citos2903 sağolasın canım..hoşbulduk..feci gribim yattığım yerden konuşuyorum sizle ve mahvoldum öksürmekten..ciğerlerim ağzımda valla offf(
yok anam herkeş burdada kimsecikler konuşmuyo uyuyolar galiba mirmirmirmiroho kızlardan tık yok çitoscum biz bize kaldık galiba
güzel paylaşımlarda bulunuruz inşaalah cnmkaydirigubbakcemile5buarada burçinn, hlymms,hülya879,muhasebe22,yeb2004,yldz hepiciniz hg kızlar nasılsınız bakalım:del
Merhaba canım hoşbulduk
bizde fındıkla iyiyiz cnm Şenizben ıyın cıtos hg cnm sen ve fındıgın nasılsınız bakalım
yeb hg cnm send
canım senin adına üzüldüm inşaalah eşin en kısa zamanda tekrar iş bulur :teselli:moralim çok bozuk çoook :çok üzgünüm:
VİLDOŞŞŞŞ BENDE BUNU SEVİYOM BAK HELE :1ninca::1ninca::1ninca::1ninca:
moralim çok bozuk çoook :çok üzgünüm:
ooooof bilmiyorum... :çok üzgünüm:
geçmiş olsun burçincim a.s.:teselli:citos2903 sağolasın canım..hoşbulduk..feci gribim yattığım yerden konuşuyorum sizle ve mahvoldum öksürmekten..ciğerlerim ağzımda valla offf(
VİLDOŞŞŞŞ BENDE BUNU SEVİYOM BAK HELE :1ninca::1ninca::1ninca::1ninca:
mavı gozlu hg cnm nasılsın
vildangel yanlış hatırlamıyorsam yeni taşınmıştın,güle güle otur canım
seni üzenleyin topu patyasın ...şekeyi çamuya düşşün... anneleyi onlayı hep dövsün... misketleyi kayboysun... çay baydağını ellesin cıısss oysun... dişleyi çüyüsün ...şokomelyeyi eyisin... bayyamda kimse paya veymesin ...annesi ajına bibey dolduysun pişş...
pisikletinin tekeyi patdasın ...hastalansın doktoy amca iyne vuysun..
geceleyi öcüley kovalasın...
molfixi dolsun...
oyuncak ayısının göjü çıkşın
yeye düşşün ufff oysun ...ohhh canıma deyşin..
üzülmee:teselli:
burcınn cnm ya su yazılarını sıyahla yazsan olurmu ben okurken zorlanıyorum gozlerım bı garıp oluyo
h.b. canım iyiyim saol sen nasılsın: 1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?