Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

vildancım geçmiş olsun bu çocukların hastalıkları hep başımızda geçen sağlık karnesine baktım her 15 günde bir augumentin kullanmışız. Çok geçmiş olsun. Bu arada soğan kürünü ben 15 gün kullandım ilk 3 gün öğürdüm ama bırakmadım sonraki günler .ok fena gelmedi hatta normal ılık bi bitki çayı içiyomuşum gibi geldi ben mecbur içtim valla 2,5 ay adetim olmayınca bırakmayın devam edin alışıyor mide ve burun o kokuya

arkadaslar sorumu gormediniz galiba sogani nasil yapiyor sunuz plz soyler misiniz birde ben resmimi nasil koyucam profilemi baylasmak icin

insallah tatlım hayırlısı olsun insallah işe yarar

canım şu sigarayı bıraksan ne güzel olur

herkesin çenesi düşük güzelim burada..bi yemeğe gittim geldim..neler konuşulmuş neler olmuş..:)hihoyyyt

dogru valllllllllllaaaaaaaaaaa:lepi:

oooooooooo kızlar bugün topiğin maşallahı var ben kusur kalmıştım geldim oda tam oldu.nilüşle escales yok ama onlar nirde acabaaaaaaaaaa fisfisfis

hoşgeldin cnm
sende sonuç ne peki işe yaradımı soğan kürü

hoşgeldiniz dezy tombilibu
nilüşten haberim yok valla geçmişede bakmadım sabah geldimi acaba
escaleste 11 gibi girmiş çıkmış merakla ondan haber bekliyoz cnm

ayy saol canım ben tiksinmedim bakalım devam edebilirim insallah

selam güzel bayanlar herkese slmmmmmmmmm nasılsınız bakalım

hos geldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

arkadaslar sorumu gormediniz galiba sogani nasil yapiyor sunuz plz soyler misiniz birde ben resmimi nasil koyucam profilemi baylasmak icin

canım kaynamıs suya beyaz soganı dörde atıp 3 dakika kaynatıp öglen ve aksam yemeginde 15 dakika önce ılık ılık içyosun 15 gün boyunca google sogan suyu yaz oarad bütün ayrıntıları bulursun

oooooooooo kızlar bugün topiğin maşallahı var ben kusur kalmıştım geldim oda tam oldu.nilüşle escales yok ama onlar nirde acabaaaaaaaaaa fisfisfis

hosgeldiiiiiiinnnnnnnnn biz varız onlarda gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…