hoş geldin kıs nerelerdesin sen :1hug:selam kızlar nasılsınız???vildan hoşgeldin canım hayırlı uğurlu olsun evin kız nerde halılar falan bende merak ettim bakk...resminimi koydun
bende bursada oturuyom ama bursalı değilim canım gel seni bağrıma basayım :1hug: sırnaşık şeyama ben izmirdeyim diye beni kabul etmiyonuz mu bak sonra ağlarım varya
slm cnm hg sositosositoslm kızlar beeen geldimmm
oh canım valla ne güzel biz bi doktora gidiyoz herşey artı para birde özel hastane diye eczanede artı para alıyo sigortalı olmayan napsın anacım
canım güle güle otur sağlıkla bebişle inşallah
hee gelmiyo sen yoksun diye gelmiyo kaydirigubbakcemile
bizi sefmiyo sen varken saatlerce yazıyodu biz varken 1 kere yazıp hemen kaçıyo
MERHABA ARKADAŞLAR, VİLDANGEL EVİN MAŞALLAH ÇOK HOŞMUŞ GÜLE GÜLE OTURUNUZ ÇOK SEVDİM hihoyyyt
vildangel hosgeldin evin cok güzel güle güle otur
vildoş halılarda halı halı diye çırpındığın kadar varmış boşuna istememişsin :jeyyar:
selam kızlar nasılsınız???vildan hoşgeldin canım hayırlı uğurlu olsun evin kız nerde halılar falan bende merak ettim bakk...resminimi koydun
kızlar bursalılar doldurduk yine topiği valla
en büyük bursaaaaaaaaaaaaaaa
yok canım ben toptan gıda işinde çalışıyorum asıl işim bilgisayar programcılığı onu yapmıyorum ön muhasebe işini geliştirdim kendimde yaklaşık 3 yıl oldu heralde bu işi yapıyorum muhasebe olarak tabi
peki sen melikecim ne işinde muhasebeye bakıyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?