benim yaptığımı yapın olmazsa kızlar tabi siz bilirsiniz bu arada ben geçen gün yemek düşünüp duruyordum eşim kızartma istedi dur ben sana faklı yemek yapayım dedim annemi aradım tarifini aldım fırında patlıcan kebabı yaptım eşimde bir soğan salatası yanına biraz yeşillik birde kola aldık bunun yanına bu arada lavaş ekmeği gidiyor yemede yanında yat valla mavi gözlüm bu bir tavsiye tabi
biz her hafta perşembe ve cuma iki tarafada ayrı günlerde gidiyoruz hem bizim için bir değişiklik oluyor hemde ne bileyim güzel oluyorohhhhhhhh pek güzel ayyyy bendemi gitsem ki annneme ama eltimlere gidicez gabilam
du bakim ben bi düşüneyim söliyim sana tamammıCADIARZU
hımmm bol limonlu pırasa olabilir hımmmmm fırnda tavuk patates soğan falan olabilir,
olmadı galibaçok teşekkür ederim yardımcı oldugun için rahatladım valla
çok saol bitanem ..bu daha evimin bir bölümü..diğer bölümleride ekliycem inşallah:lepi:
olmadı galiba
neyapcan söyle bakalım nasıl olsa cuma evdeyim belki bende yaparımoldu oldu canım ama aklıma ne yapacagımı getirdin yani yardımcı olabildin demek istedim :1hug:
belki yemek olarak görmeyebilirsiniz börek yapacagım yanınada cay bide slata yaparım olur biter dimi elimde olan bu yani elinde ne varsa onu yaparsın dimi sizin dediğiniz yemeklerde çok güzel yapmayı isterdim ama aması var işte...neyapcan söyle bakalım nasıl olsa cuma evdeyim belki bende yaparım
kızlar şimdi birşey daha sorcam adet gecikince kaç gün sonra belli oluyor idrar testinde?:uhm:
oda güzel bundan daha iyisimi var anacım ama bendede onun için zaman yok ancak cumaretsileri yapabiliyorum ben birde fırında pek sevmiyorum hani mayalı hamurlar oluyor onu açıyorsun küçük küçük içine pişmiş ıspanak daha sonrada tavada pişiriyorsun ya eşim ona bayılıyor arada ondan yapıyorum bende bide ben artık işin pratiğini buldum yazın nasıl olsa sebzelerin fiatı ucuz ya dondurucuya atıyorum yapacağım zaman ordan çıkarıyorum anlıyacağın bende pek alışverişe çıkmıyorum malum kriz var fiatlar pahalıbelki yemek olarak görmeyebilirsiniz börek yapacagım yanınada cay bide slata yaparım olur biter dimi elimde olan bu yani elinde ne varsa onu yaparsın dimi sizin dediğiniz yemeklerde çok güzel yapmayı isterdim ama aması var işte...
evimde bulunmadıgı için yapamıyom demek istedim zaten bu aralar pazar market bişi alınmıyor fiatlar çok yüksek :çok üzgünüm:
hiiçççbiriniz nasıl konu eklediğini bilmiyor muu kızlarrrr
kızlar şimdi birşey daha sorcam adet gecikince kaç gün sonra belli oluyor idrar testinde?:uhm:
ama niye kimse benim yadıgımaa cvb vermiyoki aşkolsun yaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?