bizde biliyoruz cnm allahın bildiğine bizimki gır gır şamata olsun:dilcikar:
aman buldum değmez boşverin
takma kafana kayracım kimse kimseyi buraya zorla getirmiyo....benim kociş gayet memnun kk ya takılmamdan
internette başka kötü yerlere girmiyon buraya girdin gireli diyo
düşüncelerin çok güzel canım hoşgeldin aramıza
bizde biliyoruz cnm allahın bildiğine bizimki gır gır şamata olsun:dilcikar:
aman buldum değmez boşverin
takma kafana kayracım kimse kimseyi buraya zorla getirmiyo....benim kociş gayet memnun kk ya takılmamdan
internette başka kötü yerlere girmiyon buraya girdin gireli diyo
iklimciğim haklısın ben pek girmediğim için sizleri gördüm de ondan size yazdım bebiş isteyenleri çok iyi anlıyorum allah herkese gönlüne göre bebişler versinnnnnnnnnnn
İKLİM AYNI ŞEYİ BENDE SORUM VİLDANA HEHE KALP KALBE KARŞIYMIŞ:jeyyar::jeyyar:
valla hepimiz birbirimizi çok seviyoruz canım sende katıl bize senide sevelim sende bizden vazgeçemeŞenizbu arada yeni tanışıyoruz ama vildancığım çok seviliyosun galiba merabalar sanada çok güzel arkadaşlıklar var burada çok girmemekle hata ediyorum galiba öptüm herkezi:1hug:
yok falla oyun sitelerine takılıyodum üleeKÖTÜ YERLEREMİ GİRİYODUNNN:jeyyar::jeyyar:
anam yok valla bak erkek nikiyle giriyodum ama kocik yinede girmemi istemiyodu bende zamk gibi yapışıyodum başına kalkmıyodum ohh ne iyi oldu şurayı bulman dedi geçen gün:jeyyar::jeyyar::jeyyar: SEN NASIL YERLERE GİRİYON KIS VALLA ALIRIM SENİ AYAKLARIMIN ALTINA HAAA
kız kaçırdık vildoşuu
Kızın nerde pekİİİ vİldan
Vİldan ben resİmlerden bahsetmİŞtİm cnm
arkadaslar herkese ıyı gecelerr dualarımdasınızz sızlerınde dualarından olmak dılegıylee rabbım gönlünüze göre versınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?