Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

yok kuzum niye dövelim aşk olsun,suan çocuğumuz olmadığından anlıyamayız tabi sizinde neler hissettiğinizi...RABBıM isteyen herkese versin en kısa zamanda inşallah

mervecim sende hg. nerelerdeydin uzun zamandır hamiş haberini aldık çok sevindik canım ya darısı başımıza inşallah bizede dua et olurmu canımkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3a.s.
yok kuzum niye dövelim aşk olsun,suan çocuğumuz olmadığından anlıyamayız tabi sizinde neler hissettiğinizi...RABBİM isteyen herkese versin en kısa zamanda inşallah

anam ne bileyim yazıyoz seslenmiyon anca seslenmekle yetiniyoz senden ses gelmetyince bizim kız herlde küstü dedim

valla ha vildancım hanımda hiç tık yok klava:klava: bu gidişle oklavayla kovalıyacağım valla ben hanımı
yazsın bir şeyler diye

yani alışık değilik suskun kalmasına bi hoş oluyomkafamçokkarıştı

hb... canlarım iyiyim çok şükür sizler nasılsınız
vildoşum sende hg... yeni evin hayırlı olsun resimler nerde bakim:)
citosum sen nasılsın yegenim nasıl yaramazlıklara başladımı:)

bizde iyiyiz cnm çok şükür...resimler 1502 de cnm

yok vildoşum iş vardı nasılsın yukarıda yazdım sana ama rahatladınmı ev işinden birazŞeniz

hee rahatladım keyif kahvemide yudumluyorum ...dünya varmış beekaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3a.s.

barıştık galiba dur selra bende seni öpeyim bugün valla içim kıpır kıpır birde havalar düzelse varya uçacağım valla :1hug::1hug::1hug:

bu sayfalar dur durak bilmiyo valla ne güzel pıt pıt geçiyo ,eeeeeeee anlatın bakalım daha nevar ne yok akşama ne yemekler var

mervecim sende hg. nerelerdeydin uzun zamandır hamiş haberini aldık çok sevindik canım ya darısı başımıza inşallah bizede dua et olurmu canımkaydirigubbakcemile3

canım benim karıştırdın galiba ben hamile değilimki kız ALLAH mı söyletti acaba adetim 4 gün gecikti ama test yapmaya korkuyorum yine negatif çıkcak diye..:çok üzgünüm:

bu sayfalar dur durak bilmiyo valla ne güzel pıt pıt geçiyo ,eeeeeeee anlatın bakalım daha nevar ne yok akşama ne yemekler var

yemek konusunda biri bana akıl versin başımın etini yiye yiye bi hal oldum ne yemek yapacagımı bilmiyom deliricem yaa anaaa off

kızlar selam .... klomen dün bitti ve bugün de ara kanamam var bir anlam çıkartabilen var mı??? yardım lütfeeeennnn

benim yaptığımı yapın olmazsa kızlar tabi siz bilirsiniz bu arada ben geçen gün yemek düşünüp duruyordum eşim kızartma istedi dur ben sana faklı yemek yapayım dedim annemi aradım tarifini aldım fırında patlıcan kebabı yaptım eşimde bir soğan salatası yanına biraz yeşillik birde kola aldık bunun yanına bu arada lavaş ekmeği gidiyor yemede yanında yat valla mavi gözlüm bu bir tavsiye tabi

ben bugün annemdeyim o yüzden yemek yapmıycam

ohhhhhhhh pek güzel ayyyy bendemi gitsem ki annneme ama eltimlere gidicez gabilam

yemek konusunda biri bana akıl versin başımın etini yiye yiye bi hal oldum ne yemek yapacagımı bilmiyom deliricem yaa anaaa off

du bakim ben bi düşüneyim söliyim sana tamammıCADIARZU

hımmm bol limonlu pırasa olabilir hımmmmm fırnda tavuk patates soğan falan olabilir,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…