- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
evet canım bende çok merak ettim gelmedi henüz .
inşallah hayırlı haberlerle gelir toprağım benim .allah gönlüne göre versin .
kızlar benimle ilgilenen yok galiba neyse zaten canım çok sıkılıyor daha sonra görüşürüz
kızlar benimle ilgilenen yok galiba neyse zaten canım çok sıkılıyor daha sonra görüşürüz
cnm demmekı senın ıcın suan hayırlı degılmış vardır bı sebebı rabbım verıcegı zamanı bılır sen hıç uzullme hem tıp nekadar ılerledı baksana hayatım kendını üzme.psikolojide cok etkılo herseyı bılıyosundur.neseler muhannetler hersen gonlunce olsun btanem hıç uzulme dısarıdan kolay gıbı gelır bıze ama ıçten sen yasarsın demekkı boyle olması gerekıomuş gıbı dusun bende 8 aydır bebeış ıstıyorum henuz bışıy yok ama morelımı hep yuksek tutmaya calışıyorum onun ıçın hemde sıteye takıl burda gerten gusel bı ortam ınsan herseyı unutuyo.arkadaslarda saolsun yardımcıda oluyolar gel bı opem senı bakam sıncık uzulme sen kıyamam sana:teselli::1hug:a.s. gelecegın cok tatlı annesi seniii:asigim:
aşkolsun neden öle diyosun kuzum neden canın sıtkın
canım günaydın nasılsın serdarım nasıl .ösledim sizi nerelerdesin sen gelmez oldun artık ..öslüyos gitme teyzoş.
bu arada en son serra84 hamile .bugün de inşallah escalesten haber bekliyoruz .hayırlısı olsun .
yarında kayra ve empty002 test yapıp haber verecek .inşallah hamilelerdir.de şenlik yapalım topikte
canım ikinci aşılamamda tutmadı ya senağlama senağlama senağlama
hayıarlısı olsun üzülme rabbim herşeyin hayırlısını veriri onunda zamanı vardır üzülme kuzum :teselli:
günaydın kızlar ikinci aşılamamda tutmadı moralim çok bozuk ya daha ne kadar uğraşacağız akşamdan beri kendimi toparlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?