Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

geldim tatlışım Şeniz
iyiyim canım herşeye rağmen
hala adet olmadım ya yine 2 ay belicem galiba sırnaşık şey

canım belki çok ısrar ediyorum sakın yanlış anlama ama istersen bi dr görün sen zübeydehahıma git herhangi bi dr bi baksın gerçi ben bunun stresten oldugunu düşünüyorum ama tabi ben dr deilim dimi bilemem yani
en azından için rahat olur da stres yapmazsın be güzelimCADIARZU

bendende iyi canım ne olsun işe geldik gene bende beklemedeyim valla
bende bilgisayarlı muhasebe mezunuyum ama çalışmıyoırum canım malesef hiç iş deneyimim olmadan okuldan hemen sonra nişan sonra evlendim şimdi de çalışamıyorum kocişin sayesinde kötükedihüso
Gerçi hiç sevmiyorum muhasebeyi çok yorucu değilmi ama yinede iş ortamı güzel oluyo şanslısın

yarın doruk tıpa gidicez ama benim için değil kocişin koluyla ilgili problemi vardı ya hatırlarsan onun için şimdilik o benden daha önemli önce o görünsün
şimdi ikimizde girersek altından kalkamıycaz o bana ısrar ediyo sen gibi gidelim diye ama ben biliyom yine aynı şeyleri dicekler bir kere olmadıki bu kaçıncı Çok üzgünüm çoook
Anlıyorum ihmal ediyorum onun için diyosun ama budefa ihmalkar olacam işte
Şu ay başı gelsin 2 hafta sonrda ben giderim artık bir aksilik çıkmazsa

benim meslek bilgisayar programcılığı o konuda ben şanslıyım benim eşim çalışmamdan yana şuan halen okuyorum hatta ama işim muhasebe kendimi muhasebede geliştirdim öylelikle bu zamana kadar geldim ama işimi severek yapıyorum bana evde kalmak gelmiyor bazen isyan ediyorum hatta düğünden bir ay sonra işten ayrıldım ama yapamadımişe yeneiden başladım

geçmiş olsun canım zübeyde de hiçbir ücret ödemiyosun ssk karşılıyor ben o bakımdan dedim hormon testleride ücretsiz oluyo regl olunca bende yaptırcam tekrardan ama tabi sen bilirsin inşallah önemli bişi degildir canım

Son düzenleme:
Sağol canım peki bu zübeyde nerde hem memnunsun dimi burdan
yani kıyaslarsan dorukmu zübeydemi:uhm:

Anladım canım valla ne güzel ben herşeyden elimi eteğimi çektim kpss yi kazan diyo anca memur olursam içi rahat olurmuş nasıl kazanacaksam
Ama evede alıştım 5 senedir evdeyim süprizzzzz

bende özele gittim geçen gün sadece 21 tl ödedim şimdilik
hemde sivasın en güzel hastanesi anadolu

Anladım canım valla ne güzel ben herşeyden elimi eteğimi çektim kpss yi kazan diyo anca memur olursam içi rahat olurmuş nasıl kazanacaksam
Ama evede alıştım 5 senedir evdeyim süprizzzzz
yok şükür canım birde ben hiç alışık değilim ki çalıştığım halde biz pek evde durmayız eşimle arkadaşlara yada bir yerlere gideriz evlendim evleneli annem bile dün bana hiç evde durmayın diye söylenir durur

Sağol canım peki bu zübeyde nerde hem memnunsun dimi burdan
yani kıyaslarsan dorukmu zübeydemi:uhm:

zübeyde hanım dogumevi yani dogumevi deyince herkes bilir otobüslerde falan yazıyo
çok kalabalık ama doruktan pek memnun kalmadım ben bi randevu için 3 4 kez aradım hsg yi orada çekinmiştim ama bi daha gitmeyi düşünmüyorum Allah düşürmesin zübeyde çok iyi bende zaten dr özel muayenehanesine gidiyorum ama testler falan orda yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…