Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

hehe ayaktamısın ki sabahtan beri elbet otırmuşsundur yaww ben hala hastalanmadım psikolojik olmasından korkuyorum

bizim kıslar görmesinler valla küplere binerler bu arada iklim aramızda bir yaş var bacım lafımı olur hehe

bizde çok istiyoruz cnm rabbim kucağına art arda bebiş verir inşallah

amın cnm hep bırlıkte inşallh hayırlı saglıklı evlatlara sahıp oluruzz .ya ben yenı uyeyım ama cok hosuma gıdıor ınsan kendını dagıtıorr bebegıne kavusmak ıcın hihoyyythihoyyytsankı bır adım daha ılerlıor cok degısıkkk bence guzell bır sıtee arkadaslıklarr ınsanlar burda tanımadıı kısılere dua edıor nekadar guzel bır paylasımmmm

herkese iyi akşamlar arkadaşlar buraya girip çıktıktan sonra eşime bulaşıyorum strese giriyorum burda bazı olumsuz şeyleri okuyunca galiba yeni farkına varıyorum girmeden de duramıyorum
bunu yazmış vildan sinirlendim valla

düşüncelerin çok güzel canım hoşgeldin aramıza

iklimciğim haklısın ben pek girmediğim için sizleri gördüm de ondan size yazdım bebiş isteyenleri çok iyi anlıyorum allah herkese gönlüne göre bebişler versinnnnnnnnnnn

bizde biliyoruz cnm allahın bildiğine bizimki gır gır şamata olsun:dilcikar:

35 teydi galba yok böle yerler yüzünden kocasıyla kavga mı ediyomuşş yok bilmemneee
aman buldum değmez boşverin

takma kafana kayracım kimse kimseyi buraya zorla getirmiyo....benim kociş gayet memnun kk ya takılmamdan
internette başka kötü yerlere girmiyon buraya girdin gireli diyo

bu arada yeni tanışıyoruz ama vildancığım çok seviliyosun galiba merabalar sanada çok güzel arkadaşlıklar var burada çok girmemekle hata ediyorum galiba öptüm herkezi:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…