Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım biz daha deneme fırsatı bile bulamadık ki maddiyat dolayısıyla cesaret edemeyip vazgeçtik.
aslında söylediğin konu da içimde büyük bir korku uyandırıyor ya çocuğumuz olmazsa...

:smiley-cool: valla şu an güleceğim hiç aklıma gelmemişti allah da seni güldürsün

amin hep birlikte gülelim inşallah
bu arada evimi kim merak ediyodu yaw ekledim sayfa 1502 de kaldı
fakirhaneme buyrun lütfen

vildangel evin süüüüüpppeeeeeeerrrrrrr.nazarlardan saklasın Allah..sağlıkla oturun inşallah.. maşallah maşallahh.tü tü tü tü 41 kere maşallah

a.s.a.s.a.s.

hb canım adete dönüsmedi ama hala kahve rengi akıntım devam ediyor cıldıracagım .ya adet olursun yada olmazsın bu ne cok gıcık yaaaaaaÇok üzgünüm çoook

ıyı ıyı neyse adete donusmedıgı surece bı umut var test ne zaman yapacaksın

hb canım adete dönüsmedi ama hala kahve rengi akıntım devam ediyor cıldıracagım .ya adet olursun yada olmazsın bu ne cok gıcık yaaaaaaÇok üzgünüm çoook

selracım öncelikle h.g.
sakin olman lazım canım akısına bırak elbette sonuc alacaksın yakında

ıyı ıyı neyse adete donusmedıgı surece bı umut var test ne zaman yapacaksın

bilmiyorum canım test falan yapmak istemiyor.gecen ayda 3 gün kahverengi akıntım geldi .doktor gebelik testi yapalım dedi.kan testinii yaptırmaya gittim sıra beklerken adet oldum.o yüzden hic ümidim yok.1 kac gün sonra gelir kanamam:çok üzgünüm:

canım olumsuz düşünme ama hemende yapma dediğin gibi testi hayal kırıklıgına uğramanı istemem

canım olumsuz düşünme ama hemende yapma dediğin gibi testi hayal kırıklıgına uğramanı istemem

test yapa yapa bıktım.bu sefer yapmayacagım.hem senin dedigin gibi hayal kırıklıgınada ugramam.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

hg selracım
cnm üzülme yaa elinden bişey gelmiyoki sonuçta üzülerek kendi kendini yıpratıyon

evet yaa belirsizlik çok yorucu bir şey umarım tez zamanda hayırlısıyla temiz temiz haberler alırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…