Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

vildangel bu maviş çiçekler maviş evin için canım..

Eklentiler

• $images.webp
    3 KB · Görüntüleme: 29
resmi senin eklediğin gibi eklemeyi beceremedim vildangel'cim..link ekleyebildim anca..zamanla öğrencez bakalım..

canım benim sıkma bu kadar canını hiç bir zaman unutma hayır bildiğin şer şer bildiğin hayırdır bundada bir hayır vardır sen bu kadar moralini bozarsan daha kötü olursu herkesin dediği herşeyi akışına bırak

sayfayı yeniledigim halde cevapları göremedim.yazı gönderince görebiliyorum ancak.pc bir sorun oluyor devamlı cevapları cooook gec görüyorum.anlatabildimmi?naniknanik

cnm bız buradayız ve konusuyoruz sen gec gordugun ıcın yokuz sanıyosun sanırım

yerden göge kadar haklısın ne diyeyim:1hug:

Çitos ve muhaseve hoşbulduk canlarım.

Yldz çok üzüldüm canım Allah yardımcınız olsun çabuak toparlanında evladınızı kucağınıza alın

vildangel bu maviş çiçekler maviş evin için canım..

sagolun canım artık üzüle üzüle üzülmeyede alıstım.eskisi kadar yıpratmıyor.Çok üzgünüm çoook

selracım çok şükürki birer tanede olsa bebişimiz var...allahım layık görürse inşallah birer bebiş daha verir...ben üzülmiycem...sabırla yılmadan istemeye devam edecem:lepi:

resmi senin eklediğin gibi eklemeyi beceremedim vildangel'cim..link ekleyebildim anca..zamanla öğrencez bakalım..

ayy canım çok şimardım ben bugün yaaa
seviyom ben sizi işte:lepi:

kız vildan sen evini tasıdın yerlestin ne hamarat gacısın benim canım toz almak bile istemiyor.bizim evede bir el atsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…