ya yapamadim ki cnm ya avatar nerde anlamadim sory
afiyet olsun tatlım .hoşgeldin
iyiyiz teyzesi yok nohutum üzmüyo annesini kuzu kuzu duruyo çok uslu çokkkk.ama arada teyzelerine öpücük atıyo çapkınlık yapıyo :jeyyar:
allah arkadaşına ve bebişine uzun ve sağlıklı bir ömür versin..allah bizleride bebişsiz bırakmasın inşallah.iyiyim ama çok şaşkınım bir arkadaşım dün doğum yaptı:sm_cool:
allah arkadaşına ve bebişine uzun ve sağlıklı bir ömür versin..allah bizleride bebişsiz bırakmasın inşallah.
Sonuç 13. gün adet oldum zaten benim adetim uzun ve yoğun olurdu bu sefer daha yoğun oldu 2. yapınca gerçekten işe yarayıp yaramadığını görücemhoşgeldin cnm
sende sonuç ne peki işe yaradımı soğan kürü
ayy saol canım ben tiksinmedim bakalım devam edebilirim insallah
İnşallah edersin gerçekten sonra ilk günlerki gibi kötü gelmiyor hatta ben bazen unutup 10 dak kaynattığım bile oluyordu. Ben hayıt suyu bile içiyorum o soğandan daha beter
hos geldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Soğan kürü yarım litre klorsuz kaynayan suya orta boy soğan soyulup 6 ya bölünüp atılır 5 dak kaynatılır ılıyınca süzlüp içilir
allah arkadaşına ve bebişine uzun ve sağlıklı bir ömür versin..allah bizleride bebişsiz bırakmasın inşallah.
kızlar geçmişi yarım yamalak okuyabildim.kendinizin ve eşinizin doğum tarihiyle cinsiyetemi bakılıyo nerden baktınız banada söleyin kusur kalmayayım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
allah büyüktür işte ne kadar sevinmişlerdir:1hug: allah analı babalı büyütsün inşallahAMİNNNNNNNN birde asıl bomba arkadaşımın 2 kızı vardı zaten bu üçüncüde kızdı ama dün sezeryanla doğum yaptı veeeeee erkek çok şaşırdık 9 ay kesin kız dediler yaaadelikafadulden
merhaba cnm hoşgeldin naberŞenizmerhaba kızlar nasılsınız? bugün herkes çok hareketli maşaallah hihoyyyt
escalese ne oldu merak ettim kötü bi haber yok dimi hamile değilmiydi o zaten benneyaptımki
kızlar geçmişi yarım yamalak okuyabildim.kendinizin ve eşinizin doğum tarihiyle cinsiyetemi bakılıyo nerden baktınız banada söleyin kusur kalmayayım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
selam canım nasılsınselam güzel bayanlar herkese slmmmmmmmmm nasılsınız bakalım
canım resim eklemeyi yazdı vildan sana az önce soğan kürüde googleden ibrahim saraçoğlu soğan kürü yaz çıkıyo .arkadaslar sorumu gormediniz galiba sogani nasil yapiyor sunuz plz soyler misiniz birde ben resmimi nasil koyucam profilemi baylasmak icin
oooooooooo kızlar bugün topiğin maşallahı var ben kusur kalmıştım geldim oda tam oldu.nilüşle escales yok ama onlar nirde acabaaaaaaaaaa fisfisfis
bizde hala haber bekliyorz..inş.hamiştir..merhaba kızlar nasılsınız? bugün herkes çok hareketli maşaallah hihoyyyt
selam..hoşgeldin güzelim..bizler iyiyiz..sen nasılsın
escalese ne oldu merak ettim kötü bi haber yok dimi hamile değilmiydi o zaten benneyaptımki
amin güzelim..hepimize tez vakitte..bu arad serrada hamileymiş darısı banada ve herkese inşallah serra tebrikler canım
ne kadar sevinmişlerdir ve şaşırmışlardır insan karıştırdılarmı diye düşünür ya benim arkadaşada öyle dediler 9 ay boyunca kız diye doğdu erkek olmuş hemşire gözünüz aydın oğlunuz oldu deyince dönüp bakmamış kendisnin değil diye kondurmamış yani
Sonuç 13. gün adet oldum zaten benim adetim uzun ve yoğun olurdu bu sefer daha yoğun oldu 2. yapınca gerçekten işe yarayıp yaramadığını görücem
ayy saol canım ben tiksinmedim bakalım devam edebilirim insallah
İnşallah edersin gerçekten sonra ilk günlerki gibi kötü gelmiyor hatta ben bazen unutup 10 dak kaynattığım bile oluyordu. Ben hayıt suyu bile içiyorum o soğandan daha beter
hos geldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Soğan kürü yarım litre klorsuz kaynayan suya orta boy soğan soyulup 6 ya bölünüp atılır 5 dak kaynatılır ılıyınca süzlüp içilir
canım ben adetim bittikten sonra hemen basladım bişey olurmu acaba yani tekrar adet olurmuyum
ne bakıyorsunuz..fal mı yoksa..bende isterim yaaaahihoyyytnsb nerdesin canım bende isterim banada bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?