cnm link atıyım sana incele ordanyardım s.o.s.
ya arkadaslar su sogan nasil yapiyosunuz bana da soylesenize birde ben nasil resmimi koyim bu site az deyisik anlamadim profile resim nasil koydunuz
çok şükür 7 yaşına kadar bu illetle mücadele ettik
şimdi olsada hafif atlatıyo en azından bayılmıyo
canım valla bebek için herşeyi yaparım dedim ama soğan suyunu yapamadım o beni aştı
sen içmeye devam et bırakma cnm
canım şu sigarayı bıraksan ne güzel olur
herkesin çenesi düşük güzelim burada..bi yemeğe gittim geldim..neler konuşulmuş neler olmuş..:)hihoyyyt
vildancım geçmiş olsun bu çocukların hastalıkları hep başımızda geçen sağlık karnesine baktım her 15 günde bir augumentin kullanmışız. Çok geçmiş olsun. Bu arada soğan kürünü ben 15 gün kullandım ilk 3 gün öğürdüm ama bırakmadım sonraki günler .ok fena gelmedi hatta normal ılık bi bitki çayı içiyomuşum gibi geldi ben mecbur içtim valla 2,5 ay adetim olmayınca bırakmayın devam edin alışıyor mide ve burun o kokuya
selam güzelim..hoşgeldin..nasılsınhihoyyytselam güzel bayanlar herkese slmmmmmmmmm nasılsınız bakalım
güzelim sende hoşgeldin..hepimiz canavar gibiyiz bugün..hihoyyytoooooooooo kızlar bugün topiğin maşallahı var ben kusur kalmıştım geldim oda tam oldu.nilüşle escales yok ama onlar nirde acabaaaaaaaaaa fisfisfis
selam güzelim..hoşgeldin..nasılsınhihoyyyt
afiyet olsun tatlım .hoşgeldincanlarım öğlen yemeğimi yedim... yine ben geldim...
ne haber topiğin güzel annesi nasılmış bakalım nohut üzüyomuymus anneyi
ayy saol canım ben tiksinmedim bakalım devam edebilirim insallahvildancım geçmiş olsun bu çocukların hastalıkları hep başımızda geçen sağlık karnesine baktım her 15 günde bir augumentin kullanmışız. Çok geçmiş olsun. Bu arada soğan kürünü ben 15 gün kullandım ilk 3 gün öğürdüm ama bırakmadım sonraki günler .ok fena gelmedi hatta normal ılık bi bitki çayı içiyomuşum gibi geldi ben mecbur içtim valla 2,5 ay adetim olmayınca bırakmayın devam edin alışıyor mide ve burun o kokuya
selam güzel bayanlar herkese slmmmmmmmmm nasılsınız bakalım
arkadaslar sorumu gormediniz galiba sogani nasil yapiyor sunuz plz soyler misiniz birde ben resmimi nasil koyucam profilemi baylasmak icin
oooooooooo kızlar bugün topiğin maşallahı var ben kusur kalmıştım geldim oda tam oldu.nilüşle escales yok ama onlar nirde acabaaaaaaaaaa fisfisfis
güzelim sende hoşgeldin..hepimiz canavar gibiyiz bugün..hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?