- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
canım benim çok teşekkür ederim ya bende 3 yıl oldu bekleyeli artık neden olmuyor ne yapayım elimde değil üzülüyorum yani farkındayım aslında çok şükür büyük bir sağlık problemim yok ama insan yinede üzülüyor allah daha beter dertler vermesin bunun için hep şükrediyorum zaten
yaben yazı yazıyorum burda alta başka birinin yazdığğı yazı gelmiyo sayfaları geri çıkıp gelince yeni yazanları okuyorum sizde de öylemi
günaydın belenayım sana kolay gelsin cnmŞenizŞenizgünaydın canlarım nasılsınız bakalım işler yoğunlaşmadan bir hatır sorayım dedim güzel ve bol hamişli bir gün olsun diliyorum
canım benim hayırlısı olsun .
biraz rahatla moralini düzelt ondan sonra tüp bebeğe geçin bence canım .
ama bir süre bekle.şimdi üst üste yapma .bekle yaz sonu tüp bebek denersiniz.:1hug:
evet cnm .bu arada esınde test falan yaptrıdımı? sperm testı hareketlılık falanda cok etkılıo sadece kadında bıtmıyo bılıyosun onda herhangı bır sorun yoksa gercekten psıkolojı etkılıyo.aedt donemını ıple cekıyoruz celışkılı celışkılı acaba dedıgımızde ıs degışıo ıste ama gercekten bu ay olucak dıe dusunursek yurekten yada baska seylerle meskul olup kafadan bı surelıgıne atarsakbelkı ozzaman olur.bak bır buyugum bana bışıy anlattı.10cocugu olmamış ve artık olmıycak dı eumıdlerını kesmışmış unutmuşlar yanı kafalarından cıkarmışlar hıç bır sorunlarıda yokmuş.ve kadın hamılekalmış bılıyomusun 10 sene sonra.gercekten kendımızde bazı seylerı engelleybılıyomuşuz yanı kafadan atıcakmışız.normalde nasılsakoyle davranıcakmışız.ve sırf cocuk ıçın ılışkıye gırmekte yanlış.opsıkolojıyle bazen olyuo olmuyomu.işte bırasda kendımız bıtırcez unutcaz anladın hayatım bakalım ben ksıt tedavısı gordum bu aydan sonra bellı olucak bendede esımınkıler bıras tembel ve azmış sımdııkımız baslıycaz tedavıyebakalım bıde boyle denıyelımama morelımızı yuksak tutucez okiş:):teselli::1hug:
yok kuzum daha yapmadım yarın sabah yapıcam 5 gün oluyor yarında ondan
günaydın kızlar..iyi sabahlar hepinize ben geldim..nasılsınız bugün..kayra,sekerkız67,citos2903,niran77,mercanayse,belenay,sinemis84,rengarenk..nasılsın?
yok kuzum daha yapmadım yarın sabah yapıcam 5 gün oluyor yarında ondan
evet cnm .bu arada esınde test falan yaptrıdımı? sperm testı hareketlılık falanda cok etkılıo sadece kadında bıtmıyo bılıyosun onda herhangı bır sorun yoksa gercekten psıkolojı etkılıyo.aedt donemını ıple cekıyoruz celışkılı celışkılı acaba dedıgımızde ıs degışıo ıste ama gercekten bu ay olucak dıe dusunursek yurekten yada baska seylerle meskul olup kafadan bı surelıgıne atarsakbelkı ozzaman olur.bak bır buyugum bana bışıy anlattı.10cocugu olmamış ve artık olmıycak dı eumıdlerını kesmışmış unutmuşlar yanı kafalarından cıkarmışlar hıç bır sorunlarıda yokmuş.ve kadın hamılekalmış bılıyomusun 10 sene sonra.gercekten kendımızde bazı seylerı engelleybılıyomuşuz yanı kafadan atıcakmışız.normalde nasılsakoyle davranıcakmışız.ve sırf cocuk ıçın ılışkıye gırmekte yanlış.opsıkolojıyle bazen olyuo olmuyomu.işte bırasda kendımız bıtırcez unutcaz anladın hayatım bakalım ben ksıt tedavısı gordum bu aydan sonra bellı olucak bendede esımınkıler bıras tembel ve azmış sımdııkımız baslıycaz tedavıyebakalım bıde boyle denıyelımama morelımızı yuksak tutucez okiş:):teselli::1hug:
aĞLAMA CANIM. kIYAMAM GERÇEKTEN ÖORALİ ÇOK BOZULUYOR İNSANIN EVDE FAZLA DURMA HAVALAR GÜZEL GEZ DAĞIT BİRAZ KAFANIkızlar çok teşekkür ederim bugün üzerimde yoğun bir hassasiyet var valla dokunsalar ağlayacağım
aman hadi inşallah canım inşallah hamişsindirde tepinelim biraz halaylar çekelim dualarım seninle kayracım AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNN :1hug:a.s.
günaydın kızlar..iyi sabahlar hepinize ben geldim..nasılsınız bugün..kayra,sekerkız67,citos2903,niran77,mercanayse,belenay,sinemis84,rengarenk..nasılsın?
teşekkürler canım sen nasılsın bakalım :1hug:a.s.
hoşbulduk güzelim..sizleri görünce daha bir iyi hissediyorum kendimi..günaydın cnm hoşgeldinkaydirigubbakcemile5
aĞLAMA CANIM. kIYAMAM GERÇEKTEN ÖORALİ ÇOK BOZULUYOR İNSANIN EVDE FAZLA DURMA HAVALAR GÜZEL GEZ DAĞIT BİRAZ KAFANI
sağol canım moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum sizine konuşmak iyi geldi hepinize çok teşekkür ediyorum kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?