Selra ve mavİ gÖzlÜ sİzde hoŞgeldİnİz kızlarr
tabi güzelim hatta bak kalın kalın yazarım aşkolsun ne demek :)))
selra hg cnm sende kanaman ne oldu adete donustumu
yldz sakın bozma moralini bu sefer planladığınız zamanda da gelmez bebiş,sakın sakın sakın sakın sakın sakın sakın haaaa stresssss yapmaaaa...lütfeeennnnn..her işte vardır bi hayır..hem ha 3 ay önce ha 3 ay sonra bak aramızda aylardır hatta yıllardır bekleyenler var (ben gibi..) bi şekilde gelecek kuzucuklarımız..nolur bozma moralini ok?
bende ıym cnm takılıyoruz ıste
doktor bu ne :uhm:
aslında benim favori smileyim aha bunlar-tatlicadiarzu-:jeyyar:
çok güzel bir çift oluyolar:lepi:
:smiley-cool: valla şu an güleceğim hiç aklıma gelmemişti allah da seni güldürsün
hb canım adete dönüsmedi ama hala kahve rengi akıntım devam ediyor cıldıracagım .ya adet olursun yada olmazsın bu ne cok gıcık yaaaaaaÇok üzgünüm çoook
hb canım adete dönüsmedi ama hala kahve rengi akıntım devam ediyor cıldıracagım .ya adet olursun yada olmazsın bu ne cok gıcık yaaaaaaÇok üzgünüm çoook
amin hep birlikte gülelim inşallah
bu arada evimi kim merak ediyodu yaw ekledim sayfa 1502 de kaldı
fakirhaneme buyrun lütfen
vildangel evin süüüüüpppeeeeeeerrrrrrr.nazarlardan saklasın Allah..sağlıkla oturun inşallah..maşallah maşallahh.tü tü tü tü 41 kere maşallah
a.s.a.s.a.s.
vildancım evin çok güzel güle güle oturun çok begendim
ıyı ıyı neyse adete donusmedıgı surece bı umut var test ne zaman yapacaksın
selracım öncelikle h.g.
sakin olman lazım canım akısına bırak elbette sonuc alacaksın yakında
bilmiyorum canım test falan yapmak istemiyor.gecen ayda 3 gün kahverengi akıntım geldi .doktor gebelik testi yapalım dedi.kan testinii yaptırmaya gittim sıra beklerken adet oldum.o yüzden hic ümidim yok.1 kac gün sonra gelir kanamam:çok üzgünüm:
canım olumsuz düşünme ama hemende yapma dediğin gibi testi hayal kırıklıgına uğramanı istemem
kızlar bu kadar insan var cıt yok herkez gecmisimi okuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?