hg selracım
cnm üzülme yaa elinden bişey gelmiyoki sonuçta üzülerek kendi kendini yıpratıyon
canım ben ne demek istediğini anlamadım
evet yaa belirsizlik çok yorucu bir şey umarım tez zamanda hayırlısıyla temiz temiz haberler alırsın..
sessızdenız hg cnm nasılsın
canım benim sıkma bu kadar canını hiç bir zaman unutma hayır bildiğin şer şer bildiğin hayırdır bundada bir hayır vardır sen bu kadar moralini bozarsan daha kötü olursu herkesin dediği herşeyi akışına bıraktest yapa yapa bıktım.bu sefer yapmayacagım.hem senin dedigin gibi hayal kırıklıgınada ugramam.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
sayfayı yeniledigim halde cevapları göremedim.yazı gönderince görebiliyorum ancak.pc bir sorun oluyor devamlı cevapları cooook gec görüyorum.anlatabildimmi?naniknanik
canım benim sıkma bu kadar canını hiç bir zaman unutma hayır bildiğin şer şer bildiğin hayırdır bundada bir hayır vardır sen bu kadar moralini bozarsan daha kötü olursu herkesin dediği herşeyi akışına bırak
:çok üzgünüm:
ne olsun bu kriz mahvetti herkesi, eşim işten çıkarılmıştı tekrar başka iş buldu ama arada geçen boşlukta borçlar birikti.ben de iş bulabilsem toparlarız ama şimdi bir iş görüşmesinden geldim, yok yok yok... :çok üzgünüm:
bu şartlarda bakamayız :çok üzgünüm:
sayfayı yeniledigim halde cevapları göremedim.yazı gönderince görebiliyorum ancak.pc bir sorun oluyor devamlı cevapları cooook gec görüyorum.anlatabildimmi?naniknanik
cnm bız buradayız ve konusuyoruz sen gec gordugun ıcın yokuz sanıyosun sanırım
vildangel bu maviş çiçekler maviş evin için canım..
sagolun canım artık üzüle üzüle üzülmeyede alıstım.eskisi kadar yıpratmıyor.Çok üzgünüm çoook
resmi senin eklediğin gibi eklemeyi beceremedim vildangel'cim..link ekleyebildim anca..zamanla öğrencez bakalım..
ben kactım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?