inşallah canım bende sabırsızlanıyorum olursa kocişe de sürpriz olucak korunmiicamı bilmiyoo aslında adetim yeni bitti 10 gün korunmamıştım rüyamdada hamiş olduğumu görünce belki üztüne görmüşümdür diye yaptım testi ama sonuş negatif :) neyse birlikte inanmaya devam edelim çok sağol iyi geldi sende ne var ne yok?
bi zaman sonra evliliğe yeni bir ses neşe gelsin isyiyosun peşinde mutfağa gelecek paytak yürüyüşlü iki adım atıp düşüp ağlama başlayınca öpüp sakinleştirebileceğin bir bebek isteniyo
neyse kızlar ben çıkıyorum işlerimi toparlayayım biraaz görüşürüz sonra mucx
abyosun+, angel_eda, belenay, dezy, empty002, istanbul_, Niran77, rengarenk_, sekerkiz67+, sinemis84+ iyi bakın kendinize :a015:
görüşürüz güzelim..sende kendine iyi bak.fazla özletmeyin..senağlamaneyse kızlar ben çıkıyorum işlerimi toparlayayım biraaz görüşürüz sonra mucx
abyosun+, angel_eda, belenay, dezy, empty002, istanbul_, Niran77, rengarenk_, sekerkiz67+, sinemis84+ iyi bakın kendinize :a015:
görüşürüz..kendinize iyi bakın byeesenağlamakızlar ben de çıkayım biraz işlerim var toparlanayım sonra yine görüşürüz kendinize iyi bakın
selam güzelim..hoşgeldin..nasılsın..dualarımız seninle..inşallah yumoşlar büyümüştür..hihoyyytselam kızlar.nasılsınız?bugün benim doktor kontrolüm var. klomen kullanmıştım. bakalım yumoşlar büyümüş mü.. görücez. dualarınızı eksik etmeyin.
bende iyiyim güzelim..bir yandan çalışıyorum..bir yandan sizlere yazıyorum..benimde adetime 2 gün var..bekliyorum..
canım benim gez gez bu günleri arıcan serdar efendi şimdi sadece tepik atıyor yarın hele bi doğsun bak neler yapaak annesi sen zaten bu kk da doğurcan bide kk doğumhanesi kursakta kızlar burda doğursa:roflol:
abyosun 2 günb olarak bekleme daha 7 gün var hastalanmasan bile test yapıcaksınya kendini 2 güne kilitleme cnm
citos serdar mı koycaksınız bebişe isim olarak. güzelmiş. ne kadar oldu ya hamilelik? inşallah sorunsuz kavuşmanı nasip eder rabbim!!
çıkamıyorum valla burdannndelikafaduldendelikafadulden
çıkamıyorum valla burdannndelikafaduldendelikafadulden
çıkma güzelim çıkma...benimde işlerim çok ama bende çıkamıyorum inan..bağımlılık yaptı..hihoyyytçıkamıyorum valla burdannndelikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?