Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

hemogram ben devamlı yaptırıyorum kan sayımı ben anemi hastasıyım o yuzden her ay duzenli yaptırıyorum bu testi.
çok geçmiş olsun inş.

ıns cnm
olsun cnm ya uzulme hersey nasıp zamanı var dmek kı sız ıyı olunda yıne calısırsınız bol bol hem sen bı defa yaptık demıstın belkı tutmustur

evet canım inşallah tutmuştur bakalım bekliyoruz merakla..evet hemşehrşymiş bak ben de şimdi fark ettim..benim dr istanbulda ama bursada onlarca dr a gittim..sen kime gidiyorsun ve memnun musun canım?

burcinn : teşekkür ederim canım. Birde düşüğün nedeninin araştırılmasına yönelik testler var ama okuyamıyorum dr çok karışık yazmış. Bugün dr gidecem bu testler için araştırma hastanesinde ücretsiz yapıyorlarmış ama 2 yada 3 düşükten sonra yapılıyormuş. Bakalım ne diyecek yalan söylüyecem valla korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Bu testleri yaptırmadan hamile kalmak istemiyorum.

cnm ben bahar hastanesıne nagıhan uzun guler dıye bı dr a gıdıyorum memnnum cok ıyı bırı hıc azarlamıyo guzel guzel anlatıyo

kızlaaaaaarrrrrrr bi meraba diyip yok oldunuz yahu( bi ses verin bakıyım..

uzerınden bıton yuk kalkmıstır heralde rahatlamıssındır

evet canım valla evsizlik çok zor eşya taşımak elin pis evinde oturmak
allah kiracılıktan kurtarsın herkesi ev sahibi yapsın inşallah:Saruboceq:
diğer evimde heryer halıflex soyhasıyla kaplıydı mutfak hariç çok zordu temizliği

cnm ben bahar hastanesıne nagıhan uzun guler dıye bı dr a gıdıyorum memnnum cok ıyı bırı hıc azarlamıyo guzel guzel anlatıyo

hımmm hiç duymamıştım..dur bir not alıyım lazım olursa giderim ben de..eee tabi dr dediğin biraz yumuşak davranmalı..hadi bakalım hakkımızda hayırlısı..

evte cnm ya halıfleks ıy degıl dıyolar zaten bakterıler cok uruyomus
Allah ım tum kırada oturanlara gonlune gore ev nasıp etsın ıns.kıracılık zor bı cıvı bıle cakmaya cekınıyo ınsan

:1closedeyes:hııı biliyom :1closedeyes: busurat ne gari :1closedeyes:

Vildan taşındığın ev 4 odalımı kıza kendine bebişe oturma odası falan olunca geniş bi ev galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…