melikecim döllenme zamanına göre bu süre değişir ama 1 hafta sonunda silik de olsa ikinci çizgiyi yakalarsın
mrb melikecim ben bilsem sana yanıt verirdim ama hiç yapmadım dur deniyeyim sana aktarayım olurmu şekerim
kılzar şimdi ben bir şey sorcam benim iki ay önce 29 uydu geçen ay 26 sı şimdi ben kaç gün sonra test yapayım hadi bana onu söyleyin şekerim
melikecim döllenme zamanına göre bu süre değişir ama 1 hafta sonunda silik de olsa ikinci çizgiyi yakalarsın
güle güle şekerim tamam yeb2004 cüm dediğini yapayımben çıkıyorum canlarım sağlıcakla kalın kedinize çok ama çokk iyi bakın hoşcakalın sevgiyle kalın
güle güle şekerim tamam yeb2004 cüm dediğini yapayım
yanlış yazdın galiba canım ben öleee bişey sormadımkii:dance::dance:
saol canımafiyet olsunnn
kızlar şuan öyle komik durumdayım ki hem fatura kesiyorum hemde kadınlar klübüne giriyorum
ya pardon başak bir arkadaşa yazmıştım
yok canım ben toptan gıda işinde çalışıyorum asıl işim bilgisayar programcılığı onu yapmıyorum ön muhasebe işini geliştirdim kendimde yaklaşık 3 yıl oldu heralde bu işi yapıyorum muhasebe olarak tabidikkat etmemiştim meslektaşız yanii aman dikkat et yanlış kesersin mazallah canım ne iş üzerine çalıştıgın yer yada büroda mı çalışıyosuncanımsüprizzzzz
ya pardon başak bir arkadaşa yazmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?