Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

doktoru danıstım alabilirsin dedi ama telle konustugum için pek ayrıntıya giremedim baslamam için günü önemlimi cnm?

cnm benımkorkutmayayım amabekarsın sonuçta evlıdeolsan farketmez ama belkı kıst vardır aedt duzensızlıgı n varmıl hormonlşarına falan baktır derım ben ben ce kullanma ılacı

hoşbulduk güzelim nasılsın?hihoyyyt

iyiyim canım sağol sen nasılsın?

ben biraz heyecanlıyım dört gözle kırmızı günlerimizi bekliyoruz kaydirigubbakcemile3
bi olsun deriz bi olmasın tüm tahliller o zaman yapılıyomuş şu rahim filminden azcık korkuyorum ya hayırlısı bakalım :CüvCüv:

ben biraz heyecanlıyım dört gözle kırmızı günlerimizi bekliyoruz kaydirigubbakcemile3
bi olsun deriz bi olmasın tüm tahliller o zaman yapılıyomuş şu rahim filminden azcık korkuyorum ya hayırlısı bakalım :CüvCüv:
canım allah hakkında hayırlısını versin inşallah..bende gün sayıyorum 2-3 gün var adetime..belirtiler aynı malesef..kasık ağrısı..bel ağrısı..bekliyorum..:nazar:

bence korkma allah vermiyosa vradır bi sebebi hem bak ben bebeğimi aynı öyle kaybettim git bence hemen baktır belkide bebiş vardır ama kanaman başlıyodur benim gebeliğim o şekilde sonlanmıştı ben hamile olduğumu bilmşyodum sancım vardı acile gittik adet sancısı diye kas gevşetici verdiler gece köyüleştim sonra tekrar devlet hastanesine gittik testte hamile çıktım ve düşük yapıyomuşum malesef ozaman korunuyodum süprizdi::çok üzgünüm:

slm senin adına çok üzüldüm dilerim enyakın zamanda tekrar bebeğine kavuşursun benim akıntım koyu renk aldı ama ağrı yok sadece midem bulanıyo bugün gidecektim ama heryer kapalı yarın bakalım ne olacak

ebrra lütfen korkma benide çok korkuttular bende ayın 2sinde çekildim şükür kanallarım açıkmış sıra beklerken benden sonra olan bayan dayanamamış anastezi istemiş ben bunu duyunca daha fazla korktum içerde tir tir titredim ama allah şükür okadarda olmadı. tamam ağrı oluyo ama çok aşırı değil dayanabilirsin yani hem değer kız boşver için rahat olsun:CüvCüv:

Back
X