Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ooooo ben kahvaltımı yapıp geldim siz daha yerinizde sayıyosunuz bende dedimki şimdi yetişemem sayfalara hehekaydirigubbakcemile3

merbaha herkese bugün anlaşılan güzel haberler gelecek akşama kadar ne güzel darısı bizim başımıza

canım benim çok teşekkür ederim ya bende 3 yıl oldu bekleyeli artık neden olmuyor ne yapayım elimde değil üzülüyorum yani farkındayım aslında çok şükür büyük bir sağlık problemim yok ama insan yinede üzülüyor allah daha beter dertler vermesin bunun için hep şükrediyorum zaten

günaydın tatlım bizde serdarla sizi özledik cnmŞenizŞenizŞeniz
doruğumuz nasıl annesikaydirigubbakcemile3

HAKCAAAAAAAA neredesin kuzum kaç gündür topişe gelmemişin bir ses ver merak ettim seni

günaydın canlarım nasılsınız bakalım işler yoğunlaşmadan bir hatır sorayım dedim güzel ve bol hamişli bir gün olsun diliyorum

yaben yazı yazıyorum burda alta başka birinin yazdığğı yazı gelmiyo sayfaları geri çıkıp gelince yeni yazanları okuyorum sizde de öylemi

hayıarlısı olsun üzülme rabbim herşeyin hayırlısını veriri onunda zamanı vardır üzülme kuzum :teselli:

sağol canım ya üzülmemem gerek aslında biliyorum ben böyle yaptıkça eşimde üzülüyor beni güldürmek için ne yapacağını şaşırdı ama ben hep ağlıyorum

günaydın kızlar ikinci aşılamamda tutmadı moralim çok bozuk ya daha ne kadar uğraşacağız akşamdan beri kendimi toparlayamadım

canım benim hayırlısı olsun .
biraz rahatla moralini düzelt ondan sonra tüp bebeğe geçin bence canım .
ama bir süre bekle.şimdi üst üste yapma .bekle yaz sonu tüp bebek denersiniz.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…