bencede valla herkes kendi bilir ama kızdırıyolar işte napim girmesin o zaman
ablam almanyadaki msn ye çağırdı bende ikinizi idare ediyom
yok ülee daha popom yer görmedi dur hele uyumadımdelikafadulden
saol yavrııımmmm sen nasısın bu saatte geldinn süpriz yaptın bizeeeŞeniz
bizim kıslar görmesinler valla küplere binerler bu arada iklim aramızda bir yaş var bacım lafımı olur hehe
bizim kıslar görmesinler valla küplere binerler bu arada iklim aramızda bir yaş var bacım lafımı olur hehe
bizde çok istiyoruz cnm rabbim kucağına art arda bebiş verir inşallah
canişim benim valla iyikide gelmişim sizide gördüm bu saatteŞenizŞeniz
incili kaftan ne demiş
amın cnm hep bırlıkte inşallh hayırlı saglıklı evlatlara sahıp oluruzz .ya ben yenı uyeyım ama cok hosuma gıdıor ınsan kendını dagıtıorr bebegıne kavusmak ıcın hihoyyythihoyyytsankı bır adım daha ılerlıor cok degısıkkk bence guzell bır sıtee arkadaslıklarr ınsanlar burda tanımadıı kısılere dua edıor nekadar guzel bır paylasımmmm
hg cnm ammmmiiinnnn cümlemize nasip etsinn:Saruboceq:
inşallah cnmm en kısa zamanda en guzel en hayırlı en saglıklı evlatlar nasıp etsın rabbım hepımızeehihoyyythihoyyyt
bizde biliyoruz cnm allahın bildiğine bizimki gır gır şamata olsun:dilcikar:arkadaşlar benim ablam hamileyken bi komşu bakmıştı o da çok inanırdı çin takvimine ve ablama kız demişti çok iyi baktım seninki kız doğucak dedi veeeeeeeee erkek doğdu inanmayın lütfen cinsiyeti belirleyen Allah .ve bütün insanların özellikleri farklı belirlenmiş bi takvime göre insan mı yaratıcak Allah.alkisalkisalkis
aman buldum değmez boşverin35 teydi galba yok böle yerler yüzünden kocasıyla kavga mı ediyomuşş yok bilmemneee
herkese iyi akşamlar arkadaşlar buraya girip çıktıktan sonra eşime bulaşıyorum strese giriyorum burda bazı olumsuz şeyleri okuyunca galiba yeni farkına varıyorum girmeden de duramıyorum
bunu yazmış vildan sinirlendim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?