valla ben hiç denemedim ovulasyon testini...takvime göre uyguluyoruz ama hala bişey yokburda ovulasyon testini kullanıp hamile kalan var mı
hastalanma da zaten kızzzz halay çekecezzz inşallah
canım sabrettin bak yarın da hemen olacak .inşallah ki hayırlı haberlerle gelicen tatlım az kaldı dayan .
bizi izlemeye devam et tatlı kuşum kaydirigubbakcemile3
ay canım benim..bende öyleyim..3 gün var adetime..adet mi oldum..akıntımı diye 5 dk bir banyooo..ne komiğiz bizkaydirigubbakcemile3kızlar bişey diyeyimde gülün 3 gündür 5 dk bir banyoya koşuyorum hehe akıntım ooluyo eyvah diyorum sonra bi bakıyorum olmamışım yaww psikolojim bozuldu hehe hergün vücüdümu görür oldumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5
canım çok kapsamlı bir soru bu .senin sorunun ne ki ?? kafamçokkarıştı
:CüvCüv:kaç yıllık evliin .şimdi korunmasız olarak 1 yıldır ilşkiye giriyo ve halen çocuğunuz olmuyorsa hemen doktora gidin .önce sen sonra eşin muayne olun
ondan sonra sebepler araştırılsın ona göre çare arayalım .sen kontrol oldunmu hiç kadın doğumcuda.
canım ikili tarama testi yapılmıştı.ama diğerlerini istemedi.
aman dikkat valla o konuya sevindim cnm senin adına inşallah bebişinide alırsın kucağına
canım çok kapsamlı bir soru bu .senin sorunun ne ki ?? kafamçokkarıştı
:CüvCüv:kaç yıllık evliin .şimdi korunmasız olarak 1 yıldır ilşkiye giriyo ve halen çocuğunuz olmuyorsa hemen doktora gidin .önce sen sonra eşin muayne olun
ondan sonra sebepler araştırılsın ona göre çare arayalım .sen kontrol oldunmu hiç kadın doğumcuda.
kıslar beryalle vildan gene kayboldu sesleri çıkmıyo
merhaba güzelim..hoşgeldin.halay çekiyoruz..hadi bir iki..yandan..:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:abyosun+, AYSEN74+, beryal+, ESCALES+, hulya879, k.a.y.r.a.+, mercanayse, rozalin, rufeyde serra+, vildangel+, zeyneppk, ÖZLEMİMSİN ohhh maşşallahhh meraba kızlar
gel güzelim gel..hep beraber halay çekeli...halay başı benim.:teytey: :teytey: :teytey:ooooooooooooooo kızlar altta isimler ne çok katılın hayde aramıza yoksa yanınıza gelmim bak nohutum döver sizi haaaa :mymeka:
kıslar beryalle vildan gene kayboldu sesleri çıkmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?