hoş bulduk canım yaaa bir geçmişe bakayım dedim aman allahım 70 sayfa var okuyamadım
negüzel aman hep böyle kalabakıl olsun topiğimiz
hoşbulduk canım nasılsın göremiyorum snei bu aralar
hoşbulduk güzelim sen nasılsın bakalım
beryalcim nasılsın nohutum nasıl özledim kız hepinizi evde işler duruyor yine ben burlarda geziyorum :)
escalesten varmı bir haber ya çok merak ettim
saol cnmgeçmiş olsun vildangel iyi yolculuklar kalcakmısın gittiğin yerde kalcaksan bizi unutma
canım evde kalabildiğimmi varkihoşbulduk canım nasılsın göremiyorum snei bu aralar
cnm aklımda yok şimdi kitabıma bakıyım yazıyım hemenkız nereye gidiyorsun ben nezaman gelsem sen çıkıyorusun benim sana soracaklarım vardı şu yağmur suyunu nasıl yapıyordun hangi duaları okuyordun hatırlıyormusun canım yaaa ben dün yağmur suyu topladım biraz ama nasıl olduğunu bilmiyorum
vildan dilnur nerde biliyomusun uzun zamandır gözükmüyo
gelsinde hemen gelsin ölecewm burda meraktan :)escalesi biraz daha merak edin kendi gelir birazdan
olmaz diyorsun yani ozaman başlıyayım adetime 15 gün kalaama canım soğan hormon düzenlediği için adet getiriyo bi sakıncası yok yani benim kankam baharatçı ondan herşeyi öğreniyorum merak ettiğiniz bişi olunca sorun anında cevap veririm:))
kız otur artık poponun üstüne gezip durma bizide sensiz bırakmacanım evde kalabildiğimmi varki
cnm aklımda yok şimdi kitabıma bakıyım yazıyım hemen
ayy allah razı olsun canım benimilterçakırcım suyu önüne alıyon
70 kere fatiha suresi
70 kere ihlas " "
70 kere felak " "
70 kere nas " "
70 kerede ayetel kürsiyi okuyon
1 hafta boyunca sabah akşam içiyon ve eşimle birlikte oluyon
hadi bakalım ilaki çıkacam çık bakalım seni özlemezmiyiz hiç :a015::a015:ben çıktım kızlar görüşürüz sizi seviyom beni özleyin görüşürüz
nilaycım ne oldu sana yaa yine neye üzüldümofffffffff senağlama senağlama senağlama
hayırlısı olsun canım inşallah bu ay tutar sen dr de başlıyacaktın demi bu aycanım başla bence bende bugün başlıyorum bende ayın 1de olmuştum 1 haftadır evde değilim görümcem istabuldan geldi kayınvaldemde kalıyoruz akşam eşim oraya getircek başlıcam
allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:teytey::içelim::teytey::teytey::teytey::içelim:Kızlar bebİŞ gelİyorrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?