- 27 Temmuz 2008
- 3.732
- 11
- 158
- 39
yok kuzum niye dövelim aşk olsun,suan çocuğumuz olmadığından anlıyamayız tabi sizinde neler hissettiğinizi...RABBıM isteyen herkese versin en kısa zamanda inşallah
yok kuzum niye dövelim aşk olsun,suan çocuğumuz olmadığından anlıyamayız tabi sizinde neler hissettiğinizi...RABBİM isteyen herkese versin en kısa zamanda inşallah
valla ha vildancım hanımda hiç tık yokklava: klava: bu gidişle oklavayla kovalıyacağım valla ben hanımı
yazsın bir şeyler diye
hb... canlarım iyiyim çok şükür sizler nasılsınız
vildoşum sende hg... yeni evin hayırlı olsun resimler nerde bakim:)
citosum sen nasılsın yegenim nasıl yaramazlıklara başladımı:)
yok vildoşum iş vardı nasılsın yukarıda yazdım sana ama rahatladınmı ev işinden birazŞeniz
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3a.s.
bu sayfalar dur durak bilmiyo valla ne güzel pıt pıt geçiyo ,eeeeeeee anlatın bakalım daha nevar ne yok akşama ne yemekler var
barıştık galiba dur selra bende seni öpeyim bugün valla içim kıpır kıpır birde havalar düzelse varya uçacağım valla :1hug::1hug::1hug:
güle güle şekerimkocis geldi ben gidiyorum kaydirigubbakcemile
mervecim sende hg. nerelerdeydin uzun zamandır hamiş haberini aldık çok sevindik canım ya darısı başımıza inşallah bizede dua et olurmu canımkaydirigubbakcemile3
bu sayfalar dur durak bilmiyo valla ne güzel pıt pıt geçiyo ,eeeeeeee anlatın bakalım daha nevar ne yok akşama ne yemekler var
kızzzzz küsermiyim hic ask olsun:içelim:
ben bugün annemdeyim o yüzden yemek yapmıycam
yemek konusunda biri bana akıl versin başımın etini yiye yiye bi hal oldum ne yemek yapacagımı bilmiyom deliricem yaa anaaa off
canım benim karıştırdın galiba ben hamile değilimki kız ALLAH mı söyletti acaba adetim 4 gün gecikti ama test yapmaya korkuyorum yine negatif çıkcak diye..:çok üzgünüm:
ayyy çok güzel olmuş valla hele kızının odasına bayıldım güle güle otur ya harika olmuşhihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?