Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Kızlar ya bu gebelik testi üreticilerinide biz ihya ediyoruz galiba her ay yap yap nereye kadar. Bideben artık değişik eczanelerden alıyorum beni tanıyolar gibi geliyor bazende eşime aldırtıyorum sanki eczacılardan utanıyorum her ay alınca. Ne kötü bi psikoloji koliylemi alsakta koysak eve

neyse bende kacıyorum.su düsen helikopteri merak ediyorum.biraz haber seyredelim bakalım.dünyada neler oluyor

bana kalırsa onu yap anacım yadan benim gibi bir tane eczacı arkadaşı edin ihtiyaç olduğunda gece bile olsa yetişiyor valla geçen folic asitim bitmişti akşam kaynanansına iğne vurduracaktı gitti getirdi verdi valla

selra ve vildangel gerçekten üzülmeyin bakın bizim sınavımız sizinkinden daha zor..en azından avunacak birer sağlıklı yavrunuz var..biz ona bile hasretiz (

evet canım dediğin gibi sık sık almak hoş olmuyor ben utanırdım ama koliyle alma şansımız varmı bilmiyorum ama öle olsada almanı tavsiye etmem çünkü her ay söle dicen nasılsa evde dolu dolu var bi test yapayım dicen hazırda oldugu için hiç düşünmeden test yaparsın psikolojini etkiler :1hug:

2.çocuğu olan arkadaşlar şükredin halinize biz ne yapalım 1 tane olsun diye heray gözünün içine bakıyoruz gebelik testlerinin:çok üzgünüm:

selra ve vildangel gerçekten üzülmeyin bakın bizim sınavımız sizinkinden daha zor..en azından avunacak birer sağlıklı yavrunuz var..biz ona bile hasretiz (

kız avunacak yavrumuz var diye siz bizi tastan kalpmi sandınız.bizde ilk cocukta sizin gectiginiz yollardan gectik tamam su anda sizden biraz daha sanslıyız amayinede üzülüyoruz.tabi hic cocugu olmayanlar gibide degiliz.rabbim herkeze versin

kızlar bana müsade bu grip canıma okudu valla biraz dinlenmem gerek sanırım..olmuyor böyle..sevgileeeerrrrr..
gelirim ben yine..öpüldünüz..
kaydirigubbakcemile3

saracım ben sana cırcır bocegı dıyom dıye kızmıyon demı eger kızmazsan sana artık cırcır bocegı dıye bılırmıyım
sende dun yoktun

yoooook kızarmıyım heçç de güzelim nedemek .yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…