak sağlıcakla kalın sayfaları çok doldurmayım emii okuyamıyomm belki annemde girebilirim fırsat bulursam allaha emant olun
ayy merak ettim şimdi söle bakalım ne dicektinn kıss ben ikiz olursa naparım anacım bide benim ikizim var nasıl bişi oldugunu biliyorum ikiz olmanın çok zor anlatamam hayırlısı olsunda canım yeterki olsun bi tane
güle güle canım.kızzlar ben çıkıyorum akşamda yokum annemlere gidiyom sonra görüşürüzz öptüm hepiniiz tek tek bol sohbetler kendinize iyi bak sağlıcakla kalın sayfaları çok doldurmayım emii okuyamıyomm belki annemde girebilirim fırsat bulursam allaha emant olun
ozamanda negatif çıkarmış
nere gidiyon ama ya:a015::a015:
ozamanda negatif çıkarmış
nere gidiyon ama ya:a015::a015:
söz gülüm anneme gidince ordan giricem tamam en az 15 dakika sürer oraya gitmem yarım saat bi saat yokum sonra gelirim Aaksilik olmazsa ok öptümm Şeniz
fala inanırmısınız bilmem ben 1 sene önce tanıdığımın birisine bir kadın geldi baktığı kahve falı değil ama nasıl diyeyim fincanı açtı kapadı kadın yedi silsilemi saydı bana eşimin işinin izmir merkeze taşınacağını söyledi eşim için araba almaya kalkışmayın zaten araba altınızda ne gereği var dedi ya belki inanmamam gerek ama ne bileyim benim küçüklükte yaşadığım hastalığı yaşadığım korkuları hepsini saydı ve şuan eşimin işi izmire taşınacak ve evi taşıma durumumuz var ya bide eşimle araba almaya ne zaman kalkışsak sanki bir şeyler engel oluyor ve kadın bana senin ikizin olacak dedi kız ve oğlan eylül2009 da demişti bunlar olmaya başlayınca kadının söyledikleri aklıma geldi ve sizle paylaşmak istedim. bende belki benimle dalga geçersiniz ama hepsi teker teker oluyor
fala inanırmısınız bilmem ben 1 sene önce tanıdığımın birisine bir kadın geldi baktığı kahve falı değil ama nasıl diyeyim fincanı açtı kapadı kadın yedi silsilemi saydı bana eşimin işinin izmir merkeze taşınacağını söyledi eşim için araba almaya kalkışmayın zaten araba altınızda ne gereği var dedi ya belki inanmamam gerek ama ne bileyim benim küçüklükte yaşadığım hastalığı yaşadığım korkuları hepsini saydı ve şuan eşimin işi izmire taşınacak ve evi taşıma durumumuz var ya bide eşimle araba almaya ne zaman kalkışsak sanki bir şeyler engel oluyor ve kadın bana senin ikizin olacak dedi kız ve oğlan eylül2009 da demişti bunlar olmaya başlayınca kadının söyledikleri aklıma geldi ve sizle paylaşmak istedim. bende belki benimle dalga geçersiniz ama hepsi teker teker oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?