selracım çok şükürki birer tanede olsa bebişimiz var...allahım layık görürse inşallah birer bebiş daha verir...ben üzülmiycem...sabırla yılmadan istemeye devam edecem:lepi:
bende üzülmeyecegim diyorumda ay sonu gelince bir beklenti bir ümit yogunlugu oluyor.isler istedigim gibi gitmeyince moral otomatikman bozuluyor.gecen aylar baya baya oturup aglıyordum.bu ay daha hic aglamadım.büyüyorum anlayacagın:teselli:kaydirigubbakcemile5
selracım senin bebiş varmı yoksa ilkimi olacak anacımselracım çok şükürki birer tanede olsa bebişimiz var...allahım layık görürse inşallah birer bebiş daha verir...ben üzülmiycem...sabırla yılmadan istemeye devam edecem:lepi:
bende üzülmeyecegim diyorumda ay sonu gelince bir beklenti bir ümit yogunlugu oluyor.isler istedigim gibi gitmeyince moral otomatikman bozuluyor.gecen aylar baya baya oturup aglıyordum.bu ay daha hic aglamadım.büyüyorum anlayacagın:teselli:kaydirigubbakcemile5
bana kalırsa onu yap anacım yadan benim gibi bir tane eczacı arkadaşı edin ihtiyaç olduğunda gece bile olsa yetişiyor valla geçen folic asitim bitmişti akşam kaynanansına iğne vurduracaktı gitti getirdi verdi vallaKızlar ya bu gebelik testi üreticilerinide biz ihya ediyoruz galiba her ay yap yap nereye kadar. Bideben artık değişik eczanelerden alıyorum beni tanıyolar gibi geliyor bazende eşime aldırtıyorum sanki eczacılardan utanıyorum her ay alınca. Ne kötü bi psikoloji koliylemi alsakta koysak eve
selracım çok şükürki birer tanede olsa bebişimiz var...allahım layık görürse inşallah birer bebiş daha verir...ben üzülmiycem...sabırla yılmadan istemeye devam edecem:lepi:
Selra sen ben ve vidan aynı durumdayız üçümüzünde bi çocuğu var 2. için ugraşıyoruz. Benim erkek kardeşimin 2. bebeği oldu 1. oğlumla yaşıt şimdi onu nasıl kısaknıyor niye kendisinin kardeşi yokmuş yatarken allahım bana kardeş ver diye uyuyor yavrum. Moral bozmamak imkansız ama gerçekten insan alışıyor o testin negatif çıkmasına giderek o üzülmelerde azalıyor ümitler gibi
selracım senin bebiş varmı yoksa ilkimi olacak anacım
var canım 5 yasında bir kızım ikinci icin allah nasip ederse tabi
Kızlar ya bu gebelik testi üreticilerinide biz ihya ediyoruz galiba her ay yap yap nereye kadar. Bideben artık değişik eczanelerden alıyorum beni tanıyolar gibi geliyor bazende eşime aldırtıyorum sanki eczacılardan utanıyorum her ay alınca. Ne kötü bi psikoloji koliylemi alsakta koysak eve
Selra sen ben ve vidan aynı durumdayız üçümüzünde bi çocuğu var 2. için ugraşıyoruz. Benim erkek kardeşimin 2. bebeği oldu 1. oğlumla yaşıt şimdi onu nasıl kısaknıyor niye kendisinin kardeşi yokmuş yatarken allahım bana kardeş ver diye uyuyor yavrum. Moral bozmamak imkansız ama gerçekten insan alışıyor o testin negatif çıkmasına giderek o üzülmelerde azalıyor ümitler gibi
aynen benim kızım bastan bebek olayına cok tepkiliydi.bende ona alıstırmak icin güzel onun hosuna gidecek seyler anlattım.simdi oda cok istiyor.benden sabırlı ama beni bile teselli ediyor
bu kadar üzülme anacım ozaman bak burda olmayanlarda var canım allah ikincisini inşallah nasip edervar canım 5 yasında bir kızım ikinci icin allah nasip ederse tabi
selra ve vildangel gerçekten üzülmeyin bakın bizim sınavımız sizinkinden daha zor..en azından avunacak birer sağlıklı yavrunuz var..biz ona bile hasretiz(
saracım ben sana cırcır bocegı dıyom dıye kızmıyon demı eger kızmazsan sana artık cırcır bocegı dıye bılırmıyım
sende dun yoktun
heeeyyyttt en başta ben varım üleee:mymeka:
hoş geldin vildoşum nerelerdesin yaa .evin pek datlıymış çohh severin ben öle mavili (gözümdende kaçmadı uyumlu halı köşe ve perde)sengözlerimebaksanabŞeniz
evindede güle güle otur inşallah allah ev alıpta çıkmak nasip etsin ,allah ne muradın varsa versin allah seni sevdiğine bağışlasın allah sana bebk nasip etsin allah allah büyük sırnaşık şey(ohhhhhhh dilenci gibi oldum valla
sara gene saklanmışsın oralara kız nerdesin bakem sen
heeeee napiyim escocum yaa bende böle bi iş bi kk gidip geliyom kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?