maşallah... darısı bize.:CüvCüv:7 aylık evliyim ve sanırım hamileyim hehe
aaaa umudunu tüketmek yok. sana yakışmıyor. :mymeka:ya kızlarr..moralim bozuk..Adetim 2 gün geçti..test aldım yaptı negatif..beni umut listesinden siliniz pls.. senağlama
abdulkadir duru mu adı kiatbın adı ne peki
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama ayy bu aya kadar hiç böle olmamıştım şimdi moralim çok bozukk..Hiç olmıycamış gibi geliyo artıkk..
merhaba canımmerbaha herkese bugün anlaşılan güzel haberler gelecek akşama kadar ne güzel darısı bizim başımıza
canım bizde iyiyiz oğluşumla .kahvaltımızı yaptık geldik yine .günaydın tatlım bizde serdarla sizi özledik cnmŞenizŞenizŞeniz
doruğumuz nasıl annesikaydirigubbakcemile3
hayırlısı olsun canım .Günaydın beryalcim iyiyim canım benimde adetim bitti çalışma zamanları geldi ben öncesinde bi hazırlık yaptım ama bakalım hayırlısı
Moralini bozma canım. İnşallah rabbim isteyen herkese bunun yanında sanada verecektir.
ohhh canım oğluşum benim teyzelerini de özlermiş.aynen cnm bende kocişi işe yollar yollamaz topişe atıyom kendimi serdarımda teyzoşlarımı görcem diye tepik atıyor habirekaydirigubbakcemile3
sayenizde oğluşumdan tepik yiyom bol bolkaydirigubbakcemile3
güle güle yine gel canımmm:a015:neyse kızlar ben çıkıyorum işlerimi toparlayayım biraaz görüşürüz sonra mucx
abyosun+, angel_eda, belenay, dezy, empty002, istanbul_, Niran77, rengarenk_, sekerkiz67+, sinemis84+ iyi bakın kendinize :a015:
kolay gelsin sana canım bittim, işlerin .ya beryalcim hoşgeldin. hiç sorma canım ya.. evde dolap felan takıldı dolu iş vardı. ben de tedaviye felan gittim geldim. doktorum çok soru sorduğum için bu sitelere girmemi yasakladı -tatlicadiarzu- ben de zaten vakit bulamadım. derken giremedim işte. nasılsın? gebelik nasıl gidiyor bakiimm... sen isim buldun mu koycak?
escalesi bende çok merak ettim canım .Escaleeeeeeeeeeesssssssssssssss nerdesınn duy sesımıııı merakta bıraktı bİzİİİİİİİİİİ
canım burdayızkızlar noldu herkes çekildi topikten
ya kızlarr..moralim bozuk..Adetim 2 gün geçti..test aldım yaptı negatif..beni umut listesinden siliniz pls.. senağlama
günaydın canımmmgünaydııınnn
canım konuşuyoruz yaaaa.burdayız geldik oğlumlaabyosun+, angel_eda, beryal+, iklimtuana+, nsb+, sekerkiz67+ sizmi konuşmuyosunuz benimmi çenem düştü kıslarrr
ewt kayracım geç yattım su an uyandım 10 dk olmuştur en fazla gözlerim şiş şiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?